Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Foruma 2 gun girmedim neler neler olmussss alipek ipeksinnnnn teprikk ederim kizlarrrr darisi bizlerin basina insalaaahhhhh

yaaa gerçekten şimdi haftaya gidince yine göremeyecekmiyim pöfff yaaaa,
geçen hafta prş 3 haftalık demişti dr. ama sata göre 5 haftalık ,
sağ kasığımdaki ağrı geçmedi sizdede varmıı

sata göre 5 haftalık evet ama işte malesef henüz 3 teyiz.haftaya cuma gitmeni tavsiye ederim kesin görürsün :)

güzel haberlerle gel inşAllahh

Canım kan değerim ikiye katlamış 38 olmuş 17 idi dr gayet güzel dedi 10 gün sonra ultrason için çağırdı

canım ben olmuştum alttan muayne. doktorumda önerdi. çünkü kese oluşmuş mu. dış gebelik var mı diye bakılması gerek demişti. bazıları istemezse yaptırmaya biliyo. sana bağlı yani

şimdilik talep etmedi canım

özlemcim bence özel bi muaynehaneye git ben anlamadım senin durumunu

yaaa gerçekten şimdi haftaya gidince yine göremeyecekmiyim pöfff yaaaa,
geçen hafta prş 3 haftalık demişti dr. ama sata göre 5 haftalık ,
sağ kasığımdaki ağrı geçmedi sizdede varmıı

benım ki daha fena banada 2 haftalık dedi
sat a gore 5 haftalık canım anlamadım bu işi
bende de ara ara agrı oluyr canım belimde de oluyor

gideceğim karar verdim nedir ne değildir iyice bir anlayalım

dayanamıyorumyaaa neden bilmiyorum ama ben dış gebeliktn çok korkuyorum

cnm belli olmaz belki de görünür benm dr cok pinpirikli sanmıorum görünmücek olsa cagırmazdı
yani görünmücekse niye cagırıolar ki
sürekli ultrasona girmekte ii deilmiş öyle diyorlar

Berianur hayırlı olsunn :)) ben de 2 gün yine rapor aldım, ise gitmek istemiyorum, neffrettt ediyorum. Gitmeye gitmeye de iyice soğudum hehehe. Bundan sonra finans sektöründen uzak dur tatlimm

Yedirenk, ozlemgok, nursay ben de 81liyim kızlar. Yas kOnusunda ben de endişe ediyorum açıkcası. Gerçi cok kolay hamile kalanlar var, yapı meselesi galiba

ankarada kadın doğumcu bildiğiniz biri var mı arkadaşlar

Canım eğer para derdin yoksa gideceğin tek adres söyleyebilrim sana. Prof. Kutay Biberoğlu. Ama tek kelime ile mükemmel ha eksiği var mı var o da fazlasıyla ciddi olması. Ama yinede gözüm kapalı emanet edebiliyorum kendimi ona.

Oh ohhhhhhh maşallah bütün çıtırlar toplanmışız

Benim görümcem 36 yaşında hamile kaldı hem de 2. denemesinde. Birebir yaşla da ilişkisi yok ama sanırım kendine iyi bakmakla ilgilisi olabilir. Sağlıklı beslenen sigara kullanmayan biridir. Ben son 2-3 senedir günde 1-2 sigara içen biri iken şu 1 aydır yarım pakete çıkardım strestennnn (

Son düzenleme:
canım özel düşünürsen koru hastanesi ümit korucuoğlunu araştır.ben onu düşünmüştüm.araştırdım baya iyi .riskli gebelikler branşı.netten ümit korucuoğlu diye gir hakkında bilgileri var.

ankarada kadın doğumcu bildiğiniz biri var mı arkadaşlar

günaydın kızlar ovulasyon testi yaptım akşam silik çizgi çıktı .ben 24 günde adet oluyorum aslında normale göre son günleriydi demekki geç mi yumurtladım ?dayanamadım hazır gelmişken birde gebelik testi yaptım tabiki negatif

günayydın bende geç yumurtladım 21-22 günümde yani ovulasyon testine göre öyle ama yumurtlama belirtsi olan uzayan akıntım gelmedi neyse sorum şu. eğer ben 22. günde yumurtaldıysan nezamn adet olurum illa 14 gün sonra mı o değişmez mi? eğer öğleyse 35 günde adet olucam ve hiç başıma gelen birşey değil

kıyamamm Ozlem_Ahmet
kayınvalidenler falan baskı mı yapıyor?
bence de sen hiç stres yapma yaa
küçücüksünnn,genç yaşta anne olmanın avantajını gözardı edersek ,erken bile senin içinn

haklısın canım ama evet biraz kaın valide kayınpeder baskısı biraz kendm bebekleri çocukları cok severim bide eşimin yası 30 normal yolla beklemek için gec 10 aydır olmadı bu ay ilk defa serephone+ovitrelle kullandım dualarnızda unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…