günayydın bende geç yumurtladım 21-22 günümde yani ovulasyon testine göre öyle ama yumurtlama belirtsi olan uzayan akıntım gelmedi neyse sorum şu. eğer ben 22. günde yumurtaldıysan nezamn adet olurum illa 14 gün sonra mı o değişmez mi? eğer öğleyse 35 günde adet olucam ve hiç başıma gelen birşey değil
haklısın canım ama evet biraz kaın valide kayınpeder baskısı biraz kendm bebekleri çocukları cok severim bide eşimin yası 30 normal yolla beklemek için gec 10 aydır olmadı bu ay ilk defa serephone+ovitrelle kullandım dualarnızda unutmayın
bu ayda olmadı çoookkkkk üzgünüm
canım benim uzayan akıntım geçen cuma gelmişti. 14 gün sonra olmazsın geç yumurtlamışsın.ben gecen ay 25 şubatta yumurtladım ,ama 5 martta belirti 6 martta adet oldum yani 8 gün sonra ....kaç günde adet oluyorsun? ama araştırdıgıma göre akıntı olmasa olabiliyormuş.sen çalışmana devam et akşam testte silikti sabah yoktu.bitti benim bugün yumurtlama bakalım nolcak.sen kaç günde adet oluyorsun?
canım regl döngüm. 28/29 günde mormalde. bu ay soğaan suyu içtim ve geçen aykı regl bitimiden 10 gun sonraya kadar hep akıntım oldu ama uzayan değil. su gibi sanırım kist falan temizlendi. reglimin 10. gününden itibaren ovu testi yapmaya başladım 21nde koyuydu 22.sinde de koyu çıktı bugun 23. günüm yapıcam bakalım silik çizgi çıkar mı? yani ben sanıyordum ki yumurtalamadan sonra 14 gün geçince adet olunur? sen de öyle diyorsun demekki yanlış bir kanı bende ki!! bakalım bekleyıp görelım. reglim bittiğinden beri gün aşırı çalıştık .
canım regl döngüm. 28/29 günde mormalde. bu ay soğaan suyu içtim ve geçen aykı regl bitimiden 10 gun sonraya kadar hep akıntım oldu ama uzayan değil. su gibi sanırım kist falan temizlendi. reglimin 10. gününden itibaren ovu testi yapmaya başladım 21nde koyuydu 22.sinde de koyu çıktı bugun 23. günüm yapıcam bakalım silik çizgi çıkar mı? yani ben sanıyordum ki yumurtalamadan sonra 14 gün geçince adet olunur? sen de öyle diyorsun demekki yanlış bir kanı bende ki!! bakalım bekleyıp görelım. reglim bittiğinden beri gün aşırı çalıştık .
canım özel düşünürsen koru hastanesi ümit korucuoğlunu araştır.ben onu düşünmüştüm.araştırdım baya iyi .riskli gebelikler branşı.netten ümit korucuoğlu diye gir hakkında bilgileri var.
iyi yapmışsınız bizde öyle yaptık.bende soğan suyu içtim :))) 9.günü bıraktım canımya midem yandı bende de sarı akıntı beyaz akıntı su gibi akıntı çok oldu.beyaz krem akıntı hala devam ediyor.ama dediğim gibi rahat ol 25 şubat yumurtladım 6 mart adet oldum 8 gün sonra ....
aynı günlerde öğrenecegiz gabelik var mı yok mu :)
Berianur hayırlı olsunn :)) ben de 2 gün yine rapor aldım, ise gitmek istemiyorum, neffrettt ediyorum. Gitmeye gitmeye de iyice soğudum hehehe. Bundan sonra finans sektöründen uzak dur tatlimm
Yedirenk, ozlemgok, nursay ben de 81liyim kızlar. Yas kOnusunda ben de endişe ediyorum açıkcası. Gerçi cok kolay hamile kalanlar var, yapı meselesi galiba
kaç yaşındasın derya ne zamandır istiyorsunuz.
24 yaşındayım 3 yıllık evliyim 1.5 sendirde uğraşıyorum maalesef
ovulasyon testi kullanıyormusun canım,
evet zaten ne yapsam olmuyor yoruldum artık
olur daha ÇOK gençsin dua et.doktora gittinmi gittiysen ne dedi?
evet gittim bir sorun yok ama olmuyor zaten klomen kullanmıştım ama maalesef olmadı yine bu ay doktora gitmem lazım yeniden klomen almak için ama hafta sonu doktorum yok 2. günü gel demişti yarında cumartesi off offff işim yaş acaba bugünden mi gitsem en iyisi arayayım doktorumu
gidiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?