geldik burdayızz valla işten vakit bulamıyorum kızlar ara sıra açıyorum yoksa muhabbet hoş kaptırıyorum işlerim kalıyor :))))
bencede bugünden git canım
aradım pazartesi gel salı başlarsın klomene tekrar eğer kist olmadıysa dedi bugün ameliyatı varmış doğuma gircekmiş bende şans olsa zaten
vardır bir hayır üzülme
her ay takmıcam olursa olur olmazsa olmaz diyorum ama yine takıyorum ama bu ay takmıcam sürekli oyalıcam kendimi bişelerle
benim hep açıktı 2 dakkada bakıyorum :)senin bat ne zaman yedirenk
ben uzun zamandır üyeydim ama kısmet bugüne yazmakmış. sürekli yazılanları okuyup bilgi edinmeye çalışıyorum. edindimde çok şükür. bende aynen beklemedeyim. sat 18 şubat. ama hala olmadım 4. gün bugün. kendimi direk odaklamak istemiyorum ama kafamada takılıyor. bel ağrısı. haif kasık ağrısı. kaşıntı. göğüs acısı ve şişliği bunların hepsi var ama ne bileyim adet belirtileriyle aynı gibi. ve benim iki ay öncede şöyle birşey oldu adet günümden 1 hafta önce lekeneme oldu birgün sürdü. ama çok açık kahverengi gibi. adet günümden 2 hafta sonrada tamamen adet oldum neden oldu böyle anlamadım ilk defa oldu çünkü. sizce neden olmuş olabilir. amma dertliymişim yanlız. anlat anlat bitmedi şu an farketim :)
hoşgeldin elif bence bir test al yap ya da kan testi yaptır çünkü 4 gün geçmesi bence bişey olacağının kesin işaretidir.hadi haberlerini bekliyoruz sevinçleee
ayyyyyyyy bak şimdi daha çok heycanlandımmmmm :))) cumartesi sabah yapıcam inş. iyi yada kötü mutlaka yazarım zaten dayanamam.
benim bat 24 veya 25 i geçen ay 28 gün sürdü önceki aylarda 29-30 gün sürebiliyordu.o sebeple 24-25 i dir.ama hiçbir belirti göremiyorum hatta daha çok adet belirtisi varsenin ne zaman peki ??
birşey daha sorucam. şimdi aile hekimliği varya sağlık ocaklarında. kayıtlı olduğun adresin sağlık ocağınamı gidebiliyosun birtek. yani kaydımı yeni taşındığımız yere aldırmadım daha orayada gidebilirmiyim. bişey yapmak lazım mı yada. bilginiz varmı?
Canım arkadaslarım, şimdi eve geldim. Hsg çekildi, Dr tüpler ve rahim normal, kanallar açık dedi. Yazılı raporu salı gün alacağım ve Dr ile görüşeceğim. Cok şükür :)) anastezili yaptılar, uyandıktan sonra herhangi bir sıkıntı yasamadım. 3 gün antibiyotik verdi. Yazdıklarınızı okumadım, once haber vereyim sonra okurum :)))
evet gittim bir sorun yok ama olmuyor zaten klomen kullanmıştım ama maalesef olmadı yine bu ay doktora gitmem lazım yeniden klomen almak için ama hafta sonu doktorum yok 2. günü gel demişti yarında cumartesi off offff işim yaş acaba bugünden mi gitsem en iyisi arayayım doktorumu
canım 24 gün hesaplarsam 30 mart :) ama 6 nisana kadar yolu var.ama zaten gebelikte adet belirtileri aynıymış.aslında senin varsa bişey kanda çıkar diyecem ama geç yumurtladıysan çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?