Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Kizlar merhaba benide alin :) benim BAT 6 Mart son 6 aydir deniyoruz ondan once bir dusugum ve bu 6 ay icinde bir tanede kimyasal gebelik gecirdim.. Bir umit belki bu ay tutar insallah

benm de bu gün 13. günüm başladım ovulasyon testine ama çok koyu çıkmadı çok silik de çıkmadı daha ilk denemem olduğu için anlamadım ama yani prospektüste yazdığı kadarıyla T çzgisinin C den bayaa koyu olması gerekiomuş.. inşallahh bi koyuluk görürsem hemen arttırcam çalışmaları çok heyecanlyımm bu ay olur inaşallhhh

Benim 14.günüm aramızda 1 gün var sanırım:)
10. gün başladım teste hep silik 2.çizgi vardı.
13. gün iki çizgi aynı renkti
14. gün ise T çizgisi C kontrol çizgisinden daha baskındı.
siklusun normalde kaç gün? eğer 28-29 ise çıkması gerekiyordu

sağol canım ama daha senin belli olmayada bilir.umutsuzluga kapılma sakın dur bakalım.benim tü belirtiler gitti sadece gögsüm garip arada agrıyor gibi .ya bide az önce sanki bişey aktı gibi hasta oldum sanıyorum bakıyorum yok bişey .sende varmı ıslaklık .dün gece bende yine o beyaz akıntı oldu ondan sordum yumurtlama kaç kere olur diye

hiçbir belirti de yok sanmıyorum hamile olduğumu...hayırlısı inşalllah..
bu sabah namazında çok dua ettim hepimize...

Son düzenleme:

testin güvenilirliği yüzde 99 değil mi:) teste göre yüzde 1 şansım var
Mucizem gelir inşallahh
bende de hiç birr belirti yok belimin ağrısı gitti...
ıslaklık ara ara oluyor bende o yüzden hamile olabileceğime yormuyorum,o kadar çok dinliyorum ki kendimi bi kaç gündür bi yerlerim ağrısa diye bekliyorum resmen yaaa:) kendime gülüyorum şuan...ağrımıyor hiçbir yerim....

arkadaşlar günaydın hepinize. benim SAT 2 şubat, bu ay 28 çekiyor geçen ay da adetim 7 gün gecikmişti. denemeye de ay ortasında başladık bu ay. benim adetim yine gecikebilir yani, o yüzden test yapmayıp sabırla bekleyeceğim. 2 mart civari çok BAT var galiba, merakla güzel haberlerinizi bekliyorum :) geçen ay 2 farklı günde 2 farklı marka ile evde gebelik testi yaptım, ikisinde de silik çizgi vardı. ama en son kan testi yaptım, sonuç negatifti. evdeki idrar testlerine güvenemiyorum, o yüzden artık yaparsam direkt kan tahlili yaptıracağım günüm geçerse.

yumurtlama ile ilgili soru sorulmuş. normalde ayda 1 kez yumurtluyoruz, ama sağlıklı bir kadında bazı ay hiç yumurtlama olmayabilir, bazı ay da 2 yumurtalıkta birer yumurta oluşmuş olabilir. yumurta destekleyici ilaç alıyorsanız 1den fazla yumurta oluşmasdı da normal.

ayrıca yumurtlama sonrası genellikle kuru olur, ama bazı günler akıntı gelmesi normalmiş. çünkü vücudumuz hala ufak oranda östrojen salgılıyor ve akıntı olabiliyor. dün ve bugün benim de seffaf akıntım var birazcık.

Son düzenleme:

canım %99 güvenli değil rahat ol.ve idrarda istisna erken çıkıyor günün geçmesi gerek ay 28 geçiyor olmazsan pazar bir daha yaparsın .olmadı kan testi yaptırırsın hamile değilim diye düşünüp yorma sakın kendini

bende de şeffah akıntı var ne demekki

tamam yormam kendimii :))
ayyy çok heyecanlıı

bende de şeffah akıntı var ne demekki

bende de 2 gündür çok hafif var. öncesinde kuruydu. biraz araştırma yaptım, bunun normal olduğu söyleniyor. 3 neden okudum:

1. yumurtlamadan sonra ufak miktarlarda salgılanan östrojen akıntı yapıyor
2. adet öncesi de akıntı olabiliyor. yani adet yakın
3. hamilelik durumunda da oluyormuş

ben hamilelik belirtileri aramıyorum bu ay vücudumda. geçen ay korunmamıza rağmen adet 7 gün geçince onu bile gebeliğe yordum. 2 idrar testi de silik çıkınca düşünün halimi :) bu ay belirtli yok, test yok, sadece ve sabırla günümün iyice geçmesini bekliyorum. sende çok mu akıntı? inşallah hamilesinizdir ikiniz de :)

Son düzenleme:
canım ben daha önce kupkuru olurdum ,o garip bide gögüs ucum batıomu sızlıomu 1 hafta önce elleyince acıyordu şimdi acımıyor geçen hafta gece 4-5 kez wc ye kalkıyorum şimdi 1 e düştü bilmiyorum bilmiyorum 23 günde düzenli adet olurum 2-3 mart batım ama 30 güne göre 8 mart dogum günüm

canım ayın 22 de aktı elimde uzayıp giden akıntıydı dünküde öyleydi ama az dı.bende gene yumurtladım sandım ilşkiye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…