hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bunda da vardır bir hayır canım ne desem boş biliyorum.rahim filmini çektir bakalım nerey gittin doktora koru hastanesi 31 marta kadar bütün testler kadın dogum vs... 145 tl imiş.ümit korucuoğlu var .memnun değilsen tavsiye derim.eger adet olursam bende ayı bitirmeden gideceğim.kadınlar günü kampanyasıymış.
kızlar o sosyal paylaşım sitesinden beni de ekleyin yaa :S ben de istiyorum sizinle arkadaş olmak. beni de ekleyin :))
Mrb arkadaşlar ne yazmışsınız yaa oku oku bitiremedim :) Yeni Yeni hamilelerimiz olmuş maşallah sizlere yaaa Rabbim hepinizi bebeğiyle yaşatsın mutlu mesut etsin inş.. Darısıda bizlere bulaşsın
Özlemcim ve diğer negatifi gören arkadaşlar her geçen gün bizi bebeğimize biraz daha yaklaştırıyor onu düşünün ve sakın üzülmeyin.. Her şeyde bi hayır vardır.. Rabbim olmasını istemediği için ve belkide bizim için daha hayırlısı olacağı için olmuyordur... Bir gün öyle bir hamile kalacağız ki şampiyon şampiyon bebişlerimiz olacak inş :)
:) Canım beni niye eklemedin Unlugul bizim de aramızda iletişim kurmamızı sağla .. Canıım arkadaşlarımı görmek istiyorum :))
evey canım benn de o yüzden endişeliyım ilaç da kullandım bu ay hem de korunmadım Allah büyük ol dediyse olmuştur. az kaldı soru işaretleri yarın geçecek darısı başınıza
Mrb arkadaşlar ne yazmışsınız yaa oku oku bitiremedim :) Yeni Yeni hamilelerimiz olmuş maşallah sizlere yaaa Rabbim hepinizi bebeğiyle yaşatsın mutlu mesut etsin inş.. Darısıda bizlere bulaşsın
Özlemcim ve diğer negatifi gören arkadaşlar her geçen gün bizi bebeğimize biraz daha yaklaştırıyor onu düşünün ve sakın üzülmeyin.. Her şeyde bi hayır vardır.. Rabbim olmasını istemediği için ve belkide bizim için daha hayırlısı olacağı için olmuyordur... Bir gün öyle bir hamile kalacağız ki şampiyon şampiyon bebişlerimiz olacak inş :)
:) Canım beni niye eklemedin Unlugul bizim de aramızda iletişim kurmamızı sağla .. Canıım arkadaşlarımı görmek istiyorum :))
tüüü Allah beni nasil bilirse öyle yapsın 2 çocuk versin başımı kaşıyamım :))) ben nasıl atlarım seni canım hemen kuruyorum .
kızlar iletişime geçmek isteyen sosyal medya üzerinden birbirini görmek isteyen bana müracaat etsin.zalımsın sosyal medya :)
unlugulll sen sevenleri kavuşturdun ya, Allah da seni 2-3-4 yavruna kavuştursun bir an öncee. biberonlar, çocuk mamaları, bezler sarsın dört bir yanını inşallah :)) afacan yavrular koltuklarının üzerinde zıplasınn :)
ne yaptın, test yapmamayı başarabildin mii?
kızlaaar az önce hastaneden geldim ama idrarda yaptılar testi pozitiiiiff:) daha günüm geçmedi dedim kanda baktırmamı söylediler. yarın kanda baktırıcam idrarda bu kadar erken çıktıysa kanda da çıkar dimi çok heyecanlkıyım aynı zamnda endişeliyım az da olsa lekelenme olduğu için.duaya çok ihtiyacım var eğer bebeğim benımleyse kayıp gtmesin ellerimden. Allahı hepnize nasip etsin böyle mutluluk.
canım evde yaptığın testte adetine kaç gün vardı çift çizgi çıktığında?
kızlar adet döngümü hesapladım 3 aralık-26 aralık-18 ocak-10 şubat-6 mart yani 29 martta adet olmam gerek.iyi cumaya geliyor.hafta sonu ya hasta olurum yada bişey yapamayacagımdan beklemek zorunda kalırım inş :)
unlugulll sen sevenleri kavuşturdun ya, Allah da seni 2-3-4 yavruna kavuştursun bir an öncee. biberonlar, çocuk mamaları, bezler sarsın dört bir yanını inşallah :)) afacan yavrular koltuklarının üzerinde zıplasınn :)
ne yaptın, test yapmamayı başarabildin mii?
kimse yazmıyor :) kendi kendime yazıyorum :)
hadi bakalım hayırlısııı
ben görüştüm check up olay tamam dünkü muayene me dahil olacak :)
ahahahahah çok güldüüüümmm amin diyelim :))) yazık kıza ama yaa
rahim filmi çektiren var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?