Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

canım senin tavsiyenle bende ona gittim ama bana birşey demedi hatta 87 tl sadece muayene ücreti diye konuştum ama bugün 97 tl olmuş nerden ulaşırım ben o kampanyaya ne doktor ne de asistanı birşey demedi

Mrb arkadaşlar ne yazmışsınız yaa oku oku bitiremedim :) Yeni Yeni hamilelerimiz olmuş maşallah sizlere yaaa Rabbim hepinizi bebeğiyle yaşatsın mutlu mesut etsin inş.. Darısıda bizlere bulaşsın

Özlemcim ve diğer negatifi gören arkadaşlar her geçen gün bizi bebeğimize biraz daha yaklaştırıyor onu düşünün ve sakın üzülmeyin.. Her şeyde bi hayır vardır.. Rabbim olmasını istemediği için ve belkide bizim için daha hayırlısı olacağı için olmuyordur... Bir gün öyle bir hamile kalacağız ki şampiyon şampiyon bebişlerimiz olacak inş :)

kızlar o sosyal paylaşım sitesinden beni de ekleyin yaa :S ben de istiyorum sizinle arkadaş olmak. beni de ekleyin :))

:) Canım beni niye eklemedin Unlugul bizim de aramızda iletişim kurmamızı sağla .. Canıım arkadaşlarımı görmek istiyorum :))

çok haklısın zaten inançlı olmasa insan kafası alamıyor bir türlü

amin hakkımızda her zaman hayırlısı olsun

evey canım benn de o yüzden endişeliyım ilaç da kullandım bu ay hem de korunmadım Allah büyük ol dediyse olmuştur. az kaldı soru işaretleri yarın geçecek darısı başınıza

Canim Ben biri prof. 2 drla gorustum, dostonexin hamile kalana kadar kullanilmasinin hicbir zarari yok. Prof bana hamileliginde de belirli bir sure kullandirabilirim, zaman icinde buna karar vericem dedi. Icin rahat etsin diye soyluyorum. Sen de drunla gorus canim. Cok sagol aminnnn :))

tüüü Allah beni nasil bilirse öyle yapsın 2 çocuk versin başımı kaşıyamım :))) ben nasıl atlarım seni canım hemen kuruyorum .
kızlar iletişime geçmek isteyen sosyal medya üzerinden birbirini görmek isteyen bana müracaat etsin.zalımsın sosyal medya :)

unlugulll sen sevenleri kavuşturdun ya, Allah da seni 2-3-4 yavruna kavuştursun bir an öncee. biberonlar, çocuk mamaları, bezler sarsın dört bir yanını inşallah :)) afacan yavrular koltuklarının üzerinde zıplasınn :)

ne yaptın, test yapmamayı başarabildin mii?

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.:)yok canım akşam alacagım ,ama test manyaklıgım çok kalmadı dedimki kızım görsen nolcak gene bekleyeceksin dur varsa zaten cumartesi belli olacak.yoksada adet olacaksın .akşam bir test alıp yarın sabah ilk idrarla yaparım ben hep akşam yapıyordum canım .çıkmazsa bekleyeceğim.zaten değilsem cumartesi adet olurum ,inş.olmamda.

kızlar adet döngümü hesapladım 3 aralık-26 aralık-18 ocak-10 şubat-6 mart yani 29 martta adet olmam gerek.iyi cumaya geliyor.hafta sonu ya hasta olurum yada bişey yapamayacagımdan beklemek zorunda kalırım inş :)

Son düzenleme:
ozlemgok sen araştır canım bilinmez ki belki bana da lazım olacak devlet hast.çekiyordur dimi?

Son düzenleme:

canım evde yaptığın testte adetine kaç gün vardı çift çizgi çıktığında?

çok çok tebrik ederim bu arada:) allah sağlıkla kucağına alacağın günleri göstersin cnm

ozlemgok canım sakın moralini bozma. benim bir arkadaşım da senin gibi olmuştu. sonra dr onlara bir ay korunun dedi.. korundular ve sonraki ayda hamile kaldı.. hayırlısı

hadi bakalım hayırlısııı
ben görüştüm check up olay tamam dünkü muayene me dahil olacak :)

ahahahahah çok güldüüüümmm amin diyelim :))) yazık kıza ama yaa

rahim filmi çektiren var mı aranızda

canım onu ısrarla konuş sen fark verirsin.normalde o kampoanya 145 tl doktor muayene ve check up dahil.97 ödediysen kalan farkı verirsin bende valla dua ediyorum eger hamile değilsem adet olayımda kampanyayı kaçırmım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…