Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

canım ayın 22 de aktı elimde uzayıp giden akıntıydı dünküde öyleydi ama az dı.bende gene yumurtladım sandım ilşkiye devam

devam, devam :)) düzenli kadınlarda bile bazen şaşıyor günler. kaldı ki benim temmuz'dan beri düzensiz, prolaktinim yüksekmiş. 2 aydır onun için ilaç alıyorum. hiç bilemiyorum ne zaman yumurtladım. vücudumu dinlerseem... :) 1 haftadır ilk önce tüplerimin olduğu yerler sızlıyordu, sonra rahmin olduğu yerler sızladı. göğüslerim de sızladı kaç gün. ama benim iyice şaşırmış olduğu için geçen ayki gibi ümitlenmek istemiyorum. çünkü gebelik belirtileri ve adet öncesi belirtiler çok benziyor. ama birinizin BAT bugün, birinizin 2 mart, düzenliyse adetleriniz sizin için ümitlenebiliriz :)))

Arkadaşlar merhaba,

Bende aranıza yeni katıldım.23 yaşındayım ve nisanda evliliğimin 3 yılı dolacak.Yaklaşık 2,5 sene korundum.Yalnız yavaş yavaş bebişi bende bekler oldum.Bundan 7-8 ay önce falan doğum kontrol hapları adetimi geciktirdi ve doktora gittim.Doktorda hapın artık bana düşük geldiğini yükseltmem gerektiğini smyledi.1 ay falan yeni alıca kullandıktan sonra ilacı tamamen bıraktım.6 aydır da korunmuyorum yalnız şu 1 ay öncesine kadar geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk.son 2 ayda da ömrümde gitmediğim kadar gittim doktora.İlk başlarda adetim yine gecikti.Doktora bir gittim ki meğerse yumurtalarım çatlamamış ve kist oluşturmuş.O ay ilaçla birlikte hasta oldum.Doktorum bir sonrakini düzenli olursun dedi.Ama nerde.Diğer adetimden de 44 gün geçmesine rağmen olmayınca soluğu doktorda aldım.Ama bir yandan da kalbim küt küt :)acaba bebiş mi var.Evet doktor koltuguna uzandım ama nefesimi tuttum o derece.doktorum ultrasonla kontrol ediyor çok şükür ki kistlerim kaybolmuş ve bir gebelik testi daha.O hastanede kardeşim ameliyat hemşiresi ve herkes beni tanıyor.Artık her ay düzenli kanda gebelik testi yaptırmayada utanıyorum ama mecburen yine test yaptırdım.Yine negatif.Bu sefer ilaç vermedi.10 gün daha olmazsan gel ilaç yazıcam dedi.Gerçektende 26 ocakta doktora gittim ertesi gün 27 ocakta adet oldum.Yalnız dün adet olmam gerekirken bugün de olmadım.Ve adet olacak gibi hissetmiyorum.Dün idrar testi yaptım ama negatif.Birde ovulasyon testi aldım bir sonraki ay için bakalım kısmet .Dün meraktan ovulasyon testi yaptım 2. çizgi silik çıktı.Bu durumda hamile olamam değil mi?

ayyyy ne zorrr bekle bekleee bişey çıkmasın
adetim 7 gün geçse havalara uçardım ben bunları öğrendiğim iyi oluyor
ama yoksa da hemen hastalanayım yaa daha fazla umutlanmayayım:s
maşallah iyi sabırlısın canım

Günaydın, Mart ayında benim aynı heyecanları yaşayacak kimse yok mu gerçekten

bende 3yıllık ewliyim kasım ayı sonunda hapı bıraktım hala tık tık yok bakalım umudumuz marta kaldı.. benim korkum kilolu bir bayan olmamdan ötürü bebişi olmama riski
hayırlısı diyelim...beklicez ve görcez artık..

hoşgeldin inş. senin de duanı da alarak güzel haberler vereceğiz birbirimize...

sen de bendensin
benim de bugün batım ama hiçbir belirti yok( gerçi benim evlenmeden önce düzenli değildi 2 aydır düzenli devam ediyor)
daha yaşın genç İnşallah olur Allah ın izniyle...

İnşaallah bakalım :)Bir adet olsam da şu ovulasyon testini yapıcam bu ay kısmet :)

bence kilodan dolayı endişelenme ,onca anne var kilolu olup sağlıklı bebekler doğuran,ama dikkat etmende farda var tabi;(
inş. bu vesile ile bebek olana kadar zayıflarsın
ben de ünv yıllarından sonra zayıfladım
89 dan 61 e düştüm,evlendikten sonra tekrar 66 ya çıktım,sürekli dikkat ediyorum

kasım ayından itibaren çok büyük bi zaman dilimi deil ama bekleyen bilir 1 gün bile zor geçiyor:S
hayırlısıyla olur inş.tez zamanda kardeş

birde ben 8 şubattan bu yana çok düzgün beslendim her sabah 1 büyük bardak süt ve yumurta ,günlük 1 kase yogurt ,sürekli ıspanak kereviz pırasa salata et yedim.folbıol zaten içiyorum.öğleden sonraları ya olduysa diye 3 ceviz incir vs... yiyorum olmazsa aldıgım kilolar yanıma kar kalacak .en önemlisi sigara içmiyorum .nolur Allahımmmm.hepimizin yüzünü güldür bu ay

Son düzenleme:

Canım hoşgeldin, kilo problemi bende de var kaç kilosun bilmiyorum ama ben şu an 84-85 kg aralığındayım ve 5 yılda 62 kilodan 112'ye çıkıp 1 yıl içinde 28 kg verdim. Muayene oldum testler yaptırdım kilomun şimdilik hiçbir sorun yaratmayacağı gözüküyor tabi bundan sonrası Allahtan :)

Sitede kilolu hamile kalan o kadar çok arkadaş var ki o nedenle umutsuzluğa kapılma lütfen inşallah hepimizin bebeği olacak.

BU arada boyun ve kilon kaç rahatsız etmezse seni.

Haha canım zaten bunlar dengeli beslenmenin kuralları :)) inşallah bebis olsun, hamilelik sağlıklı sekilde tamamlansın, yavruna kavus da zaten en faydalısı hep senin yaptığın gibi beslenmek. Bu da vesile olsun sigaraya hiç başlama :))) ben de son 2 ayda tombili oldugum için artık yememe dikkat ediyorum, senin bahsettigin sekilde yiyorum. Tek kötü yaptıgım kahveyi kesmedim abartma yalnız hergüm yumurtaya gerek yok: haftada 2-3 yeter. Günde 2 tam ceviz VEYA 5 fındık VEYA 5 badem. Hepsini birden yeme kilo almazsın :))) şutu yoğurdu az yağlı al. Beyaz ekmekten kaçın. Kilo almazsın böyle. Bir de haftada 2-3 kez yürüsek süper olacak.

Son düzenleme:
havalar ısınıyor yürürüz.yararmıymış ?

havalar ısınıyor yürürüz.yararmıymış ?

Kilo kontrolü için gerekli, kalp saglıgı için, vücudun genel saglıgı için de. Sağlıklı vücut daha kaliteli yumurta üretir daha kolay hamile kalır diye inanıyorum. Hamile olunca da yürümemizi isteyecek Dr lar. Ne guzel söylüyorum ama ben de yurumeliyimmm

mutlaka sağlıklı vücut daha çabuk kalırda ,bizim evin karşısı yürüyüş yol her akşam takılım yarım saat öyleyse beni görsen 15 gündür yemek yapma dışında hiç bişey yapmadım olursa aman bişey olmasın diye DDDDD

Son düzenleme:

Yas 31 canım, elimi çabuk tutmam lazimm :))) kibristayim. Canım ben de hamile oldugumu anlayana kadar ya düşerse diye pek cok seyimi kisitlayim diyordum ama hamile arkadaslarımın Dr lari söyle demiş: bu aşamada bebek sagliksizsa düşer, genetik veya başka faktörlerden dolayı vücut onu kabul etmez. Yoksa çamaşır sepeti kaldırmaktan yer silmekten falan düşmez. Yani Dr dedi ki düşecekse düşer zaten, 24 saat yatsan da sağlıksız gebelikse düşer. Ben cok rahatladım bunu öğrendikten sonra. Sadece ağrı kesici dahil hicbir ilaç almıyorum bebis varsa etkilenmesin diye, yoksa normal ne yapıyorsam devam :)))

Son düzenleme:
evet bende böyle biliyorum ama işte

canm benm 32 hatta 33 günü buluo siklusum o yüzden daha yumrutlama gününde olmayabilirim. dün bşladım yapmaya bakalm 1 hfta yapıcam inşallah yakalarım kopkoyu çizgiyiiiii

kızlar ben de kendimden kısaca bahsediim 24 yaşındayım, 164cm boy 51 kg yim. kilom yok tüylenmem yok ama adet düzensizliğim var pkolyum yani. 6 aylık evliyim. bebiş denioruz prolaktnim yüksek çıktığı için ilaç kullanıorum ünşallah düşünce hamile kalabilrisin dedi doktor ama baklalım görücez... bu hfta ovulasyon testine bşladım. yarışmacı arkaşlara başarılar dilerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…