kızlar bende bu ay hamile kalmak isteyenlerden dim . bugün tes yaptım negatif çıktı. adet günüm bugün aslında bugün olmayınca meraktan yaptım sonuç negatif. ama inanılmaz bel ağrım var. ben normalde ağrı çekmem adet öncesi.bu ikinci bebek olcak tı olsaydı. bir kaç güne olmazsam tekrar deneyecem bakalım inşallah olur ya
canım sogan kürünü 9 gün içtim sanırım midemi rahatsız edince nolur nolmaz diye bıraktım.
teşekkür ederim berianur. darısı herkesin başına.
benim işler karışık valla ben bile anlamadım. ilaç kullanıyordum prolaktınım yüksek olduğu için ama korunmadım. adet düzenim normalde 28-29 gün. adetımın 23. günü çamaşırımda bir lekelenme farkettim. korktum çünkü regl için erkendi. ama hormon ilacı kullandım belki olr dedim. ertesi gün yine lekelenme vardı birer damla kadar. gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün yine yaptım yine silik dün gece adetımın 26. günü hastaneye gttim dayanamadım idrarda test yaptılar pozitif dediler ama adetım henüz geçmediği için yanılma olabilir diye kanda baktır dediler bugun kana baktırdık 1000 in üzerinde cıktı ve ben sata göre 27günümdeyim doktor gebesin dedi. cumartesi kontrolüm var önceden mi hamile kaldım üstüne mi gördüm acaba değer sizce nasıl normal mi kızlar .
kızlarr benim sağ kasığıma 10 dkda bir fln batma giriyor ama gelince gözlerimi kısıyorum öyle acıyor..
ayy inşallah belirtidir allahım hayırlısını ver
canım aynısı bendede oluyo ama ümitlenmek istemiyorum ara ara geliyo dizlerimi kırınca falan çok oluyo bakalım batıma daha var görücez :))insallah hamileyizdirr
himmm benimde bugun bitti daha.. incir kuru uygulayacagim yarindan itibaren bakalim.. esimede kecibiynuzu kuru yaptim. bakalim nasipp bu ay hic kasmiyorum kendimi.. duzenli calisma bile yapmuyoruz.. sadece ikimizde istediginde... bakalim bakalim ne olacakkk...
Benim doktorum hic bu 2.3.4 gunlerdekitestlerden istemedik:26::26::26::26:bir yil dolunca mi isteyecek acaba
Kizlar grip oldum yahu kotuyum:2::2:bugun 18. gunumuz ve calisma olmaz gribim.bugunde gecerse bu ayi kapatariz artik.isin kotusu iliski oldugu icin yumurtlama akintimi takip edemiyorum ertesi gunde sperm akintisi oluyor bazen camasirimda ya da ben ayirt edemiyorum offfff
çüş yaaaa,kocasına mı yapmış??
gülmekten öldüm yemin ederim
kızlar adetim bugün hala olmadım belirtiler devam ediyo inş olmam hamile olurum dua edin kızlar güzel haberlerle geliyim 3 gün geçerse kan da çıkar mı :)
Günaydın herkese
Benimde adetim bugün tam 4 gün oldu geçeli.Dün aslında test yapmıştım ama siteye giremedim .Pozitif çift çizgi koyu bir şekilde belirdi HAMİLEYİM .Haftaya doktora gideceğim inşallah hayırlısı ile keseyi görmek için daha küçük çünkü ilk kızımdan tecrübe var biraz .
İlk kızımı da mart ayında öğrenmiştim .2.meleğimi de Rabbim mart ayında gönderdi..Sağlıkla sıhhatle inşallah kavuşuruz meleklerimize..
Darısı isteyen dileyen herkesin başına diyorum.
canım hayırlı olsun bebişin bizim içinde dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş
peki belirtilerin neydi acaba
Sağol canım ederim tabi hep ediyorum herkes için..
Valla öyle aslında çok belirtim yoktu .Belimde hafif ağrı kasıklarımda hafif ağrı .Bulantım falan hiç yok .Gögüslerim de her hangi bişey yok sadece biraz 1-2 gündür dolgunlaştı gibi ama acıma hissi falan hiç yok. Kızımda da benim böyle olmuştu tabi ama o zaman acemilik vardı ilk bebekti pek anlayamamıştım .Aynı belirtiler oldu bunda da kasık ve belden belden belirti verdi.Belirtiler adetten 1 hafta önce falan başladı .. Birde idrarımda köpürme var gibi ama koyu değil idrarım açık renk. Birde geceleri uykum kaçıyordu son 1 haftadır ama sabahları kalkamıyordum uykusuzluktan diyordum çalışıyorum birde ben işyerin de sürekli esniyordum :) Sadece bende olan belirtiler bunlar canım dilerim güzel haberlerinizi alırız tüm bekleyenlerin
duygumutlu hayırlı olsun canımm! kızına kardeş geliyor :)
berianur, unlugul, askhicbitmez ve mevsim, sizlerin de güzel haberleri gelecek gibi hissediyorum, inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?