Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

inş cnm bende bekleyenlerdenim bugün adet günüm ama olmadım hala sabah testtede negatiff 3 gün bekliyecem olmazsa kan testi yapıcam artık

canım sogan kürünü 9 gün içtim sanırım midemi rahatsız edince nolur nolmaz diye bıraktım.

himmm benimde bugun bitti daha.. incir kuru uygulayacagim yarindan itibaren bakalim.. esimede kecibiynuzu kuru yaptim. bakalim nasipp bu ay hic kasmiyorum kendimi.. duzenli calisma bile yapmuyoruz.. sadece ikimizde istediginde... bakalim bakalim ne olacakkk...

canım öncelikle gözün aydın:)
değer bence normal. bir arkadaşımın adet günü kan testi 4000 çıktı. çoğul gebelik de değildi..
darısı bize:)

kızlarr benim sağ kasığıma 10 dkda bir fln batma giriyor ama gelince gözlerimi kısıyorum öyle acıyor..
ayy inşallah belirtidir allahım hayırlısını ver

kızlarr benim sağ kasığıma 10 dkda bir fln batma giriyor ama gelince gözlerimi kısıyorum öyle acıyor..
ayy inşallah belirtidir allahım hayırlısını ver

canım aynısı bendede oluyo ama ümitlenmek istemiyorum ara ara geliyo dizlerimi kırınca falan çok oluyo bakalım batıma daha var görücez :))insallah hamileyizdirr

canım aynısı bendede oluyo ama ümitlenmek istemiyorum ara ara geliyo dizlerimi kırınca falan çok oluyo bakalım batıma daha var görücez :))insallah hamileyizdirr

canım senin batına kaç gün var?
benim daha bugün oldu böyle bişi..
bakalım yarın da olur mu yoksa üşütmekten mi görcez:)

soğan kürüne bende başladım :))

incir kürü nasıl oluyor onu merak ediyorum anlatırsan seviniirim

günaydın herkese ünlügül ilkönce sana burdasın sende benim gibi agresifmelek tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ay rüyamda test yapmışım çift çizgi bayada belliydi silik milik değildi rüyamda diyorum ki ilk defa böyle oluyo kesin hamile miyimdir diyorum tabi aklımın bi köşesinde illaki bebek fikri oluyo o yüzden böyle rüyalar normal bakalım inş hayırlısıyla olur hepimizin tez zamanda

canım drlar belli görünen bir sorun, bir dengesizlik yoksa 1 yıldan önce istemiyorlar bu tahlilleri genellikle. benim 4-5 ay adetlerim hep erken gelmişti, ben drumdan ısrarla hormon testi istedim (kk'yı takip ederek öğrenmiştim ben de bu testleri). ben isteyince bile dr testler için çok erken, biraz deneyin, senin belirgin bir sorunun yok demişti. ben pimpirikliyim biraz, iyi ki de öyleyim, ısrar edince tiroidlerime ve prolaktinime baktırmıştı. benim prolaktin roket olmuş havalarda uçuyordu. o tahlili yılbaşında yaptırmıştım. sonraki LH, FSH vb. tahlilleri hep kk'dan ve netten araştırıp kendim yaptırdım. dr da haklı çıktı kısmen, tüm tahlillerim normal çıktı prolaktin dışında. yani size tavsiyem, eğer kafanıza takacaksanız, rahatlamak için yaptırın. yoksa, kafanız rahatsa, belirgin bir düzensizliğiniz de yoksa, yaptırmayın bekleyin 6 ay veya 1 sene. drlar hemen istemiyor bunları, deneyip de olmayanlardan istiyor.

Son düzenleme:
çüş yaaaa,kocasına mı yapmış??
gülmekten öldüm yemin ederim

hahaha evet okudum, bak ovülasyon testleri diye topiği var kk'da, orda yazıyor :))) silik çıkması çok bir anlam ifade etmiyor sanırım. ama hamile olanlar da baya koyu 2. çizgi görmüşler ovülasyon testlerinde. ben henüz almadım, birkaç ay deneyince psikolojime göre alabilirim bu testlerden :)))

kızlar adetim bugün hala olmadım belirtiler devam ediyo inş olmam hamile olurum dua edin kızlar güzel haberlerle geliyim 3 gün geçerse kan da çıkar mı :)

kanda idrardan daha önce çıkıyor idrar testindense kan testi yaptır bence canım

günaydınlarrr,mutlu sabahlarrr,gününüz bereketli,huzurlu geçsin inşallahh
ben bu sabah salak testlerimden bir tane daha yaptım,tabisi sonuç negatiffff bööğğ
bu günü saymazsam 4 gün var bata,hadi bakalım hayırlısı,hala bi belirti de yoki,ara ara olan akıntı dışında....

batdaşlarımm bu sabah test yapanınız oldu mu??

Günaydın herkese

Benimde adetim bugün tam 4 gün oldu geçeli.Dün aslında test yapmıştım ama siteye giremedim .Pozitif çift çizgi koyu bir şekilde belirdi HAMİLEYİM .Haftaya doktora gideceğim inşallah hayırlısı ile keseyi görmek için daha küçük çünkü ilk kızımdan tecrübe var biraz .
İlk kızımı da mart ayında öğrenmiştim .2.meleğimi de Rabbim mart ayında gönderdi..Sağlıkla sıhhatle inşallah kavuşuruz meleklerimize..

Darısı isteyen dileyen herkesin başına diyorum.

kızlar günaydııınnnnnn
bat geldi ama gelen giden yok olalalaaa :)
2 sabahtır idrarımda köpürme oluyor kasıklarımda sancı var ama gidip geliyor eşim karnımı öpüp duruyor bebek var diye yok diyorum içime doğuyo var diyo umutlandırıyo beni tokatı yiycek az kaldı sanaha kadar bekliyim test için diyorum
acaba akşam acile gitsem test yaparlar mı :)

canım hayırlı olsun bebişin bizim içinde dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş
peki belirtilerin neydi acaba

canım hayırlı olsun bebişin bizim içinde dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş
peki belirtilerin neydi acaba

Sağol canım ederim tabi hep ediyorum herkes için..

Valla öyle aslında çok belirtim yoktu .Belimde hafif ağrı kasıklarımda hafif ağrı .Bulantım falan hiç yok .Gögüslerim de her hangi bişey yok sadece biraz 1-2 gündür dolgunlaştı gibi ama acıma hissi falan hiç yok. Kızımda da benim böyle olmuştu tabi ama o zaman acemilik vardı ilk bebekti pek anlayamamıştım .Aynı belirtiler oldu bunda da kasık ve belden belden belirti verdi.Belirtiler adetten 1 hafta önce falan başladı .. Birde idrarımda köpürme var gibi ama koyu değil idrarım açık renk. Birde geceleri uykum kaçıyordu son 1 haftadır ama sabahları kalkamıyordum uykusuzluktan diyordum çalışıyorum birde ben işyerin de sürekli esniyordum :) Sadece bende olan belirtiler bunlar canım dilerim güzel haberlerinizi alırız tüm bekleyenlerin

duygumutlu hayırlı olsun canımm! kızına kardeş geliyor :)

berianur, unlugul, askhicbitmez ve mevsim, sizlerin de güzel haberleri gelecek gibi hissediyorum, inşallah :)

ya varya hemen hemen aynı belirtiler
geceleri uyuyamıyorum uykumda uyanıyorum sürekli cumartesiden beri sancım var ama adet olmadım dünden beri de feci bel ağrım var göğüslerim sadece dolgunlaştı acıma hissi yok bide kasıklarımda gelip giden sancılar oluyor gün içinde işyerinde esniyorum uyukluyorum millet gece naptın diyo benimde 2 gündür idrarda köpürme var sabah ilk idrarda hayırlısı Allah hayırlısıysa hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…