duygumutlu hayırlı olsun canımm! kızına kardeş geliyor :)
berianur, unlugul, askhicbitmez ve mevsim, sizlerin de güzel haberleri gelecek gibi hissediyorum, inşallah :)
ya varya hemen hemen aynı belirtiler
geceleri uyuyamıyorum uykumda uyanıyorum sürekli cumartesiden beri sancım var ama adet olmadım dünden beri de feci bel ağrım var göğüslerim sadece dolgunlaştı acıma hissi yok bide kasıklarımda gelip giden sancılar oluyor gün içinde işyerinde esniyorum uyukluyorum millet gece naptın diyobenimde 2 gündür idrarda köpürme var sabah ilk idrarda hayırlısı Allah hayırlısıysa hepimize nasip etsin
Bgn birazcık canım sıkkın eşim ani bi kararla yrn ortakulak ameliyatı olmaya karar verdi. Acayip stres yaptım çünkü astımı var narkoz tehlikeli olabiliyomuş offf sonra da evde yatması gerekiyo en az 2 hafta, gelen giden falan bnm sürprizin içine edilcek yani. Ama yarın o ameliyattayken ben de hemen kan testi yaptırırım kesin sonucu öğrenirim
Bu arada ben hala sigarayı bırakabilmiş değilimuyanır uyanmaz bişiler yiyip sigaraya saldırıyorum iyice stres yaptım. 1ay boyunca bebeği yaparken stres yapmadık şimdi ya dış gebelikse ya kimyasalsa ya kalbi durursa bunları düşünüyorum sürekli. Düşündükçe de sigara yakıyorum. Benim yüzümden bişi olursa hiç affetmem kendimi dediğim bence önemli olan hamile kalabilmek değil sonuna kdr sağsalim gidebilmek. Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah
Hayırlısı olsun canım ne zaman adetin.Adet geçmeden ancak kanda çıkar varsa ama bence geçmesini bekle derim ben..
bugün adet günüm ve benim fixtir yıllardır sabah uyanınca adet olmuş olurdum ama olmadım eğer bugün olmazsam asbah kan testi yaptırmayı düşünüyorum
Bgn birazcık canım sıkkın eşim ani bi kararla yrn ortakulak ameliyatı olmaya karar verdi. Acayip stres yaptım çünkü astımı var narkoz tehlikeli olabiliyomuş offf sonra da evde yatması gerekiyo en az 2 hafta, gelen giden falan bnm sürprizin içine edilcek yani. Ama yarın o ameliyattayken ben de hemen kan testi yaptırırım kesin sonucu öğrenirim
Bu arada ben hala sigarayı bırakabilmiş değilimuyanır uyanmaz bişiler yiyip sigaraya saldırıyorum iyice stres yaptım. 1ay boyunca bebeği yaparken stres yapmadık şimdi ya dış gebelikse ya kimyasalsa ya kalbi durursa bunları düşünüyorum sürekli. Düşündükçe de sigara yakıyorum. Benim yüzümden bişi olursa hiç affetmem kendimi dediğim bence önemli olan hamile kalabilmek değil sonuna kdr sağsalim gidebilmek. Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah
kızlaaar benim adetim normalde 5 gün ya da bir hafta sürüyordu hatta bazen de daha fazla sürüyordu,nedense bu kez 1.gün kanama çok oldu 2.günde azaldı bugün 3.günüm adetim bitti,şüpheye düştüm hiç 2 gün sürdüğünü hatırlamam.sizce neden olabilir bir bilginiz varmı???
duygumutlu hayırlı olsun canımm! kızına kardeş geliyor :)
berianur, unlugul, askhicbitmez ve mevsim, sizlerin de güzel haberleri gelecek gibi hissediyorum, inşallah :)
canım bir test yapsana çıkmazsa bişey 4-5 gün sonra yine yap yerleşme kanaması olabilir.yada bazı kadınlar hamile olsada aynı adet günü az kanama yaşarlarmış her ay 9 ay adet olan oluyormuş.
canım bir test yapsana çıkmazsa bişey 4-5 gün sonra yine yap yerleşme kanaması olabilir.yada bazı kadınlar hamile olsada aynı adet günü az kanama yaşarlarmış her ay 9 ay adet olan oluyormuş.
Saol canım seninde bebişin hayırlı olsun allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş. ya narkoz olayı korkutuyo bi tek işte bi de aşırı duygusallaştım hemen ağlıyorum. Aslında dün hiç içmemiştim ta ki akşam eşim bu haberi verene kdr. Testlerde pozitif çıkıyo ama daha kanda baktırmadım yarın halledicem onu da inşHerşeyde bir hayır vardır canım.Hamilesin değil mi sen yanlış hatırlamıyorsam..Ama sigara olayını hemen bırakmam gerek yazık o içindeki minicik bedene zarar veriyosun. Kendini değil artık onu düşünmelisin..Eşine de geçmiş olsun gelen giden derken kafandaki kötü düşüncelerden arınırsın bence daha iyi olur
canım valla bende sigarasız yapamazdım herşeye bi tane hemen yakardım eşim içmiyordu ama hiç de içmemiş istemiyordu da içmemi tamam dedim bu paket son pazardan beri içmiyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum hem kendin hemde bebeğin için içme bırak sakız at ağzına şeker at çekirdek ya kuru üzüm kayısı falan al unut kafandan sil
Saol canım seninde bebişin hayırlı olsun allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş. ya narkoz olayı korkutuyo bi tek işte bi de aşırı duygusallaştım hemen ağlıyorum. Aslında dün hiç içmemiştim ta ki akşam eşim bu haberi verene kdr. Testlerde pozitif çıkıyo ama daha kanda baktırmadım yarın halledicem onu da inş
Tebrik ederim canım gerçekten başarmışsın. Bmde eşim içmemi hiç istemiyo düğünden sonra bırakıcam diye anlaşmıştık evlendik, hamile kalınca bırakçam diye anlaştık ama hbri yok bilse kesin çooook kızar ama etraftan duyduğum kadarıyla 5.-6. Haftadan sonra kendiliğinden tiksinti geliyomuş umarım bana da gelir o tiksinti :)
:)) valla ben hala deliriyorum sigara için ama ya karnımda bebek varsa yazık ona diyorum canım hala çok istiyor kasıyorum kendimi
napcan fedakarlık şart
duygumutlu çok sevindim canım,Rabbim tamamnına erdirsin inş. sağlıklı sıhhatli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?