Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Bgn birazcık canım sıkkın eşim ani bi kararla yrn ortakulak ameliyatı olmaya karar verdi. Acayip stres yaptım çünkü astımı var narkoz tehlikeli olabiliyomuş offf sonra da evde yatması gerekiyo en az 2 hafta, gelen giden falan bnm sürprizin içine edilcek yani. Ama yarın o ameliyattayken ben de hemen kan testi yaptırırım kesin sonucu öğrenirim

Bu arada ben hala sigarayı bırakabilmiş değilim uyanır uyanmaz bişiler yiyip sigaraya saldırıyorum iyice stres yaptım. 1ay boyunca bebeği yaparken stres yapmadık şimdi ya dış gebelikse ya kimyasalsa ya kalbi durursa bunları düşünüyorum sürekli. Düşündükçe de sigara yakıyorum. Benim yüzümden bişi olursa hiç affetmem kendimi dediğim bence önemli olan hamile kalabilmek değil sonuna kdr sağsalim gidebilmek. Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah

Hayırlısı olsun canım ne zaman adetin.Adet geçmeden ancak kanda çıkar varsa ama bence geçmesini bekle derim ben..

Herşeyde bir hayır vardır canım.Hamilesin değil mi sen yanlış hatırlamıyorsam..Ama sigara olayını hemen bırakmam gerek yazık o içindeki minicik bedene zarar veriyosun. Kendini değil artık onu düşünmelisin..Eşine de geçmiş olsun gelen giden derken kafandaki kötü düşüncelerden arınırsın bence daha iyi olur

canım valla bende sigarasız yapamazdım herşeye bi tane hemen yakardım eşim içmiyordu ama hiç de içmemiş istemiyordu da içmemi tamam dedim bu paket son pazardan beri içmiyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum hem kendin hemde bebeğin için içme bırak sakız at ağzına şeker at çekirdek ya kuru üzüm kayısı falan al unut kafandan sil

kızlaaar benim adetim normalde 5 gün ya da bir hafta sürüyordu hatta bazen de daha fazla sürüyordu,nedense bu kez 1.gün kanama çok oldu 2.günde azaldı bugün 3.günüm adetim bitti,şüpheye düştüm hiç 2 gün sürdüğünü hatırlamam.sizce neden olabilir bir bilginiz varmı???

canım bir test yapsana çıkmazsa bişey 4-5 gün sonra yine yap yerleşme kanaması olabilir.yada bazı kadınlar hamile olsada aynı adet günü az kanama yaşarlarmış her ay 9 ay adet olan oluyormuş.

canım bir test yapsana çıkmazsa bişey 4-5 gün sonra yine yap yerleşme kanaması olabilir.yada bazı kadınlar hamile olsada aynı adet günü az kanama yaşarlarmış her ay 9 ay adet olan oluyormuş.

Evet canım unlugul doğru demiş test yap.Bazıları dediği gibi adet olabiliyor.

yerleşme kanaması ne renk oluyormuşki ben onu koyu renk diye duydum benim kıpkırmızı çeşmeden su akar gibi oldu kanamam anlamadımki bakalım olmassa yaparım test geçen ay da yapmıştım üstelik bir sorun yokken :))))) keşkeeee olsaaaa

Saol canım seninde bebişin hayırlı olsun allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş. ya narkoz olayı korkutuyo bi tek işte bi de aşırı duygusallaştım hemen ağlıyorum. Aslında dün hiç içmemiştim ta ki akşam eşim bu haberi verene kdr. Testlerde pozitif çıkıyo ama daha kanda baktırmadım yarın halledicem onu da inş

Tebrik ederim canım gerçekten başarmışsın. Bmde eşim içmemi hiç istemiyo düğünden sonra bırakıcam diye anlaşmıştık evlendik, hamile kalınca bırakçam diye anlaştık ama hbri yok bilse kesin çooook kızar ama etraftan duyduğum kadarıyla 5.-6. Haftadan sonra kendiliğinden tiksinti geliyomuş umarım bana da gelir o tiksinti :)

:)) valla ben hala deliriyorum sigara için ama ya karnımda bebek varsa yazık ona diyorum canım hala çok istiyor kasıyorum kendimi
napcan fedakarlık şart

Hamile Canlar bebişleriniz hayırlı uğurlu, darısıda bizlere olsun inşş

:)) valla ben hala deliriyorum sigara için ama ya karnımda bebek varsa yazık ona diyorum canım hala çok istiyor kasıyorum kendimi
napcan fedakarlık şart

Bende içiyordum ama bebek düşünmeye başladıktan sonra bıraktım çok şükür. Sadece arada adet olduğumda sinirden içiyorum 1-2 tane okadar.. Onun dışında bebek olma ihtimali beni çok etkiliyo ağzıma sürmüyorum .. Zaten bir iki haftayı atlattıktan sonra canın hiç istemiyor.Hatta tiksiniyorsun kokusundan

Son düzenleme:
ben de bırakmak istiyorum sigarayı. bebek düşünmeye başlayınca bırakıcam diye söz verdim kendime ama nafile.. zararlı biliyorum ama ancak hamile olduğumu öğrenirsem bırakabilirim gibi gelio..

kızlar ben dayanamadım ,idrardan test yaptım negatif çıktı eczacıyla konuştum bi test daha aldım sabah yaparım diye devlet hastanelerinin akşam poliklinikleri varmış eğer adet olmazsam yarın akşam gidicem beta hcg testi de yapıyorlarmış hem
kadın bide demez mi altıncı hissim kuvvetlidir bence hamile olacaksın diye şimdi işe geldim sancılarım arttı yok yok adet olcam ben belli oldu

merhaba kızlar ... bende 16 şubatta adet oldum 17 mart olmam lazımdı olmadım kasıklarım da ağrı var 11 gün geçti adet olmadım dün eşim den test istedim yaptım dayanamadım negatif çıktı sabah baktım biri tam diğeri silik görünüyor beklemeye karar verdim kısmet artık ben libyada olduğum için doktora gitmemde sorun bakalım nisanda türkiyeye gelirsem dr gidicem herşeyin hayırlısı ama kafayı yemek üzereyim ya hamile olmasam bile adet düzenim kafayı yedi çok düzenliydi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…