merhaba kızlar ... bende 16 şubatta adet oldum 17 mart olmam lazımdı olmadım kasıklarım da ağrı var 11 gün geçti adet olmadım dün eşim den test istedim yaptım dayanamadım negatif çıktı sabah baktım biri tam diğeri silik görünüyor beklemeye karar verdim kısmet artık ben libyada olduğum için doktora gitmemde sorun bakalım nisanda türkiyeye gelirsem dr gidicem herşeyin hayırlısı ama kafayı yemek üzereyim ya hamile olmasam bile adet düzenim kafayı yedi çok düzenliydi ....
merhaba kızlar ... bende 16 şubatta adet oldum 17 mart olmam lazımdı olmadım kasıklarım da ağrı var 11 gün geçti adet olmadım dün eşim den test istedim yaptım dayanamadım negatif çıktı sabah baktım biri tam diğeri silik görünüyor beklemeye karar verdim kısmet artık ben libyada olduğum için doktora gitmemde sorun bakalım nisanda türkiyeye gelirsem dr gidicem herşeyin hayırlısı ama kafayı yemek üzereyim ya hamile olmasam bile adet düzenim kafayı yedi çok düzenliydi ....
canım sen gündüzleri hep topikte olurdun, merak ettim seni
berianur yok, eğitim veriyor. sessiz sakin bugün nerdesiniz kızlarrr? özledim sizleri :S
kızlaaar bende 26 şubatta adet olmustum dunde olmadım bugundedaha adetime 10 gun falan varken adet olcakmışım gibi kasıklarım agrıdı baya erken den yani ama simdi ne ağrı ne bişe olcakmış gibi hisstemiyorum hiç cok heyacenlıyım test yapmak içinde erken daha zmanda geçmiyo
kızlaaar bende 26 şubatta adet olmustum dunde olmadım bugundedaha adetime 10 gun falan varken adet olcakmışım gibi kasıklarım agrıdı baya erken den yani ama simdi ne ağrı ne bişe olcakmış gibi hisstemiyorum hiç cok heyacenlıyım test yapmak içinde erken daha zmanda geçmiyo
canım işine karışmak gibi olmasın ama varsa çıkıyor silik çizgi bi test yap derim.silik çizgi görüncede kan testine gidersin.erken öğrenmek daha iyi çünkü bilinçli bir şekilde besleniyorsun,bilinçli şekilde hareket ediyorsun ister istemez.
canım benimde sat 27 şubattı bende olmadım bugün :) valla ben dayanamadım test yaptım ama negatifi yedim yanii istersen direk kan testi yaptır ne gibi belirtiler var
MERHABALAR
benim bat da bugün. ama benim iki gün süren, günde bikaç damla olan bi kanamam oldu. önce adet sandım ama dünden beri yok....başka bi belirti de hissetmiyorum. meraktayım
mira01 kan testinde hemen çıkıyor canım tabi eğer geç döllenme değilse benimde bildiğim ama idrar testinde en az 3-4 gün bekleyince çıkıyor diye biliyorum.İdrar testini dene istersen canım silik çıkarsa belli belirsiz gibi demek var yoksa kesin istiyosan kan testi yaptır.Belirtilerin varsa emin gibiysen
inşallah iyi haber alırız ikimizde canım yyaaben ilk gebeliğimde düşük yapmıştım malesef ondan hatırlıyorum biraz tek benzer yanı aşırı sinir yani o gebeliğimde akşamları bulantıdan yemek yiyemiyodum hiç şimdi gayet yiyorum canım hep bişiler çekiyo ve adetime daha 10 gün falan varken sanki olcakmışım gibi kasıklarım agrıdı hep şimdi ağrım falan yok ama bilmiyorum korkuyorumda boşuna hevesleniyosam diye
yaa arkadaşlar ben mı anormalım benım de adet tarihime 5-6 gün varken çıktı yani en erken adet olabileceğim tarih bugundü. ama daha cumartesi silik çizgiyle cıktı . kafam karışıyor böyle diyince siz. ben üstüne mi görm
kan testi yaptırdın mı canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?