Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Doktora gitmen neden sorun canım 11 gün geçmişse silik değilde net çıkması gerekiyor çizginin aslında.dilerim hamilesindir ama keşke doktora gidebilseydin ya da kan verebileceğin bir yer yokmu test için ..

adetin eğer bundan önceki aylarda çok düzenli ise o zaman muhtemelen hamile olabilirsin cnm tekrar test yap istersen belki bu sefer farklı çıkar. Bizde bu ay bebek çalışmalarına başladık benim henüz adet tarihime 1 hafta var, belirtimidir bilmiyorum ama benimde 3 gündür adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var

canım sen gündüzleri hep topikte olurdun, merak ettim seni
berianur yok, eğitim veriyor. sessiz sakin bugün nerdesiniz kızlarrr? özledim sizleri :S

Bugün benim pek işim yok iş yerinde oturuyorum,sanırm bugün birtek ben varım :) İlk defa bu kadar çok kalıyorum şansıma kimse yok

kızlaaar bende 26 şubatta adet olmustum dunde olmadım bugunde daha adetime 10 gun falan varken adet olcakmışım gibi kasıklarım agrıdı baya erken den yani ama simdi ne ağrı ne bişe olcakmış gibi hisstemiyorum hiç cok heyacenlıyım test yapmak içinde erken daha zmanda geçmiyo

canım işine karışmak gibi olmasın ama varsa çıkıyor silik çizgi bi test yap derim.silik çizgi görüncede kan testine gidersin.erken öğrenmek daha iyi çünkü bilinçli bir şekilde besleniyorsun,bilinçli şekilde hareket ediyorsun ister istemez.

canım benimde sat 27 şubattı bende olmadım bugün :) valla ben dayanamadım test yaptım ama negatifi yedim yanii istersen direk kan testi yaptır ne gibi belirtiler var

Açıkçası çok bilgim yok fakat adet gecikmesi yaşadıktan hemen sonra kan testi yaptırınca sonuç belli olmuyor mu?Ben öyle biliyorum en azından:) eğer bildiğim doğru ise kan testini yaptırın bence siz de hayırlı sonuca tez sahip olur heyecanınızı gidermiş olusunuz. Yanlış biliyorsam kusura bakmayın artık :)

mira01 kan testinde hemen çıkıyor canım tabi eğer geç döllenme değilse benimde bildiğim ama idrar testinde en az 3-4 gün bekleyince çıkıyor diye biliyorum.İdrar testini dene istersen canım silik çıkarsa belli belirsiz gibi demek var yoksa kesin istiyosan kan testi yaptır.Belirtilerin varsa emin gibiysen

yaa arkadaşlar ben mı anormalım benım de adet tarihime 5-6 gün varken çıktı yani en erken adet olabileceğim tarih bugundü. ama daha cumartesi silik çizgiyle cıktı . kafam karışıyor böyle diyince siz. ben üstüne mi görme oldum yahu?

valla canım benimde aklımdan geçmio değil test yapmak ama benim düzensiz bide şu şubatun 28 çekme olayı var acaba beklesem mi diye de düşündüm ama dediğin cok doğru bide ben sigara kullanıyorum malesef en iyisi yarın gidip test alıp yapmak

MERHABALAR
benim bat da bugün. ama benim iki gün süren, günde bikaç damla olan bi kanamam oldu. önce adet sandım ama dünden beri yok....başka bi belirti de hissetmiyorum. meraktayım

canım benimde sat 27 şubattı bende olmadım bugün :) valla ben dayanamadım test yaptım ama negatifi yedim yanii istersen direk kan testi yaptır ne gibi belirtiler var

inşallah iyi haber alırız ikimizde canım yyaa ben ilk gebeliğimde düşük yapmıştım malesef ondan hatırlıyorum biraz tek benzer yanı aşırı sinir yani o gebeliğimde akşamları bulantıdan yemek yiyemiyodum hiç şimdi gayet yiyorum canım hep bişiler çekiyo ve adetime daha 10 gün falan varken sanki olcakmışım gibi kasıklarım agrıdı hep şimdi ağrım falan yok ama bilmiyorum korkuyorumda boşuna hevesleniyosam diye

MERHABALAR
benim bat da bugün. ama benim iki gün süren, günde bikaç damla olan bi kanamam oldu. önce adet sandım ama dünden beri yok....başka bi belirti de hissetmiyorum. meraktayım

canım bu lekelenme olabilir bu kadar az geldiyse bence zaman kaybetmeden bi doktora görün benimde bat bugün ama gelen giden yok test negatif çıktı idrardan akşam kandan yaptırıcam belki
test yapmadın mı hiç

yarın en iyisi bi test alıp yapmak canım dediğin gibi silik çıkarsa kan testine giderim artık direkt kana gidip üzülmekten de korkuyorum açıkcası belirti konusunda da emin değilim daha tek dikkatimi çeken canım cok domates cekiyo ve aşırı sinirleniveriyorum hemen

şubatın 28 çekme olayı benimde kafamı karıştırdı ama şöyle de bişi var hesaplama testlerine baktığında onlarda doğru tarihi gösteriyo bende pek sapma da olmaz ayyy inşallah vardır bebeklerimiz eşimin çok içine doğuyor habire mesaj atıyor bebek napıyo diye
keşke hemen öğrenebilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…