Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

biz 8 aydır bebek istiyoruz. ben hep negatif görmekten bunaldım. artık evde test bulundurmuyorum. bi kaç gün geçsin ondan sonra yapayım dedim canım

Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz hadi bakalım güzel haberler getirin inşallah mart anneleri çoğalsın..

ilk defa bugün yokum bugünde maşallah hepiniz gelmişsiniz .1 haftadır hiç bir iş yapmayınca böyle yıgıldı ancak bitti rahat rahat takılabilirim

canım bu lekelenme olabilir bu kadar az geldiyse bence zaman kaybetmeden bi doktora görün benimde bat bugün ama gelen giden yok test negatif çıktı idrardan akşam kandan yaptırıcam belki
test yapmadın mı hiç

senin adetin de düzenli midir?
benim genelde şaşmazdı ama bebek istemeye başladığımızdan beri düzensiz hale geldi. anca iki aydır düzene girdi. doktor sresten ollabilir demişti bana

benim bazen sekmeler oluyo oyuzden güvenemiyorum malesef canım ya inşallah canım inşallah güzel sonuçlar alırız bizde :) benimde içimde garip bi his var valla hani bişeler varmış gibi bilmiyorum artık yarın bi test alıp görücem

canlarım insan her gebeliğinde farklı reaksiyon gösteririr diyorlar ben buna inanıyorum.ilk gebeliğimde ben aynı filmlerdeki gibi bayılmıştım öyle doktora gidince anlamıştık.sonrakinde kokuya hassasiyet,kusma vs olunca anlamıştım.şimdikinde ise o kadar rahatımki.evet mide bulantısı var ama o denli aşırı değil.göğüslerim hiç acımıyor,sanki hamile değilim :)

o nedenle belirtilerden anlaşılmıyor.takmayın kafanıza belirtileri.kan testini yapın.yoksa üzüleceksiniz ama varsa da tedbirli olacaksınız.hamişler topiğimizde inşAllah herkez anne adayı olacak ben inanıyorummm

artık sigara içme

kızlar su riskli tarihler var ya o günleri kesinlikle boş geçirmeyin. bi de hemen ayaga kalkmayın. tere roka falan bol yiyin. ilk denemesinde hamile kalan biri olarak söylüyorum. inşallah Allah size de nasib eder.. müjdeli haberlerinizi alırız inş

canım test yapma ya hergün moralin bozuluyor boşuna.. daha erken:)
ben dün gece kabu gördüm hep hamile kalıyorum kalamıyorum fln uyudum uyandım..
canım bu arada benim batmalar geçti tek belirtim gitti elimden:))))

valla ben ilk defa bu ay umutluyum içim bi garip :) idrardan yapmam ama artık test 2 defa negatifi yedim kanı yaptırcam artık inşallah bizimde yüzümüz güler

valla ben ilk defa bu ay umutluyum içim bi garip :) idrardan yapmam ama artık test 2 defa negatifi yedim kanı yaptırcam artık inşallah bizimde yüzümüz güler

inşallah canım dua yerine geçer inşallah :26: yarın gidip bi kan testi yaptırsan mı ne bende yarın idrar testi yapıcam eğer kısmet olur bugun yarın adet olmazsan eger :18:

sağol tatlım biz insanoğlu ne gaibiz ya neden hamıle kalamıyorum diye kendimi yerdim şim dide bu değer neden yüksek diye düşünüyorum töbe kafayı yıyorum sanırım günler çabuk geçse de keseciğimi görsem. darısı sizlere inşaaaallaaahh

roka erkeklik hormonu salgılar diye biliyorum ama yanılıyormuyum?

hiç düşünme canım bebişi de sıkma boşuna tadını cıkar herseyin RABBİM inşallah yardımcın olsun bizlerinde

off şu 4 gün hiç geçmeyecek gibi...
bazen ders anlatırken bile aklıma geliyor o an aklımdaki konular uçup gidiyor sonra kendi kendime kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…