yarın en iyisi bi test alıp yapmak canım dediğin gibi silik çıkarsa kan testine giderim artık direkt kana gidip üzülmekten de korkuyorum açıkcasıbelirti konusunda da emin değilim daha tek dikkatimi çeken canım cok domates cekiyo ve aşırı sinirleniveriyorum hemen
yaa arkadaşlar ben mı anormalım benım de adet tarihime 5-6 gün varken çıktı yani en erken adet olabileceğim tarih bugundü. ama daha cumartesi silik çizgiyle cıktı . kafam karışıyor böyle diyince siz. ben üstüne mi görm
kan testi yaptırdın mı canım sen?
ewet mira yaptırdım dün adetın 27 gunude >1000 yazıyordu bişey anlamadım tabi doktor da hayırlı olsun gebesin dedi haftaya gel dedi şaşkınlıktan bişey diyemedim kii sonra burdan bakınca kafam karıştı gecen aydan mı kalmayım nedir değer tam olarak küsürlü de yazmıyor binden büyük yazıyor o kadar
canım bu lekelenme olabilir bu kadar az geldiyse bence zaman kaybetmeden bi doktora görün benimde bat bugün ama gelen giden yok test negatif çıktı idrardan akşam kandan yaptırıcam belki
test yapmadın mı hiç
şubatın 28 çekme olayı benimde kafamı karıştırdı ama şöyle de bişi var hesaplama testlerine baktığında onlarda doğru tarihi gösteriyo bende pek sapma da olmaz ayyy inşallah vardır bebeklerimiz eşimin çok içine doğuyor habire mesaj atıyor bebek napıyo diye
keşke hemen öğrenebilsek
benim bazen sekmeler oluyo oyuzden güvenemiyorum malesef canım yainşallah canım inşallah güzel sonuçlar alırız bizde :) benimde içimde garip bi his var valla hani bişeler varmış gibi bilmiyorum artık yarın bi test alıp görücem
günaydınlarrr,mutlu sabahlarrr,gününüz bereketli,huzurlu geçsin inşallahh
ben bu sabah salak testlerimden bir tane daha yaptım,tabisi sonuç negatiffff bööğğ
bu günü saymazsam 4 gün var bata,hadi bakalım hayırlısı,hala bi belirti de yoki,ara ara olan akıntı dışında....
batdaşlarımm bu sabah test yapanınız oldu mu??
senin adetin de düzenli midir?
benim genelde şaşmazdı ama bebek istemeye başladığımızdan beri düzensiz hale geldi. anca iki aydır düzene girdi. doktor sresten ollabilir demişti bana
ewet mira yaptırdım dün adetın 27 gunude >1000 yazıyordu bişey anlamadım tabi doktor da hayırlı olsun gebesin dedi haftaya gel dedi şaşkınlıktan bişey diyemedim kii sonra burdan bakınca kafam karıştı gecen aydan mı kalmayım nedir değer tam olarak küsürlü de yazmıyor binden büyük yazıyor o kadar
canım bu hcg değeri 5 ten yüksek çıkınca gebelik var deniyo seninde değerin maşallah çok güzelbelki dediğn gibi üstüne görme yada yerleşme kanamsı yaşamışsındır hayırlı olsun canım boşver kafan karışmsın hiç düşünme tadını çıkar valla ALLAHım sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin darısı isteyenlere inşallah
benim bazen sekmeler oluyo oyuzden güvenemiyorum malesef canım yainşallah canım inşallah güzel sonuçlar alırız bizde :) benimde içimde garip bi his var valla hani bişeler varmış gibi bilmiyorum artık yarın bi test alıp görücem
valla ben ilk defa bu ay umutluyum içim bi garip :) idrardan yapmam ama artık test 2 defa negatifi yedim kanı yaptırcam artık inşallah bizimde yüzümüz güler
kızlar su riskli tarihler var ya o günleri kesinlikle boş geçirmeyin. bi de hemen ayaga kalkmayın. tere roka falan bol yiyin. ilk denemesinde hamile kalan biri olarak söylüyorum. inşallah Allah size de nasib eder.. müjdeli haberlerinizi alırız inş
sağol tatlım biz insanoğlu ne gaibiz ya neden hamıle kalamıyorum diye kendimi yerdim şim dide bu değer neden yüksek diye düşünüyorum töbe kafayı yıyorum sanırım günler çabuk geçse de keseciğimi görsem. darısı sizlere inşaaaallaaahh
inşallah canım dua yerine geçer inşallah :26: yarın gidip bi kan testi yaptırsan mı nebende yarın idrar testi yapıcam eğer kısmet olur bugun yarın adet olmazsan eger :18:
valla ben ilk defa bu ay umutluyum içim bi garip :) idrardan yapmam ama artık test 2 defa negatifi yedim kanı yaptırcam artık inşallah bizimde yüzümüz güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?