Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Isı takibi için dersler :) güzel anlatmışlar kızlar bi bakın bence. kızlar arama kısmına başta yazdıgım sayfa adını yazıp bulurmusunuz.okumanızı tavsiye ederim.

merhabageçmiş olsun umarım bebişin çok bekletmeden gelır. proklaktın için ne ilacı kullanıyorsun bende kullanıyorum dostinex doktor korunma dedi ama endişe de ediyorum sende ilaç alırken korunmuyor musun

tüplerinin oldugu yer neresi canımya :) nerende agrı oldu.yumurtalıklar şişiyor orasımı

tüplerinin oldugu yer neresi canımya :) nerende agrı oldu.yumurtalıklar şişiyor orasımı

hehehe evet tüpler dediğim yumurtalıklarım demek istemiştim, yani kasıklarımın üst tarafı :))) ultrason gibiyimdir canım, yumurtalıklardan tüplere, ordan rahme yumurta takibi yapıyorum vücutta belirti aramak isteyince herşeyi hissetmeye başlıyorsun :)) bu arada şeffaf akıntı miktarı arttı bende canım, ıslak bir his de var. gelme adet gelmeee

valla bende de dün vardı o akıntı bugün krem moduna geçti :)))) gülmekten öldüm kahkaha attım resmen ilahi topidik

merhabalar allah izin ederse bende martın sonunda güzel haber vermek isterim. 6 aydr korunmuyorz ama olmadı doktora gttm genel bir muayne için rahim ağzında küçük bir yara ve akıntın var dedi ilaç ve fitil verdi kullandım tekrar gttm geçmemş dedi hemen dondurdu ve 10 - 15 gün akıntın olur dedi ilaç verdi yarın yada cumartesi günü adet günüm 4-5 gün sürüyor inşallah mart sonunada hamile kalabilirim...

inşallah hadi bakalım canım .valla bende sıkıntı yok 3 martta değilsem 24 martta gene hamile olabilirim :))))) 23 günde bir adet olmanın yararları hahahahhaaha sevinimi üzülümü bilemedim

valla bende de dün vardı o akıntı bugün krem moduna geçti :)))) gülmekten öldüm kahkaha attım resmen ilahi topidik

Hahaha canım yazarken fark etmedim, sen sorunca ben de cok güldüm kendime. Tupcu topidik :) krem adete dönüşmez inşallah canım. Mart ayı bizim ayımız olsun arkadaslar :)))

krem oluşu dogurganlık demekmiş canım bir sayfa adı paylaştım oku ordan

Hahaha canım yazarken fark etmedim, sen sorunca ben de cok güldüm kendime. Tupcu topidik :) krem adete dönüşmez inşallah canım. Mart ayı bizim ayımız olsun arkadaslar :)))

s.a bende mart ayında güzel haberi duymak isteyenlerdenim
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

merhabageçmiş olsun umarım bebişin çok bekletmeden gelır. proklaktın için ne ilacı kullanıyorsun bende kullanıyorum dostinex doktor korunma dedi ama endişe de ediyorum sende ilaç alırken korunmuyor musun

bn de dostinex kullanıorum canım. kuzenim endokrinoloji uzmanı hiç bi zararı olmaz dedi. korunma sen de ben korunmuyorum. bir doktorla yetinemiyorum kuzenime de hemen sorarım ben. pipikriliyim biraz.. inşallahh prolaktin düşer bhcg yükseliiirrr

prolaktinin kaçtı canm ben 52 di ama 100ün altındakiler çok öenmli değilmiş çok kafaya takma yani

prolaktinin kaçtı canm ben 52 di ama 100ün altındakiler çok öenmli değilmiş çok kafaya takma yani

cevap için teşekkür ederim canım benimde prolaktın 57-58 gibi birşeydi. dostinexe yeni başladım 8 li tablet kullan bitince tekrar test yaptır dedi doktorum .zaten hamile kalırsın değer düşerse dedi bende korunmamaya kaarar verdim. ilk başta çok korktum üzüldüm ama araştırınca çok da ınatcı bir hormon olmadığını anladım ilac hemen etki ediyormuş umarım bizde bebeklerimize kavusuruz:)

günaydın kızlarrrr,benim beyaz akıntı hafif sarı oldu ve arttı .yorumu olan varmı :)))

aynen aynen şuan bile düşmüştür hatta daha 2 hafta oldu benm başlayalı. haftada tek doz içiorum. prolaktini düşüp hamile kalan çok var tatlım inşllah dedğin gibi olur ben de pko da var bakalım buna rağme kalacak mıyım?

günaydıııınnn kızlarrr.bende martta güzel haberi almak issstiyorruuuuuuuummm :)

olsun mart olmassa nisan olsun oda olmassa mayıs olsun olsunda yakın zamanda ayı önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…