Isı takibi için dersler :) güzel anlatmışlar kızlar bi bakın bence. kızlar arama kısmına başta yazdıgım sayfa adını yazıp bulurmusunuz.okumanızı tavsiye ederim.
kızlar ben de kendimden kısaca bahsediim24 yaşındayım, 164cm boy 51 kg yim. kilom yok tüylenmem yok ama adet düzensizliğim var pkolyum yani. 6 aylık evliyim. bebiş denioruz prolaktnim yüksek çıktığı için ilaç kullanıorum ünşallah düşünce hamile kalabilrisin dedi doktor ama baklalım görücez... bu hfta ovulasyon testine bşladım. yarışmacı arkaşlara başarılar dilerimmmm
devam, devam :)) düzenli kadınlarda bile bazen şaşıyor günler. kaldı ki benim temmuz'dan beri düzensiz, prolaktinim yüksekmiş. 2 aydır onun için ilaç alıyorum. hiç bilemiyorum ne zaman yumurtladım. vücudumu dinlerseem... :) 1 haftadır ilk önce tüplerimin olduğu yerler sızlıyordu, sonra rahmin olduğu yerler sızladı. göğüslerim de sızladı kaç gün. ama benim iyice şaşırmış olduğu için geçen ayki gibi ümitlenmek istemiyorum. çünkü gebelik belirtileri ve adet öncesi belirtiler çok benziyor. ama birinizin BAT bugün, birinizin 2 mart, düzenliyse adetleriniz sizin için ümitlenebiliriz :)))
tüplerinin oldugu yer neresi canımya :) nerende agrı oldu.yumurtalıklar şişiyor orasımı
hehehe evet tüpler dediğim yumurtalıklarım demek istemiştim, yani kasıklarımın üst tarafı :))) ultrason gibiyimdir canım, yumurtalıklardan tüplere, ordan rahme yumurta takibi yapıyorumvücutta belirti aramak isteyince herşeyi hissetmeye başlıyorsun :)) bu arada şeffaf akıntı miktarı arttı bende canım, ıslak bir his de var. gelme adet gelmeee
merhabalar allah izin ederse bende martın sonunda güzel haber vermek isterim. 6 aydr korunmuyorz ama olmadı doktora gttm genel bir muayne için rahim ağzında küçük bir yara ve akıntın var dedi ilaç ve fitil verdi kullandım tekrar gttm geçmemş dedi hemen dondurdu ve 10 - 15 gün akıntın olur dedi ilaç verdi yarın yada cumartesi günü adet günüm 4-5 gün sürüyor inşallah mart sonunada hamile kalabilirim...
inşallah hadi bakalım canım .valla bende sıkıntı yok 3 martta değilsem 24 martta gene hamile olabilirim :))))) 23 günde bir adet olmanın yararları hahahahhaaha sevinimi üzülümü bilemedim
valla bende de dün vardı o akıntı bugün krem moduna geçti :)))) gülmekten öldüm kahkaha attım resmen ilahi topidik
Hahaha canım yazarken fark etmedim, sen sorunca ben de cok güldüm kendime. Tupcu topidik :) krem adete dönüşmez inşallah canım. Mart ayı bizim ayımız olsun arkadaslar :)))
merhabageçmiş olsun umarım bebişin çok bekletmeden gelır. proklaktın için ne ilacı kullanıyorsun bende kullanıyorum dostinex doktor korunma dedi ama endişe de ediyorum sende ilaç alırken korunmuyor musun
merhabageçmiş olsun umarım bebişin çok bekletmeden gelır. proklaktın için ne ilacı kullanıyorsun bende kullanıyorum dostinex doktor korunma dedi ama endişe de ediyorum sende ilaç alırken korunmuyor musun
prolaktinin kaçtı canm ben 52 di ama 100ün altındakiler çok öenmli değilmiş çok kafaya takma yani
cevap için teşekkür ederim canım benimde prolaktın 57-58 gibi birşeydi. dostinexe yeni başladım 8 li tablet kullan bitince tekrar test yaptır dedi doktorum .zaten hamile kalırsın değer düşerse dedi bende korunmamaya kaarar verdim. ilk başta çok korktum üzüldüm ama araştırınca çok da ınatcı bir hormon olmadığını anladım ilac hemen etki ediyormuş umarım bizde bebeklerimize kavusuruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?