Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

bence direk kan testi yaptır :)

canım ben diğer gebeliğimde direkt doktora gittim kana gönderdi 6 haftalık hamileydim sonra ultrasona aldı alttan düşük dedi hem hamile olduğumu hem kaybettiğimi aynı anda öğrendim yani oyuzden direkt doktora gitmek içimden hiç gelmio biraz bekliyim diyorum korkuyorumda oyle işte

canımcığım erken gidersen düşük için önlem alabilirsin.progesteron hormonuna bakılır vs..ona göre ilaç kullanırsın tehlikeli dönemi atlatırsın.korkma hemen git ki varsa eğer bebişini erkenden koru sigarada içme

pekii progestan falan vermedi mi düşüğü engellemek için kullan diye
( Allahım kimseye böyle bişi yaşatmasın çok zor

haklısın canım yaa o yönden düşüünmedim hiç dediğin gibi gitmek en iyisi sigarayı da içime doğduğundan beri pek içmiyorum aslında eskisi gibi hatta içim almıyo bazen ama bırakcam tamamen

haklısın canım yaa o yönden düşüünmedim hiç dediğin gibi gitmek en iyisi sigarayı da içime doğduğundan beri pek içmiyorum aslında eskisi gibi hatta içim almıyo bazen ama bırakcam tamamen

ayy canım yaa inşAllah hamilesindir sende mart ayı hamişleri kervanına katılrsn :)

inş cnm bende bekleyenlerdenim bugün adet günüm ama olmadım hala sabah testtede negatiff 3 gün bekliyecem olmazsa kan testi yapıcam artık

şu saate kadar gelmedi kırmızılar bekliyom, ctesiye kadar bekleyecem olmazsa tekrar test yapacam. benim her ay 3 -4 gün öne geçer adetim 26sında olmam gerekiyodu olmadı inşallah gebeyimdir ya. heyacanla bekliyom. allah herkesin gönlündekini versin canım

Mart ayı bereketli ay çıktı maşallahh mart bitmeden inşallah bekleyen adaylarda bu kervana katılır..

İnşallah nisan ayı da böyle bereketli olur da hamişler daha da çoğalır.

inşallah canım güzel haberler alırsın benimde 26sıydı ama bugunde olmadım bakalım test falan yaptın mı

inşallah canım güzel haberler alırsın benimde 26sıydı ama bugunde olmadım bakalım test falan yaptın mı

canım inşallah sende güzel haberler alırsın. olursa eğer benim ikini olacak. ellerinizden öper bi kızım var ablaları. dün test negatifti. adet hesaplamsı yapıyom netten biri 26 diyo biri 25 , biri de 28 mart adet olacam günler için. benim 3 -4 gün önceye atardı o hesaba göre geçiyo günüm ama testte bişey yok. ne biliyim şaşkın ördek gibi bekliyom. bişey anlamadım bu ay ben

soğan kürüne bende başladım :))

incir kürü nasıl oluyor onu merak ediyorum anlatırsan seviniirim

canim sekiz dokuz inciri yarim litre suda kaynatiyoruz da kac dakika kaynatiyorduk ona bida bakmam lazim gunde iki defa iciyoruz yirmi gun boyunc boyleydi sanirimda emin degilim yapmaya baslayinca sanada ayrintili yazarim cnm

ALLAH bağışlasın canım.bikaç gün daha bekle canım test için yada kan testine git bende yarın kısmetse test yapcam evde bakalım ne ccıkcak heyecanlıyım bi yandan bi yandan da ya yoksa diyorum benim ilk olucak kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…