bence direk kan testi yaptır :)
off şu 4 gün hiç geçmeyecek gibi...
bazen ders anlatırken bile aklıma geliyor o an aklımdaki konular uçup gidiyor sonra kendi kendime kızıyorum
canım ben diğer gebeliğimde direkt doktora gittim kana gönderdi 6 haftalık hamileydim sonra ultrasona aldı alttan düşük dedi hem hamile olduğumu hem kaybettiğimi aynı anda öğrendim yani oyuzden direkt doktora gitmek içimden hiç gelmio biraz bekliyim diyorum korkuyorumda oyle işte
canım ben diğer gebeliğimde direkt doktora gittim kana gönderdi 6 haftalık hamileydim sonra ultrasona aldı alttan düşük dedi hem hamile olduğumu hem kaybettiğimi aynı anda öğrendim yani oyuzden direkt doktora gitmek içimden hiç gelmio biraz bekliyim diyorum korkuyorumda oyle işte
öğretmen misin sen de... ben de öğretmenim ama atanamayanlardankpss ye hazırlanıyorum.
evet ben de yeni atandım:)) benim edebiyat branş senin ne?
canımcığım erken gidersen düşük için önlem alabilirsin.progesteron hormonuna bakılır vs..ona göre ilaç kullanırsın tehlikeli dönemi atlatırsın.korkma hemen git ki varsa eğer bebişini erkenden koru sigarada içme
hayırlı olsun canım .benim de edebiyat... bu sene ikinci girişim olacak sınava
pekii progestan falan vermedi mi düşüğü engellemek için kullan diye
( Allahım kimseye böyle bişi yaşatmasın çok zor[/QUOT
amin canım gercekten RABBİM kimseye yasatmasın.yok valla bişey vermedi bende o şokla bişey diyemedim cıktım geldim ve zaten ağrı kanama çekerek
haklısın canım yaa o yönden düşüünmedim hiç dediğin gibi gitmek en iyisisigarayı da içime doğduğundan beri pek içmiyorum aslında eskisi gibi hatta içim almıyo bazen ama bırakcam tamamen
ayy canım yaa inşAllah hamilesindir sende mart ayı hamişleri kervanına katılrsn :)
inş cnm bende bekleyenlerdenim bugün adet günüm ama olmadım hala sabah testtede negatiff 3 gün bekliyecem olmazsa kan testi yapıcam artık
şu saate kadar gelmedi kırmızılar bekliyom, ctesiye kadar bekleyecem olmazsa tekrar test yapacam. benim her ay 3 -4 gün öne geçer adetim 26sında olmam gerekiyodu olmadı inşallah gebeyimdir ya. heyacanla bekliyom. allah herkesin gönlündekini versin canım
inşallah canım güzel haberler alırsınbenimde 26sıydı ama bugunde olmadım bakalım test falan yaptın mı
soğan kürüne bende başladım :))
incir kürü nasıl oluyor onu merak ediyorum anlatırsan seviniirim
canım inşallah sende güzel haberler alırsın. olursa eğer benim ikini olacak. ellerinizden öper bi kızım var ablaları. dün test negatifti. adet hesaplamsı yapıyom netten biri 26 diyo biri 25 , biri de 28 mart adet olacam günler için. benim 3 -4 gün önceye atardı o hesaba göre geçiyo günüm ama testte bişey yok. ne biliyim şaşkın ördek gibi bekliyom. bişey anlamadım bu ay ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?