Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

evde bi test yaptin mi canim.. ??? hadi hayirli haberlerle gelirsin ins...

duygu mutlu hadi hayirli ugurlu olsun.. sag salim alasin kucagina..

Canım o kişiden kişiye değişiyo sanırım. Ama benim idrarım açık renk.

Kızıma hamileyken hatırlamıyorum o zaman acemilik vardı :)

benım suan koyu ben de hatırlıyamadım.ilk hamılelıgımde akıntım olmustu sımdı de sankı akıntım var gıbı.gecen ay 27 sınde olmustum ama subat 28 cektıgınden 3 gun daha koyuyorum ustune artık hayırlısı

Canım o kişiden kişiye değişiyo sanırım. Ama benim idrarım açık renk.

Kızıma hamileyken hatırlamıyorum o zaman acemilik vardı :)

Aslında bütün belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor bende olan başkasında olmuyor ondan olan bende olmuyor o bence vücuda bağlı kimse aaaa onun öyle bende yok diye endişelenmesin şüphesi olan ya kan ya idrar testi yapsın.

bu arada hayırlısı olsun bebısın..ınsallah bızde 2.yı kucagımıza alırız

canim oncelikle gecmis olsun.. ins. sorunsuz gecer ameliyati...
bence esine ameliyat olmadan suprizini yap ikinizede moral olur hem... sigarada icme yahu.. bebgin icin
ayrica o kotu duaunceleride at kafandan sag salim olacak Allahin izniyle o cocuk.. iyle dusun.. guven Rabbine teslim ol..;-)
canım valla yaptım negatif çıktı akşam giidp kan testi yaptırasım var

himmmm negatif mi cikti...
canim ins. vardir ..
brnimde kac aydir gunum geciyo en son on gun gecti bu sefer tamam var dedim.. evde yaptim negatifti.. ama gidincede negatifti.. insan oyle daha cok uzuluyo... artik herseyi oluuna biraktim bemde.. kasmak falan yokkk stresss yokkkk

sancı falan hiçbişi kalmadı bende olsam olurdum herhalde adet kızlar sat 27 şubattı akşam gidip yaptırıp içimi rahatlatcam yoksa da en azından umutlanmıyım

sancı falan hiçbişi kalmadı bende olsam olurdum herhalde adet kızlar sat 27 şubattı akşam gidip yaptırıp içimi rahatlatcam yoksa da en azından umutlanmıyım

canım bu gece de olabilir ama yarın yaptırsan tam garanti olur.. ama sen bilirsin heyecan bastı dimi:)

canım akşam yaparlar mı acaba ulaşabilceğin bi numara varsa ara sor istersen yaa boşuna gitmiş olma bide cihazları falan kapatıyolar ya bide mutlaka haber et inşallah istediğini duyarsın canım

Kızlar nasılsınız?

Canmm hoşgeldin nerelerdeydin ?? Nasılsın ne var ne yok özledik seni...

İnş hamilesindir canmm.. Değilsen de en azından dediğin gibi için rahatlamış olur

dolunay senin bat ne zaman canım??

benim bata cok var canim yaa daha adet yeni bitti.. gecen ay onbirgun gec geldi ama geldi o gelmeden once sogan kurune baslamistim istevikinci gunu adet oldum.. ama devam ettim.. dun bitti iste.. bakalim ..
daha calismalara yeni basladik
ozel bi calisma falanda yapmiyorum bu ay dogal kendi olasilinda bide boyle deneyecegim.. 13-14 nisan benim bat

dolunay senin bat ne zaman canım??

benim bata cok var canim yaa daha adet yeni bitti.. gecen ay onbirgun gec geldi ama geldi o gelmeden once sogan kurune baslamistim istevikinci gunu adet oldum.. ama devam ettim.. dun bitti iste.. bakalim ..
daha calismalara yeni basladik
ozel bi calisma falanda yapmiyorum bu ay dogal kendi olasilinda bide boyle deneyecegim.. 13-14 nisan benim bat seninki ne zaman canimmm

valla hemde nasıl heyecan oldu duramıyom yerimde
aradım canım 29tlymiş 2 saat içinde bilgi veriyorlarmış sabah yazarım
en azından stres olmam kafam rahatlar
dua edin kızlar inşallah vardır

hmmm anladımm:)
hadi bakalım hayırlıı.. ama yumurtlamaya dikkat et boş geçmein:)

benim de bu pazar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…