kızlar günaydııınnnnnn
bat geldi ama gelen giden yok olalalaaa :)
2 sabahtır idrarımda köpürme oluyor kasıklarımda sancı var ama gidip geliyor eşim karnımı öpüp duruyor bebek var diye yok diyorum içime doğuyo var diyo umutlandırıyo benitokatı yiycek az kaldı sanaha kadar bekliyim test için diyorum
acaba akşam acile gitsem test yaparlar mı :)
evde bi test yaptin mi canim.. ??? hadi hayirli haberlerle gelirsin ins...
duygu mutlu hadi hayirli ugurlu olsun.. sag salim alasin kucagina..
kızlar bısey sorucam hamılelıkte ıdrarın rengı nasıl oluyor
Canım o kişiden kişiye değişiyo sanırım. Ama benim idrarım açık renk.
Kızıma hamileyken hatırlamıyorum o zaman acemilik vardı :)
Canım o kişiden kişiye değişiyo sanırım. Ama benim idrarım açık renk.
Kızıma hamileyken hatırlamıyorum o zaman acemilik vardı :)
Aslında bütün belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor bende olan başkasında olmuyor ondan olan bende olmuyor o bence vücuda bağlı kimse aaaa onun öyle bende yok diye endişelenmesin şüphesi olan ya kan ya idrar testi yapsın.
evde bi test yaptin mi canim.. ??? hadi hayirli haberlerle gelirsin ins...
duygu mutlu hadi hayirli ugurlu olsun.. sag salim alasin kucagina..
bu arada hayırlısı olsun bebısın..ınsallah bızde 2.yı kucagımıza alırız
Bgn birazcık canım sıkkın eşim ani bi kararla yrn ortakulak ameliyatı olmaya karar verdi. Acayip stres yaptım çünkü astımı var narkoz tehlikeli olabiliyomuş offf sonra da evde yatması gerekiyo en az 2 hafta, gelen giden falan bnm sürprizin içine edilcek yani. Ama yarın o ameliyattayken ben de hemen kan testi yaptırırım kesin sonucu öğrenirim
Bu arada ben hala sigarayı bırakabilmiş değilimuyanır uyanmaz bişiler yiyip sigaraya saldırıyorum iyice stres yaptım. 1ay boyunca bebeği yaparken stres yapmadık şimdi ya dış gebelikse ya kimyasalsa ya kalbi durursa bunları düşünüyorum sürekli. Düşündükçe de sigara yakıyorum. Benim yüzümden bişi olursa hiç affetmem kendimi dediğim bence önemli olan hamile kalabilmek değil sonuna kdr sağsalim gidebilmek. Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah
canım valla yaptım negatif çıktı akşam giidp kan testi yaptırasım var
sancı falan hiçbişi kalmadı bende olsam olurdum herhalde adet kızlar sat 27 şubattı akşam gidip yaptırıp içimi rahatlatcam yoksa da en azından umutlanmıyım
sancı falan hiçbişi kalmadı bende olsam olurdum herhalde adet kızlar sat 27 şubattı akşam gidip yaptırıp içimi rahatlatcam yoksa da en azından umutlanmıyım
Kızlar nasılsınız?
dolunay senin bat ne zaman canım??
dolunay senin bat ne zaman canım??
benim bata cok var canim yaa daha adet yeni bitti.. gecen ay onbirgun gec geldi ama geldi o gelmeden once sogan kurune baslamistim istevikinci gunu adet oldum.. ama devam ettim.. dun bitti iste.. bakalim ..
daha calismalara yeni basladik
ozel bi calisma falanda yapmiyorum bu ay dogal kendi olasilinda bide boyle deneyecegim..13-14 nisan benim bat
benim bata cok var canim yaa daha adet yeni bitti.. gecen ay onbirgun gec geldi ama geldi o gelmeden once sogan kurune baslamistim istevikinci gunu adet oldum.. ama devam ettim.. dun bitti iste.. bakalim ..
daha calismalara yeni basladik
ozel bi calisma falanda yapmiyorum bu ay dogal kendi olasilinda bide boyle deneyecegim..13-14 nisan benim bat seninki ne zaman canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?