Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

ünlügüllll senin olay rüyama girdi:)
rüymda test yapıyorum 100 çıkıyor diyorumki 2 haftalık hamileyim:)

ben de bırakmak istiyorum sigarayı. bebek düşünmeye başlayınca bırakıcam diye söz verdim kendime ama nafile.. zararlı biliyorum ama ancak hamile olduğumu öğrenirsem bırakabilirim gibi gelio..

ben normalde günde 2 bilemediniz 3 adet içerdim ama bebek istediğime emin olduğum ama her ay çalışmaya başlamamıza bir engel çıkmasına şahit olduğum zamandan beri gerginlikten günde 12-13'e kadar çıkıyorum çok mutsuzum olacak şey değil. Ben 5-6 yıldır sigara içiyorum ve hiçbir zaman arttırmamıştım

burada yazılı olanları okudukca umutlanıyorum..sonrada ya hamıle degılsem dıyıp uzuluyorum.hakkımızda hayırlısı

canım benim allah en kısa zamanda sana ,isteyen herkese de versin. çok güzel bişey. ben ikinci beklerken bile heyeacan5 yapıyorum sizi düşünemiyom. inşallah olur ya.i.

slm kızlllaaaar nasılsınızzz bugun doktora gittim ve minik fasulyemi gördüm hersey güzel dedi dr.20 gun sonra kalp atısı için cagırdı ikiz deilmiş kızlar tekmiş bnm fasulyem cok mutluyum insallah kalp atışlarını dinleyecegim gunde bi an önce gelirr

amin canım. allah sağ sağlim kucağına almayı da kabul etsin..

Kizlar Lise ogretmenim fbook a bu sozleri yazmis. Okuyunca cok duygulandim, Rabbim bizlere hepimize bu duygulari hissedecegimiz evlatlar nasib etsin insallah. Evet arkadasiniz kafayi siyirdi, el alemin yazdiklari bile onu duygulandiriyor :))

"biricik kizim, kucuk kizkardesim, arkadasim, sirdasim, bugun 18 yasini doldurdu. Tanriya sukrediyorum varligi icin nefes aldigim her an."

(((

rabbim inşş bizede bu evlat sevgiini tattırır ya 4aydır evliyim yaşımda küçük ama çok istiyorum yaaa :)))))))))))birbirimize dua edelimm kızlar yaaa ....

Kendime dua ederken her zaman sizin icin de dua ediyorum. Ben 31 yasindayim ama ilk kez 8-9 ay once evladim olsun istedim, esim nisanliyken hep hayal kurardi, zamanla Ben de istedigimi fark ettim, ama 4-5 aydir artik tam olarak cocuk ozlemi duyuyorum. Insallah bir an once hepimizin hayali gercek olur.

ben 20 yaşındayım daha ama eşim çok istiyo ailedede ilk olucak genç anne olmak isstiyorum bana arkadaş olur inşş hepimizin olur yaaa inşşşş:))))))))))))))))))))))

Canım ne güzel duygular değilmi canım tek olsun sağlıklı olsun bende pazartesi gittim minnacık 2 mm susamcık

o günde gelir canım merak etme, kalp atışını duyduğun an dünyan değişir. ben hatırlıyorumda çok duygulanmış ağlamıştım. bambaşka bi duygu allah herkese ama herkese bu duyguları yaşattsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…