valla hemde nasıl heyecan oldu duramıyom yerimde
aradım canım 29tlymiş 2 saat içinde bilgi veriyorlarmış sabah yazarım
en azından stres olmam kafam rahatlar
dua edin kızlar inşallah vardır
ünlügüllll senin olay rüyama girdi:)
rüymda test yapıyorum 100 çıkıyor diyorumki 2 haftalık hamileyim:)
ben de bırakmak istiyorum sigarayı. bebek düşünmeye başlayınca bırakıcam diye söz verdim kendime ama nafile.. zararlı biliyorum ama ancak hamile olduğumu öğrenirsem bırakabilirim gibi gelio..
ALLAH bağışlasın canım.bikaç gün daha bekle canım test için yada kan testine git bende yarın kısmetse test yapcam evde bakalım ne ccıkcak heyecanlıyım bi yandan bi yandan da ya yoksa diyorum benim ilk olucak kısmetse
kızlar bısey sorucam hamılelıkte ıdrarın rengı nasıl oluyor
slm kızlllaaaar nasılsınızzz bugun doktora gittim ve minik fasulyemi gördüm hersey güzel dedi dr.20 gun sonra kalp atısı için cagırdı ikiz deilmiş kızlar tekmiş bnm fasulyem cok mutluyum insallah kalp atışlarını dinleyecegim gunde bi an önce gelirr
Kendime dua ederken her zaman sizin icin de dua ediyorum. Ben 31 yasindayim ama ilk kez 8-9 ay once evladim olsun istedim, esim nisanliyken hep hayal kurardi, zamanla Ben de istedigimi fark ettim, ama 4-5 aydir artik tam olarak cocuk ozlemi duyuyorum. Insallah bir an once hepimizin hayali gercek olur.
Hosgeldinnn! Iyi ki geldin :)
slm kızlllaaaar nasılsınızzz bugun doktora gittim ve minik fasulyemi gördüm hersey güzel dedi dr.20 gun sonra kalp atısı için cagırdı ikiz deilmiş kızlar tekmiş bnm fasulyem cok mutluyum insallah kalp atışlarını dinleyecegim gunde bi an önce gelirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?