Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

tşk ediyorum cnm yaaa bi çok yerde okudum önce beyaz çıkmış diyer gün netleşmiş az önce başka resim attım aynı ordaki gibi innş hamileyidir yaaa bu 2. günüm daha olmadım adetim şaşmazdı ...

subat 28 cektı bunu unutma benımde bugun normalde ama 3 gun daha fazladan eklıyorummm

aynen umutlanmıyım diyorum geçen ay öyle oldu ama adetim gecikmedi hemen oldum ama bu ay hem bütün belirtileri yaşıyorum hemde adetim gecikti ister itemez umutlanıyorum yaaa inşş güzel haberler veririm size yaa yarın tekrar test yapıcamm

en guzelı kan testı yaptırman.inş guzel haberler verırsınnn.bende ole

canım testin yanında lh yazıyor yanlış görmüyorsam.idrardaki lh ı ölçüyor yani.hcg yazması gerekli.test yanlış verilmiş sana hayatım.

yok yanlış anladın cnm o örnek kopyaladım benimki de 2. deki gibi oldu onu göstermek istedim sonradan pozitif olmuş ya belki benimkide öyle olur dedim

benımde goguslerımde agrı var cok hassas oldular.bı de bel agrım oluyor.nrmalde de olurdu temızlıkte fazla yorunca bu sfer durduk yere oldu ara ara kasık agrım oluyor.normalde bugun adet gunum..beklemekteyızz....

benımde goguslerımde agrı var cok hassas oldular.bı de bel agrım oluyor.nrmalde de olurdu temızlıkte fazla yorunca bu sfer durduk yere oldu ara ara kasık agrım oluyor.normalde bugun adet gunum..beklemekteyızz....

inş hamileyizdir yaaa hepinizden haber bbekliyorum bak bende yarın söylerim onucu hayırlısı bakalım:)))))))))

kızlar yaa bende heves meves kalmadı.. şunun şurasında 4 gün kaldı ama belirtiden eser yok. yüzümde sivilceler çıkıyor fln..

canım ya ne güzel maşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…