https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...tj1Q0nbfJzA2yo9dHOFmrCt_gG4pPCxcqIfvrJABucv3g kızlar ya ben test yaptım ilk negatif çıktı bi kç saat sonra beyaz gözle görülür çizgi çıkmş resimdeki 2. si gibi çok mu erken yaptım acaba adet günümdü ama ....
http://img25.imageshack.us/img25/4646/tests2.jpg işte burdaki gibi inşş dorudur...
tşk ediyorum cnm yaaa bi çok yerde okudum önce beyaz çıkmış diyer gün netleşmiş az önce başka resim attım aynı ordaki gibi innş hamileyidir yaaa bu 2. günüm daha olmadım adetim şaşmazdı ...
cok fazla umutlanma derım ben.sonrasında yasadıgın hayal kırıklıgı daha kotu hem de cok uzucu oluyr.ılk hamılelıgımde bn de ole hayal kırıkları yasamıstım.suan ıkıncısını dusunuyoruz ama akısına bırakıyorum artık...sende ole yap en azından uzulmezsın
aynen umutlanmıyım diyorum geçen ay öyle oldu ama adetim gecikmedi hemen oldum ama bu ay hem bütün belirtileri yaşıyorum hemde adetim gecikti ister itemez umutlanıyorum yaaa inşş güzel haberler veririm size yaa yarın tekrar test yapıcamm
subat 28 cektı bunu unutma benımde bugun normalde ama 3 gun daha fazladan eklıyorummm
en guzelı kan testı yaptırman.inş guzel haberler verırsınnn.bende ole
ay inş yaaa :))))))))))))))yarında nagatif olursa kan testi yapıcamm artık bakalımm belki idrarda çıkmıodur inşş seninde güzel haberlerini alırız cnm:)
canım yaptığın test ov.testimi?
ben 3tl lik testlerden yaptım cnm niye sordun
canım testin yanında lh yazıyor yanlış görmüyorsam.idrardaki lh ı ölçüyor yani.hcg yazması gerekli.test yanlış verilmiş sana hayatım.
yok yanlış anladın cnm o örnek kopyaladım benimki de 2. deki gibi oldu onu göstermek istedim sonradan pozitif olmuş ya belki benimkide öyle olur dedim
hee anladım bence olabilir bendede böyle oldu
benımde goguslerımde agrı var cok hassas oldular.bı de bel agrım oluyor.nrmalde de olurdu temızlıkte fazla yorunca bu sfer durduk yere oldu ara ara kasık agrım oluyor.normalde bugun adet gunum..beklemekteyızz....
slm kızlllaaaar nasılsınızzz bugun doktora gittim ve minik fasulyemi gördüm hersey güzel dedi dr.20 gun sonra kalp atısı için cagırdı ikiz deilmiş kızlar tekmiş bnm fasulyem cok mutluyum insallah kalp atışlarını dinleyecegim gunde bi an önce gelirr
kızlar yaa bende heves meves kalmadı.. şunun şurasında 4 gün kaldı ama belirtiden eser yok. yüzümde sivilceler çıkıyor fln..[/QUOT]
sıvılce olur canım merak etme
kızlar yaa bende heves meves kalmadı.. şunun şurasında 4 gün kaldı ama belirtiden eser yok. yüzümde sivilceler çıkıyor fln..[/QUOT]
sıvılce olur canım merak etme
hadi ya sevindim:)
ama hiçbişi yok.. gögüste hassasiyet diyolar mesela elliyom elliyom tık yok:))
neyse olmazsa da sağlık olsun daha ilk denememiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?