- 8 Ekim 2011
- 510
- 162
- 323
canım senin batına kaç gün var?
benim daha bugün oldu böyle bişi..
bakalım yarın da olur mu yoksa üşütmekten mi görcez:)
Merhaba kızlar:) aranıza yeni katıldım
Bende 3-4 aydır deniyorum ilki tutmadı düştü daha 1 2 haftalıktı nisan ayı bi sorun yoktu ama kısmet değilmiş olmadı ilkinde kasık ağrılarım bacaklarımın agrısı aş ermem bile olmustu ve akıntımda coktu bu ayda nisan 12sinde belli olcak inş ama akıntıdan ve iştahdan başka belirtim yok hayırlısı....
inşAllah hamişsindir canım Allah gönlündeki en hayırlısını nasip etsin inşAllahhh
günaydın kızlar dün kan testi yaptırmaya gitmedim sancım başladı yine çünkü adet olcakmışım gibi sancı oluyor ama gelen giden yok akıntı geliyor ve arada baş dönmem başladı ateş basıyor an geliyor üşüyorum bi garip oldum şubat 28 atınca bekliyim dedim bat 27 marttı Allahım hepimiz hakkında en hayırlısını nasip etsin kızlar
slm kızlllaaaar nasılsınızzz bugun doktora gittim ve minik fasulyemi gördüm hersey güzel dedi dr.20 gun sonra kalp atısı için cagırdı ikiz deilmiş kızlar tekmiş bnm fasulyem cok mutluyum insallah kalp atışlarını dinleyecegim gunde bi an önce gelirr
Günaydın herkese,
Minik fasulyelerini görenleri tebrik ediyorum maşallahhhAllah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallahh..
askhicbitmez canım seni ümitlendirmek istemem ama bana kalırsa bir test yaptır derim.Çünkü belirtilerin var gibi..İdrar testi yapmışmıydın sen negatifmi çıkmıştı.Sana tavsiyem eğer yapıcaksan tekrar sabah kalktığında ilk idrarınla testi yapman o zaman daha koyu ve net çıkıyor. Hadi inşallah güzel haberlerini alırız..
canım valla ben sana belirtilerimi söyliyim
ara ara baş dönmesi ateş basması ardından üşüme
iştahsızlık
kasık ağrısı-batma
göğüslerde biraz dolgunluk
sabah ilk idrarda köpürme ne dersin?
Ya dün 2 test yaptım idrardan negatif çıktı tabiii gündüz yaptım dayanamadım sabaha kadar bekleyemedim
canım valla ben sana belirtilerimi söyliyim
ara ara baş dönmesi ateş basması ardından üşüme
iştahsızlık
kasık ağrısı-batma
göğüslerde biraz dolgunluk
sabah ilk idrarda köpürme ne dersin?
ya dün 2 test yaptım idrardan negatif çıktı tabiii gündüz yaptım dayanamadım sabaha kadar bekleyemedim
Gunaydin canim arkadaslarimmm!! Hepinize guzel bir gun diliyorum. Bekleyenler guzel haberler alirlar insallah. Canlarim benim :)))
gün içinde adet olmazsam gitcem akşam kan vermeye aynen canım en azından varsa ona göre dikkat ederim kendime yoksa da üzülmem kafamda soru işareti kalmaz
unlugul ve askhicbitmez, bugün yarın sizden güzel haberleri alacağız gibime geliyor :)
günaydın canım,inş aynı dileklerde ben de bulunuyorum bugün canım çok sıkkın keşke biz de şu an bebeğimizin ilk kalp atışlarını falan duyuyor olsaydık varlığını düşünmek bile güzel bişey....ama yok
adet döngün kaç gün canım ,bence gitme benim döngüm 24 gün 21.günü kan yaptırdım negatifti.eger 30 günde adet oluyorsan gitme,adet günün zaten yarın bekle derim.ama yinede sen bilirsin.varsa zaten olmazsın adet ve pazartesi yaptırırsın kan.bazen olsada çıkmıyormuş geç döllenme vs...oluyormuş bu sefer hamile değilim diye gelip üzüleceksin.en güzeli pazartesiyi bekle.sana diyorum ama ben hiç duramıyorum durmadımda ama sen bilirsin inş.çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?