Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Merhaba kızlar:) aranıza yeni katıldım
Bende 3-4 aydır deniyorum ilki tutmadı düştü daha 1 2 haftalıktı nisan ayı bi sorun yoktu ama kısmet değilmiş olmadı ilkinde kasık ağrılarım bacaklarımın agrısı aş ermem bile olmustu ve akıntımda coktu bu ayda nisan 12sinde belli olcak inş ama akıntıdan ve iştahdan başka belirtim yok hayırlısı....

inşAllah hamişsindir canım Allah gönlündeki en hayırlısını nasip etsin inşAllahhh

Günaydın arkadaşlar.

Biliyosunuz ben bu ayı pass geçiyorum yine ilaç kulladnnığım için. Ama yinede öncesinde ovülasyon testi almıştım bu ay kullanmak nasip olur diye. Şimdide meraktan bu ay kullanıyorum. Dün nerdeyse eşit koyuluktaydı sanırım bugun tam koyuluğa ulaşırım.

Ama benim sormak istediğim şu, idrarı önce bir kaba doldurduğumdan dikkatle inceleme şansım oluyor. Dünkü idrarımda beyaz beyaz tortular vardı, hani kar tanesi yapısında farklı şekillerde. Aacaba bu yumurtlama belirtisi mi başka birşey mi fikri olan var mı?
Bu arada reglimin 13. günüydü ancak yumurtlamaya dair hiçbir belirti bu ay da yaşamıyorum.

günaydın kızlar dün kan testi yaptırmaya gitmedim sancım başladı yine çünkü adet olcakmışım gibi sancı oluyor ama gelen giden yok akıntı geliyor ve arada baş dönmem başladı ateş basıyor an geliyor üşüyorum bi garip oldum şubat 28 atınca bekliyim dedim bat 27 marttı Allahım hepimiz hakkında en hayırlısını nasip etsin kızlar

Günaydın herkese,

Minik fasulyelerini görenleri tebrik ediyorum maşallahhh Allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallahh..

askhicbitmez canım seni ümitlendirmek istemem ama bana kalırsa bir test yaptır derim.Çünkü belirtilerin var gibi..İdrar testi yapmışmıydın sen negatifmi çıkmıştı.Sana tavsiyem eğer yapıcaksan tekrar sabah kalktığında ilk idrarınla testi yapman o zaman daha koyu ve net çıkıyor. Hadi inşallah güzel haberlerini alırız..

sabah sabah yazını okudum canım çok mutlu oldum keşke o güzel duyguları ben ve diğer arkadaşlar da yaşasak dualarını eksik etme canım

canım valla ben sana belirtilerimi söyliyim
ara ara baş dönmesi ateş basması ardından üşüme
iştahsızlık
kasık ağrısı-batma
göğüslerde biraz dolgunluk
sabah ilk idrarda köpürme ne dersin?

ya dün 2 test yaptım idrardan negatif çıktı tabiii gündüz yaptım dayanamadım sabaha kadar bekleyemedim

Valla canım bu dediğin belirtiler bende de var sadece baş dönmesi hariç.Kan testi yaptır canım istersen net olsun kafanda rahat olur hem varsa hayırlısı olsun deriz.Yoksa vardır bunda da bir hayır deriz :)

Gunaydin canim arkadaslarimmm!! Hepinize guzel bir gun diliyorum. Bekleyenler guzel haberler alirlar insallah. Canlarim benim :)))

benimde senle aynı canım
ara ara baş dönmesi ateş basması ardından üşüme
iştahsızlık
kasık ağrısı-batma
göğüslerde biraz dolgunluk
sabah ilk idrarda köpürme

gün içinde adet olmazsam gitcem akşam kan vermeye aynen canım en azından varsa ona göre dikkat ederim kendime yoksa da üzülmem kafamda soru işareti kalmaz

Gunaydin canim arkadaslarimmm!! Hepinize guzel bir gun diliyorum. Bekleyenler guzel haberler alirlar insallah. Canlarim benim :)))

günaydın canım,inş aynı dileklerde ben de bulunuyorum bugün canım çok sıkkın keşke biz de şu an bebeğimizin ilk kalp atışlarını falan duyuyor olsaydık varlığını düşünmek bile güzel bişey....ama yok

adet döngün kaç gün canım ,bence gitme benim döngüm 24 gün 21.günü kan yaptırdım negatifti.eger 30 günde adet oluyorsan gitme,adet günün zaten yarın bekle derim.ama yinede sen bilirsin.varsa zaten olmazsın adet ve pazartesi yaptırırsın kan.bazen olsada çıkmıyormuş geç döllenme vs...oluyormuş bu sefer hamile değilim diye gelip üzüleceksin.en güzeli pazartesiyi bekle.sana diyorum ama ben hiç duramıyorum durmadımda ama sen bilirsin inş.çıkar
gün içinde adet olmazsam gitcem akşam kan vermeye aynen canım en azından varsa ona göre dikkat ederim kendime yoksa da üzülmem kafamda soru işareti kalmaz

Son düzenleme:
olacak canım ne konuştuk ooo sen ben takarsak Allahında gücüne gider dur daha 2.ayımız.

regl hesaplamaya bakıyorum telefonumdan dün adet olmam lazımdı dünde bugünde olmadım evet eşimde negatif çıkarsa kanda üzülceksin bekle diyo ama insanın elinde değil ki zaman geçmiyor resmen kafamdan çıkmıyor bi gidip yaptırayım diyorum sonra diyorum ya yoksa kafam karışık yanii tatlım

eger döngün 30 günse senin kanda %90 çıkar ama.bana bakma bu konuda duramam ben 4 gün daha dersen git yaptır canım.hafta sonu kasılma :)inş.pozitiftirde bizde seviniriz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…