Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

bana son 3 adet tarihini yazarmısın.uzman oldumda bu konuda iş arkadaşımda ısrarla şu gün olacam der ben ne dersem o olur arkadaşım bittikten sonra 21 gün sayıyor.öyle değil.mesela ben cumartesi sabah olmazsam kesin bişey var.yarında belirti olması gerek.

son üçüne baktığında da bugünü gösteriyor
31aralık
28ocak
27şubat canım
napcağmı şaştım :)

olacak canım ne konuştuk ooo sen ben takarsak Allahında gücüne gider dur daha 2.ayımız.

bazen öyle bir duygusallığım tutuyor işte canım ,aslında bayağıdır istiyoruz ama ilk düşününce doktor kontrolüne gittim.doktor kızamıkçık aşısı yaptırmamı söyledi yaptırınca 3 ay bekleyeceksin dedi.öyle de 3 ay boyunca korunduk.bu arada benim eltimin bebeği var 1 aylık..işitme testi yapmışlar negatif çıkmış.bir kaç yere daha gidecekler muayne için.nasıl anlaşılabilir acaba bebekte sorun olup olmadığı bilgisi olan varmı ??

canım evet döngün 28-29 gün .istersen yaptır varsa zaten çıkar %90.kafan rahat eder.zaten yoksa en geç cumartesi hasta olursun.
ya da yarın olmazsan yaptır adet tarihin bugünü gösteriyor.kendim hesaplıyrum yine bugün sen bilirsin yine çünkü akşama kadar yolu var.sendeki belirtiler ben de var.hiç bişey yiyemiyorum çok sevdiğim çikolatadan bile uzak duruyorum yemek bile yemiyorum.

son üçüne baktığında da bugünü gösteriyor
31aralık
28ocak
27şubat canım
napcağmı şaştım :)

Son düzenleme:

yedirenkcim umutsuzluk yok canım. inşallah 1-2 ay içinde biz de gün sayacağız ne zaman keseyi göreceğiz, ne zaman kalp atışlarını duyacağız diye. buna inan canım. mutlaka olacak, hepimiz bu güzel duyguları tadacağız.

canım Allah ne verirse hayırlısını verir.evet çok istiyoruz olmasını ama hayırsızsa da olmasın.bebek hakkında hiç bilgim yok canım ama olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.sen içini ferah tut daha 2 .denememizdi.ben zaten vazgectim 6-7 ay denemeden gitmiycem doktora kurcalatmıycam kendimi herhangi bir sorun olmazsa.

Bu konuda çok haklısın canım.Doktorlar diyor en az 6 ay 1 sene bekleyin normali bu diyor.Hemen 1- 2 ay deneyip pes etmeyin arkadaşlar. Herşeyin bir vakti saati var.Keşke dilediğimiz gibi hemen ilk denemede olsa ama Rabbim ne zaman isterse o zaman nasip ediyor ..Herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda istemek gerekiyor.Belki hemen vericek ama hayırlı olmayacak değil mi.Sabretmek en güzel şey .Dilerim tez zamanda çok bekletmeden melekleriniz gelir.

unlugulcum bu ay hormon testleri yaptırmıycaksın o zaman? bence de doğru karar vermişsin. senin adetlerin düzenli zaten, maşallah bir sorun yok. dr a gitsen de 6 ay-1 sene dene diyor dr lar. inşallah dr a bebiş kontrolü için gideceksin :)

bizim için 6 ay daha iyi doktora gitmemiz için çünkü yaşımız az değil :)

benım dustugum hatalara dusme canım.2.-3. denemeden snra bende doktorlara gıttım yaptırdıgım testler kalmadı en son artık esım sperm testı yaptırtı.o testı yaptırırken meger hamıleymısım ben testın sonucları elımze geldıkten snra ogrendık.ne gulmustuk kendımıze..bebıs dusunuyosan stres yapmıycaksın 1. kural bu.herseyı Allah a bırakcaksın hayırlı zamanda hayırlı evlat nasıp etsın cumlemıze.suan 3bucuk yasında bı oglum var artık 2.yı ıstıyoruz hayırlısı artık..

tamam işte canım temmuzda da hamile çıkmazsak gideriz doktora.boşuna kurcalatacaz kendimizi yanlış bişey yapacaklar olacaksada olmuycak.ben zaten artık öyle gün aşırı ilşkide yapmıycam .önce nasılsam şimdide öyle yapacam saldım ben

bizim için 6 ay daha iyi doktora gitmemiz için çünkü yaşımız az değil :)

gazetede sabah okudum general tutuklu 10 gün hast.yatıyor eşide 30 yaşında yanında kalıyor.kız 1 ay sonra görmeye gittiğinde cihazdan gecmek istemiyorum hamileyim olacaksa Allah verecekse zaten verir.gerisi boş

bu çiftin ateşine de hayran kalmamak elde değil. hastane odasında

kızlar adet düzensizliğiniz, tüylenme, kilo artışı falan yoksa rahat olun, pozitif düşünün. %60-70 ihtimalle sağlıklı bir çiftin ilk 6 içinde hamilelik tutuyor.

anlatmıştım size daha önce. 30 yaşıma kadar adet düzensizliği yaşamadım. sonra aniden başladı ve evlendiğimiz zamana da denk geldiği için bebek denemeye de başlamıştık. ben dr lara aldırmadan her ince detayı araştırdım, eşim sperm testi bile yaptı. ama ben sağlık sorunum çıktığı için takmıştım bu konuya, korkularım vardı, kafamı rahatlatmak için yaptım. iyi ki de tüm testleri yaptırmışım diyorum şimdi, çünkü ocak ve şubat aylarım her gün ağlamakla geçmişti. benim gibi kafasına takan varsa yaptırsın, yoksa bekleyip denemek en doğrusu. :)

Son düzenleme:
Aynen öyle hiç kasmayın kendinizi dünkü doktor inanılmaz rahatlattı beni :)

bende 1 sene olmayınca gittim oda kimyasal gebelik sıkıntısını 3. kez yaşadığım için heleki bu ay aynen gebelik yaşadım hiç farkı omadan.

en önemlisi ruhsal olarak kendini hazır hissetmek

benim bir kuzenim 8 yıl korunmadı tam tüp bebeğe karar verdi. tarih belirlendi gidip tahlillerini verdiler 2 gün sonra çağrılmak üzere
tüp bebeğe çağrılacağını beklerken telefondaki ses ona hamile olduğunu söyledi şok olduk :))))) ardından 1 yıl geçmeden yine hamile kaldı hemde hiç ummuyordu :)

ben ilk aydan sonra bıraktım gün aşırı ilişkiyi boşver insanın ilişki düzeni de bozuluyor,çocuk için yapıyorsun keyfi de kalmıyor :)))))

yok canım benim adetim yıllardır 24 günde oluyor tüylenmede yok.bekleyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…