bana son 3 adet tarihini yazarmısın.uzman oldumda bu konudaiş arkadaşımda ısrarla şu gün olacam der ben ne dersem o olur arkadaşım bittikten sonra 21 gün sayıyor.öyle değil.mesela ben cumartesi sabah olmazsam kesin bişey var.yarında belirti olması gerek.
olacak canım ne konuştuk ooo sen ben takarsak Allahında gücüne gider dur daha 2.ayımız.
son üçüne baktığında da bugünü gösteriyor
31aralık
28ocak
27şubat canım
napcağmı şaştım :)
günaydın canım,inş aynı dileklerde ben de bulunuyorum bugün canım çok sıkkın keşke biz de şu an bebeğimizin ilk kalp atışlarını falan duyuyor olsaydık varlığını düşünmek bile güzel bişey....ama yok
bazen öyle bir duygusallığım tutuyor işte canım ,aslında bayağıdır istiyoruz ama ilk düşününce doktor kontrolüne gittim.doktor kızamıkçık aşısı yaptırmamı söyledi yaptırınca 3 ay bekleyeceksin dedi.öyle de 3 ay boyunca korunduk.bu arada benim eltimin bebeği var 1 aylık..işitme testi yapmışlar negatif çıkmış.bir kaç yere daha gidecekler muayne için.nasıl anlaşılabilir acaba bebekte sorun olup olmadığı bilgisi olan varmı ??
canım Allah ne verirse hayırlısını verir.evet çok istiyoruz olmasını ama hayırsızsa da olmasın.bebek hakkında hiç bilgim yok canım ama olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.sen içini ferah tut daha 2 .denememizdi.ben zaten vazgectim 6-7 ay denemeden gitmiycem doktora kurcalatmıycam kendimi herhangi bir sorun olmazsa.
canım Allah ne verirse hayırlısını verir.evet çok istiyoruz olmasını ama hayırsızsa da olmasın.bebek hakkında hiç bilgim yok canım ama olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.sen içini ferah tut daha 2 .denememizdi.ben zaten vazgectim 6-7 ay denemeden gitmiycem doktora kurcalatmıycam kendimi herhangi bir sorun olmazsa.
günaydınnn kızlaaaaarrrr
unlugulcum bu ay hormon testleri yaptırmıycaksın o zaman? bence de doğru karar vermişsin. senin adetlerin düzenli zaten, maşallah bir sorun yok. dr a gitsen de 6 ay-1 sene dene diyor dr lar. inşallah dr a bebiş kontrolü için gideceksin :)
bizim için 6 ay daha iyi doktora gitmemiz için çünkü yaşımız az değil :)
tamam işte canım temmuzda da hamile çıkmazsak gideriz doktora.boşuna kurcalatacaz kendimizi yanlış bişey yapacaklar olacaksada olmuycak.ben zaten artık öyle gün aşırı ilşkide yapmıycam .önce nasılsam şimdide öyle yapacam saldım ben
bu çiftin ateşine de hayran kalmamak elde değil. hastane odasında
kızlar adet düzensizliğiniz, tüylenme, kilo artışı falan yoksa rahat olun, pozitif düşünün. %60-70 ihtimalle sağlıklı bir çiftin ilk 6 içinde hamilelik tutuyor.
anlatmıştım size daha önce. 30 yaşıma kadar adet düzensizliği yaşamadım. sonra aniden başladı ve evlendiğimiz zamana da denk geldiği için bebek denemeye de başlamıştık. ben dr lara aldırmadan her ince detayı araştırdım, eşim sperm testi bile yaptı. ama ben sağlık sorunum çıktığı için takmıştım bu konuya, korkularım vardı, kafamı rahatlatmak için yaptım. iyi ki de tüm testleri yaptırmışım diyorum şimdi, çünkü ocak ve şubat aylarım her gün ağlamakla geçmişti. benim gibi kafasına takan varsa yaptırsın, yoksa bekleyip denemek en doğrusu. :)
ben ilk aydan sonra bıraktım gün aşırı ilişkiyi boşver insanın ilişki düzeni de bozuluyor,çocuk için yapıyorsun keyfi de kalmıyor :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?