ben ilk aydan sonra bıraktım gün aşırı ilişkiyi boşver insanın ilişki düzeni de bozuluyor,çocuk için yapıyorsun keyfi de kalmıyor :)))))
slm kızlllaaaar nasılsınızzz bugun doktora gittim ve minik fasulyemi gördüm hersey güzel dedi dr.20 gun sonra kalp atısı için cagırdı ikiz deilmiş kızlar tekmiş bnm fasulyem cok mutluyum insallah kalp atışlarını dinleyecegim gunde bi an önce gelirr
Ya kızlar benim adetim 3 gün geçti ilk gün nagatif çıktı bu sabah yine nagatif ama belirtilerim çok var umutluyum hala sizce kanda baktırmak için pazartesiyimi bekliyim ....(((((
kanda idrardan daha öne belli olur,bugün yaptırabilrisin kan testi.ama çok acele etmek istemiyorum diyorsan bekle canım
doğru kanda gecikme olunca daha çabuk belli oluyo dimi beklemek çok zor ya yarını zor yapıcam artık yaaa hayırlısı bakalım bu gece rüya gördüm kanda baktırıyorum 5. diyer sayıları hatırlamıyorum bi ses daha çok küçük diyor inşş öyledir hamileyimdir rüyalar çıkıyo çünkü
hayır olsun inş.istediğin gibi olur.ben de rüyamda büyük ve derin bir havuzda yüzüyordum,rüya tabirine baktım oğlum olacağına işaretmiş.:)
Negatifffff
unlugulcum bu ay hormon testleri yaptırmıycaksın o zaman? bence de doğru karar vermişsin. senin adetlerin düzenli zaten, maşallah bir sorun yok. dr a gitsen de 6 ay-1 sene dene diyor dr lar. inşallah dr a bebiş kontrolü için gideceksin :)
hergun test yapmak hem sızı uzer hemde sızın stres yapmanıza neden olur.akısına bırakın.adetınız bır kac gun gecınce deneyın..
Kızlar bu ay olmazsa ben de gitmeyi planlıyordum doktora..benim için ne diyorsunuz??
gideyim mi gitmeyeyim mi??
(HİÇ GİTMEDİM,kimyasal gebelik olayında acilden gitmiştim dr karnımdan bakmıştı,onun dışında hiç gitmeden kadın doğuma )
Gebelik öncesi doktora görünmek lazım canım,ben gittim testleri yaptırdım rahim kanseri varmı baktırdım.bir de kızamıkçık aşısı yaptırdım.bence doktora git gebelik için olmasa da gebelik öncesi kontrol için gitmek lazım
bide karnımda böle pır pırdamalar vararrrrdaaha adetime 13 gün var yani
mrb bayanlar biraz önce başaka bi konuya yazdm kimse cvp yazmadı belki burda yazan olur die düşünyorm... bişi sorcaktım daa .... benim son adetim 10 mart 5 gün sürdü... dün aşırı derecede belim ağrıdı 2 gündür idrarım koyu renk ve bugünde akıntım var hani desem yumurtlama dönemimdeymm geçti yani yumurtlama dönemim bu neden böle olabilr acaba bileninşz var mı acaba ? ve bu ay şu silkeletme varyaa onu denedik geçen gün yumurtlama zamanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?