canım yaaa şimdiden pıt pıtları sayarsan 13 gün geçmez inan ki
bence bekle biraz,odaklanmamaya çalış,çünkü belli olmuyor ,İnşallah Rabbim nasip ederde gönlündekini....
kızlar lütfen bileneler yardım etsın,,, benım bundan önce 2 düşüğüm oldu şuan yıne hamıleyım pazartesı gunu test yaptırdım beta 16 çıkmıştı adetım 9 gün gecmıştı,, çarşamba gunu yıne test yaptıdım 41 çıkdı beta sizce nasıl , doktor pazartesı gunku teste kimyasal gebelık olabılır demıştı yukselırse ıyı dedı,,, lütfen yardım kımyasal olabılrı mı
yumurtlama döneminde bel ve kasık ağrısı oluyor canım benim de her ay olur yumurtlama dönemimde ağrı
kızlar merhaba nasılsınız bakalımduygu tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin darısı başımıza inş
berianurcum inş bizlerede nasip olur tez zamanda ya hepimize inşunlugül sende durumlar neydi ya unutuyorum kızlar sık girmediğim için kusura bakmayın kim hamileydi kim değildi :26: topidik sende bizdendin demi çalışmalara devam warse girmiyo demi bayadır birsüre girmiycem demişti inş iyidir oda.. kızlar nisana çok umut bağladım sanki ben ya illa nisana olsun istiyorum poofffffffffff
kızlar merhaba nasılsınız bakalımduygu tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin darısı başımıza inş
berianurcum inş bizlerede nasip olur tez zamanda ya hepimize inşunlugül sende durumlar neydi ya unutuyorum kızlar sık girmediğim için kusura bakmayın kim hamileydi kim değildi :26: topidik sende bizdendin demi çalışmalara devam warse girmiyo demi bayadır birsüre girmiycem demişti inş iyidir oda.. kızlar nisana çok umut bağladım sanki ben ya illa nisana olsun istiyorum poofffffffffff
canım benim allah en kısa zamanda sana ,isteyen herkese de versin. çok güzel bişey. ben ikinci beklerken bile heyeacan5 yapıyorum sizi düşünemiyom. inşallah olur ya.i.
amin canım inş...biz unlugulle gün sayıyoruz onun 2 günü benim 3 günüm var bu günü saymazsak,topidikte nisanda güzel haberler verecek inş..
varse dün bi geldi,geri gitti...başka kimi merak ediyosun söylim
inşallah Rabbim gönlüne göre versin canım yaaa
canım inş ikinizdende güzel haberler alırız ya inşinsan mutlu oluyo gerçekten güzel haberler duydukça daha bi umutlanıyo
kızlar evde yapyığım testlerde bi türlü çıkmıyo sağlık o. gitsem acaba orda idrar testinde çıkarmı bu konuda yardımcı olabilirmisiniz...
canım sen kan testi yaptır bence...varsa zaten kanda çıkar.sende bu belirsizlikten kurtulursun.
ya evet gün sayıyoruz :)) benim yarın en geç cumartesi olmam gerek sırtım agrıo bacagım karnım agrıyorben adet olacamda inş.sen olmazsın berianur.Allah'tan,24 günde adet oluyorum :))) 30 günde olsam nasıl beklerdimki .dağına göre kar verirmiş Allah dogruymuş
kızlar benimde 26 sıydı batım ama gecti yaa cok heyecanlıyım bugun test alıp yarın sabah yapcam bakalım kısmetsebugun adet oldum diye lavaboya gittim ayıptır solemesi ama akıntıymış bakalım yani napcamı bilmiyorum yaa bu arada kızlar test yapan var mı aranızda ?
ben seninle aynı durumdayım cnm 3 gün geçti olmadım hala bugün yine test yaptım çıkmadı devamlı beyaz akıntım var artık kanda baktırıcam hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?