mira sende test yap belki senin çıkar 3 gün geçmiş benim gibi bana haber vermeyi unutma sakın merak ettim ...:)))))))))))
akıntı hamılelık oldugunu gosterır ama test yapın ılk once
idrar testini mi diyorsun cnm
benim normaldede oluyodu ama son günlerde arttı baya canım yaa inşallah dediğin gibidir :18:
hastaneye gıdıp kanda bı baktırın.ilk hamılelıgımde akıntım olmustu ordan anlamıstım bende hamıle oldugumu suan da akıntım olsun dıye bakıyorummm
ben hastalandım ya olmadı bu üçüncü oldu
canım ayıptır sorması akıntı şeffaf bi akıntı mı benim ole değilde beyaz ve akışkan değil yani
beyaz ve akıskan olur normalde.
Kızlar bu ay olmazsa ben de gitmeyi planlıyordum doktora..benim için ne diyorsunuz??
gideyim mi gitmeyeyim mi??
(HİÇ GİTMEDİM,kimyasal gebelik olayında acilden gitmiştim dr karnımdan bakmıştı,onun dışında hiç gitmeden kadın doğuma )
o akıntı bu ay bende hiç bitmediki :) beyaz krem gibi mi kızlar
yumurtlama dönemimde şeffaf uzayan akıntıydı 2 gün sonrada beyaz krem oldu ve devam ediyor arada sarı oldu.
tabi ki haber veririm canım beniminşallah iyi haberler alırız yaa bugun alıyımda yarın sabah yapıp hemen soylucem bakalım ne cıkıcak
sen test yaptın mı peki ? ya bide subat 28 cekiyo die bikaç gun ekleyin batınıza diyolar kafam karıstı benimde
aynen canım dediğin gibi benimde beyaz sarımsı bazen ve kıvamı koyu krem gibi parca parca yani:44:
Gebelik öncesi doktora görünmek lazım canım,ben gittim testleri yaptırdım rahim kanseri varmı baktırdım.bir de kızamıkçık aşısı yaptırdım.bence doktora git gebelik için olmasa da gebelik öncesi kontrol için gitmek lazım
evet yaptım cnm bugün nagetiff bende onu duydum ama ben hesaba göre hareket ediyorum 21 günde oluyorum öyle çıktı niye ekleyelim ki öyle olursa 24 oluyo öyle olmazki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?