Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

mira sende test yap belki senin çıkar 3 gün geçmiş benim gibi bana haber vermeyi unutma sakın merak ettim ...:)))))))))))

tabi ki haber veririm canım benim inşallah iyi haberler alırız yaa bugun alıyımda yarın sabah yapıp hemen soylucem bakalım ne cıkıcak
sen test yaptın mı peki ? ya bide subat 28 cekiyo die bikaç gun ekleyin batınıza diyolar kafam karıstı benimde

benim normaldede oluyodu ama son günlerde arttı baya canım yaa inşallah dediğin gibidir :18:

hastalık olmadıktan sonra bı yumurtlama donemınde bı de hamılelık belırtısı olarak akıntı olur.hayırlısı hepınız ıcın

hastaneye gıdıp kanda bı baktırın.ilk hamılelıgımde akıntım olmustu ordan anlamıstım bende hamıle oldugumu suan da akıntım olsun dıye bakıyorummm

canım ayıptır sorması akıntı şeffaf bi akıntı mı benim ole değilde beyaz ve akışkan değil yani

kızlarr selam:)
benim dersim yeni bitti yarın izin aldım evime gidiyorum heyoo:)
bugün çok takip edemiycem sizi.
not: belirti yok hala:))

canikom biz +30 yaş çıtırlar olarak konuşuyoruz diğer arkadaşlar dahi şimdi şimdi dr gitmiyor. senin hem yaşın genç, hem de bir düzensizliğin yok diye biliyorum? bence erken senin için ama sen bilirsin, kimyasal gebelikten dolayı aklına takılan şeyler varsa gidebilirsin.

evet yaptım cnm bugün nagetiff bende onu duydum ama ben hesaba göre hareket ediyorum 21 günde oluyorum öyle çıktı niye ekleyelim ki öyle olursa 24 oluyo öyle olmazki ya

evet yedirenk doğru söylüyor. ben hormon testleri, hsg, vs. için erken diyorum. yoksa rahim ağzı kanseri için (smear testi) zaten hepimizin en az yılda 1 kez yaptırması gerekiyor. 35 yaş öncesi de 3 yılda bir meme ultrasonunu ihmal etmeyin kızlar.

evet yaptım cnm bugün nagetiff bende onu duydum ama ben hesaba göre hareket ediyorum 21 günde oluyorum öyle çıktı niye ekleyelim ki öyle olursa 24 oluyo öyle olmazki ya

senin düzenli oluyo canım ne güzel benim düzensiz oluyo malesef o yzden boyle saskınım kafam karısıyo yapsam mı yapmasam mı diye ama koydum kafaya yaa yarın en güzeli yapmak testi.bide canım idrarda geç çıkıyomus senin idrarda cıkmadıysa kanda baktır bi istersen hem kesin sonuc.bende idrara bakcam cıkmazsa kana baktırcam kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…