üzülmeyi moral bozukluğunu gözü alıp akşam saat 19:00 da kan testi vermeye gidicem kızlar
net olan belirtilerim
bugün başlayan baş dönmesi hafif baş ağrısı
ateş basması ardından üşüme
kasık ağrısı ve batma
göğüslerde şişkinlik
kirpiklerde kırışma gibi bişiler
akıntı ve idrarda(sabah) köpürme
Allahım hepimiz için en hayırlısını nasip etsin
üzülmeyi moral bozukluğunu gözü alıp akşam saat 19:00 da kan testi vermeye gidicem kızlar
net olan belirtilerim
kasık ağrısı ve batma
göğüslerde şişkinlik
senin düzenli oluyo canım ne güzel benim düzensiz oluyo malesef o yzden boyle saskınım kafam karısıyo yapsam mı yapmasam mı diye ama koydum kafaya yaa yarın en güzeli yapmak testi.bide canım idrarda geç çıkıyomus senin idrarda cıkmadıysa kanda baktır bi istersen hem kesin sonuc.bende idrara bakcam cıkmazsa kana baktırcam kısmetse
gecıkmeden kanda test yaptırın burdan ne soylesek bos.
net olan belirtilerim
kasık ağrısı ve batma
göğüslerde şişkinlik
canım bu ateş basması sonrasında das üşüme geçen hafta bende de oldu.. ama ben üşüttüm fln dedim.. öyle bi belirti de varmıymış??
gerçi şu an bende hiçbirşey yok da.
selam :) kan testini sabah mı yaptırmak gerekiyor :)
baş dönmesi hariç hepsi bende de var ama bilmiyorum
aynen cnm kanda baktırıcam idrarda çıkmıyo çünkü acele mi ediyorum bilmiyorum ki sence erken deyil dimi çıkmaz sa diye korkuyorum((((((((
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum ve gözümü kapatıp kan vericme akşam :)
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum ve gözümü kapatıp kan vericme akşam :)
şimdi versene canım akşam alsan ,varya durup durup akşam yaptırıyorsunuz 1 gün meraktan ölüyoruz
yok kız özel hastanede 2 saat sonra sonucu veriyorlarmış dün öğrendim kocacım 29 tl vercek öğrencez bendne daha çok telaş yapıyor :)
duygumutlu inşallah yarın güzel bi haberle gelirim hatta akşam hemen yazarım negatifse de pozitifse de o güzel bebeğinle birlikte dua et bizim için
yok canım erken değil cıkar ya cunkü döllenmeden 1 2 hafta içinde sonuc veriyo diyolar adet gecikmesi yasamadan önce sonuc cıkıyomus yani
şimdi versene canım akşam alsan ,varya durup durup akşam yaptırıyorsunuz 1 gün meraktan ölüyoruz
yok kız özel hastanede 2 saat sonra sonucu veriyorlarmış dün öğrendim kocacım 29 tl vercek öğrencez bendne daha çok telaş yapıyor :)
duygumutlu inşallah yarın güzel bi haberle gelirim hatta akşam hemen yazarım negatifse de pozitifse de o güzel bebeğinle birlikte dua et bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?