Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

berianurr cnm sen test yaptınmı bugün??
ayy c.tesi yapsammı yoksa pazarı beklesemmi kararsızım:))))

üzülmeyi moral bozukluğunu gözü alıp akşam saat 19:00 da kan testi vermeye gidicem kızlar
net olan belirtilerim
bugün başlayan baş dönmesi hafif baş ağrısı
ateş basması ardından üşüme
kasık ağrısı ve batma
göğüslerde şişkinlik
kirpiklerde kırışma gibi bişiler
akıntı ve idrarda(sabah) köpürme
Allahım hepimiz için en hayırlısını nasip etsin

Son düzenleme:

inşallah güzel sonuclar alırsın canım benim RABBİM yardımcın olsun bizlere de haber ver emi :d

canım bu ateş basması sonrasında das üşüme geçen hafta bende de oldu.. ama ben üşüttüm fln dedim.. öyle bi belirti de varmıymış??
gerçi şu an bende hiçbirşey yok da.

aynen cnm kanda baktırıcam idrarda çıkmıyo çünkü acele mi ediyorum bilmiyorum ki sence erken deyil dimi çıkmaz sa diye korkuyorum ((((((((

dualarımız senin için. inşallah pozitif sonucu alırsın. belirsizlikten kurtulursun. adet gecikmesi ve belirtilerin hamilelik var diye düşündürüyor, inşallah öyledir canım.

baş dönmesi hariç hepsi bende de var ama bilmiyorum

aynen cnm kanda baktırıcam idrarda çıkmıyo çünkü acele mi ediyorum bilmiyorum ki sence erken deyil dimi çıkmaz sa diye korkuyorum ((((((((

yok canım erken değil cıkar ya cunkü döllenmeden 1 2 hafta içinde sonuc veriyo diyolar adet gecikmesi yasamadan önce sonuc cıkıyomus yani

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum ve gözümü kapatıp kan vericme akşam :)

En iyisi canım belirsizlikten kurtulmuş olursun..İnşallah pozitif bir sonuç ile gelirsin yarın..Değilse de üzülme biraz daha beklersin baktın olmadın hala o zamanda testi tekrarlarsın ya da doktora gidersin...Ama adet geçince kanda kesin çıkar diye biliyorum ben..Hadi hayırlısı

Son düzenleme:
şimdi versene canım akşam alsan ,varya durup durup akşam yaptırıyorsunuz 1 gün meraktan ölüyoruz

yok kız özel hastanede 2 saat sonra sonucu veriyorlarmış dün öğrendim kocacım 29 tl vercek öğrencez bendne daha çok telaş yapıyor :)

duygumutlu inşallah yarın güzel bi haberle gelirim hatta akşam hemen yazarım negatifse de pozitifse de o güzel bebeğinle birlikte dua et bizim için

Hepinize dua ediyorum canım tüm isteyenlere:129:

yok canım erken değil cıkar ya cunkü döllenmeden 1 2 hafta içinde sonuc veriyo diyolar adet gecikmesi yasamadan önce sonuc cıkıyomus yani

inş cnm ya içime su serptin belki bugün yaptırıp yarın alırım dua et bana cnm lütfenn ya çok ihtiyacım var inşş hamileyizdir...

şimdi versene canım akşam alsan ,varya durup durup akşam yaptırıyorsunuz 1 gün meraktan ölüyoruz

hehe unlugulll senin bu sabırsız hallerine bayılıyorum :)))

askhicbitmez, bu akşam kontrol edicez, lütfen bize haber ver. yarına bırakma, e mi? hatta keşke şimdi gitsen de 2 saat sonra öğrensen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…