aynen aynen şuan bile düşmüştür hatta daha 2 hafta oldu benm başlayalı. haftada tek doz içiorum. prolaktini düşüp hamile kalan çok var tatlım inşllah dedğin gibi olurben de pko da var bakalım buna rağme kalacak mıyım?
Hayırlı cumalar kızlaarr,
2 gündür inceden belim ağrıyordu,dünde karnım ağrıdı adet sancısı gibi, sonra pembe-kırmızı arası bi sıvı geldi hasta olduğumu düşündüm,sonra gece boyunca olması gereken kanama olmamıştı sabahta kahverengi lekelenmeler oldu ,şuanda ne gelen var ne giden:) batımı tam olarak 1 gün geçti..
Daha fazla dayanamayıp test aldım,tek çizgi
Sizce hamile olabilir miyim??
Bu arada hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım adet olduğumda ilk 3 gün yoğun şekilde kanamam olurdu….
inşallah canım cok heyecanlandım :))) yerleşme kanaması mı yoksa bu???herkesin hemen idrarda çıkmaz canım, bünyeye göre bazı kadınlarda idrara geç karışıyor bhcg. bazen de yumurta geç çatlıyor, veya geç dölleniyor. kan testi yaptırma imkanın varsa hafta sonu yaptır. bize de haber ver
meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
tabi ederim.inşallah olur.dün aynı durumdaydım.test verdim geldim 1 saat geçmedi hastalandım maalesef
berianur.kendimi tanıtayım canım.32 yaşındayım 6 senelik evliyim.5 defa tüp bebek yaptırdım.hala bi evladımız yok maalesef.inşallah senin olur
meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
canım heyecanımı paylaştığın için saol..ben çook çoook heyecanlıyım
ablama gece hastalandığımı söyledim bugünkü gelişmlerden haberi yok,sadece bir arkadaşım biliyor
her an telefon halindeyim onunla..
bu akşam kan vereceğim nasipse özel bi hastaneye gideceğim yaparlar herhalde?
Rabbim cümlemize nasip etsin inş...
bilmiyorum yaaaa inş. dediğin gibi geç karışmıştır bana:))
Mart geldi çattıı
Hepiniz bu ayda Hayırlı haberlerle gelmeniz dileğiyle...
Rabbim hepinize en kısa zamanda Hayırlı evlatlar nasib etsin inş.
zeris, hoş geldin. sağlık olsun, inşallah mart senin ayın olur. umutsuzluk yok, vazgeçmek yok :)
berianur, inşallah kan testi pozitif çıkar. yerleşme kanaması ise eğer çok düşük çıkacaktır, daha 1 günlüktür minimini :)) bize haber ver, merak ederim. sevgiler hepinize. ben şimdi işten çıkıp eve gidiyorum, hafta sonu güzel haberler almak için girecegim.
Baklavam hosgeldin :)) hayirli guzel haberler verebilmeyi hepimize nasib etsin Allahim :)
yerleşme kanaması olabilirHayırlı cumalar kızlaarr,
2 gündür inceden belim ağrıyordu,dünde karnım ağrıdı adet sancısı gibi, sonra pembe-kırmızı arası bi sıvı geldi hasta olduğumu düşündüm,sonra gece boyunca olması gereken kanama olmamıştı sabahta kahverengi lekelenmeler oldu ,şuanda ne gelen var ne giden:) batımı tam olarak 1 gün geçti..
Daha fazla dayanamayıp test aldım,tek çizgi
Sizce hamile olabilir miyim??
Bu arada hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım adet olduğumda ilk 3 gün yoğun şekilde kanamam olurdu .
inş hepimiz bu ay hamiş oluruz canımgünaydıııınnn kızlarrr.bende martta güzel haberi almak issstiyorruuuuuuuummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?