hehe unlugulll senin bu sabırsız hallerine bayılıyorum :)))
askhicbitmez, bu akşam kontrol edicez, lütfen bize haber ver. yarına bırakma, e mi? hatta keşke şimdi gitsen de 2 saat sonra öğrensen
adetınıze bır kac gun kala bıle kan testı kesın sonuc verıyor
İşi gücü bıraktım valla sürekli burdayım işyerinde çalışma şevkim sıfırlandı :)) takip etmeden yapamıyorum ne oldu gelişmeler var mı hamişler var mı :)) Nasıl bir sitedir bu ya :)
inş cnm ya içime su serptin belki bugün yaptırıp yarın alırım dua et bana cnm lütfenn ya çok ihtiyacım var inşş hamileyizdir...
kızlar şuan sağlık ocağına gidiyorum dua edin bana inş çıkar hamile olurum ....
kızlar şuan sağlık ocağına gidiyorum dua edin bana inş çıkar hamile olurum ....
hehehe benim hem site açık, hem de üzerinde çalıştığım şey açık. güya iş yapıyorum ama bir oraya bir buraya gidip geliyorum. arada kahve içelim diye arıyorlar, kaç aydır kimsenin odasına gitmedim =P
hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım ALLAH ım yadımcın olsun inşallah bekliyoruz seni
mira01 sen dün akşam bugün sabah yapacağım demedin mi test?
bende hastaneden geldim açtım hemen yapmamışsın
eneeemmm bugün böceğimi gördüm miniciiik daha ablalarııı
sabah idrarıyla yapılcanı unuttum canım yaa bugun sabah alır yaparım diye düşündüm dun almadım halim yoktu cıkmaya artık bugun alırım yarın sabah yaparım erkendencok korkuyorum ama yaa kıyamam senin böceğine yaa RABBİM onu da seni de tum kotuluklerden korusun inşallah
inşAllah canımm ağzından bal damlıyo
concord testler var eczanelerde çok hassas 4 tl.onunla her zaman belli oluyor.
bu arada idrarında koku varmı canım?
Merhaba , bende en son 17 şubat ta regl oldum , 22 Mart ta test aldım sonuç pozitif :) Allah nasip ederse anne olacağım bende ilk bebeğim nasıl heyecanlıyım içim içime sığmıyor resmendarısı tüm bebek isteyenlerin başına aminnnn
Merhaba , bende en son 17 şubat ta regl oldum , 22 Mart ta test aldım sonuç pozitif :) Allah nasip ederse anne olacağım bende ilk bebeğim nasıl heyecanlıyım içim içime sığmıyor resmendarısı tüm bebek isteyenlerin başına aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?