Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

İşi gücü bıraktım valla sürekli burdayım işyerinde çalışma şevkim sıfırlandı :)) takip etmeden yapamıyorum ne oldu gelişmeler var mı hamişler var mı :)) Nasıl bir sitedir bu ya :)

hehe unlugulll senin bu sabırsız hallerine bayılıyorum :)))

askhicbitmez, bu akşam kontrol edicez, lütfen bize haber ver. yarına bırakma, e mi? hatta keşke şimdi gitsen de 2 saat sonra öğrensen

topidik valla kocam da çağrıp duruyo ama izin alamam şuan zaten maşallah bi izin istiyoz 50 tane soru soruyorlar hastaneye gitcem diyorum hayrola diyo yahuu sanane arkadaş bayanım ben:)) sonuç çıkar çıkmaz olumlu da olumsuz da olsa yazcam buraya

duygumutlu valla bende çalışmıyorum paçamdan akıyo işler hiç de iş yapasım yok :)))

Son düzenleme:
İşi gücü bıraktım valla sürekli burdayım işyerinde çalışma şevkim sıfırlandı :)) takip etmeden yapamıyorum ne oldu gelişmeler var mı hamişler var mı :)) Nasıl bir sitedir bu ya :)

hehehe benim hem site açık, hem de üzerinde çalıştığım şey açık. güya iş yapıyorum ama bir oraya bir buraya gidip geliyorum. arada kahve içelim diye arıyorlar, kaç aydır kimsenin odasına gitmedim =P

inş cnm ya içime su serptin belki bugün yaptırıp yarın alırım dua et bana cnm lütfenn ya çok ihtiyacım var inşş hamileyizdir...

sen içini ferah tut canım benim RABBİM inşallah isteyen hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar.kendini ne zaman hazır hissediyosan o zaman yaptır canım inşallah duymak istediğini soylerler dualarım seninle elbette canım

Amannn boşverelim işi gücü bir daha böyle heyecanları ne zaman tadıcaz keyfini çıkaralım iş her zaman olur ..

Ben 11 yıldır aynı firmadayım Allah izin verirse zaten doğumda ayrılacağım bir daha da çalışmayı düşünmüyorum yoruldum bunaldım ilk kızımla hiç vakit geçiremedim 3 aylıktı annaanneye bıraktım işe başladım şanslıyıdım annem baktı Allah razı olsun .Ama şimdi 2 tane olacaklar ikisine de kendim yetmek istiyorum çalışınca çok zorlanıyor insan kendini eksik hissediyor yani ben öyleyim..O yüzden şu an hiçbir şey umrumda bile değil keyfini çıkarıyorum son iş günlerimin

hadi bakalım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım ALLAH ım yadımcın olsun inşallah bekliyoruz seni

mira01 sen dün akşam bugün sabah yapacağım demedin mi test?
bende hastaneden geldim açtım hemen yapmamışsın
eneeemmm bugün böceğimi gördüm miniciiik daha ablalarııı

kızlar ben de işi boşverdim bağımlılık yaptı bu site,kafamı dağıtıyorum sizinle hoş muhabbet sevinçlerinizi üzüntüleri paylaşmak hoş oluyor süpeeeer bişey yaaa

mira01 sen dün akşam bugün sabah yapacağım demedin mi test?
bende hastaneden geldim açtım hemen yapmamışsın
eneeemmm bugün böceğimi gördüm miniciiik daha ablalarııı

sabah idrarıyla yapılcanı unuttum canım yaa bugun sabah alır yaparım diye düşündüm dun almadım halim yoktu cıkmaya artık bugun alırım yarın sabah yaparım erkenden cok korkuyorum ama yaa kıyamam senin böceğine yaa RABBİM onu da seni de tum kotuluklerden korusun inşallah

inşAllah canımm ağzından bal damlıyo
concord testler var eczanelerde çok hassas 4 tl.onunla her zaman belli oluyor.
bu arada idrarında koku varmı canım?

inşAllah canımm ağzından bal damlıyo
concord testler var eczanelerde çok hassas 4 tl.onunla her zaman belli oluyor.
bu arada idrarında koku varmı canım?

valla canım sabah ilk dikkatimi cekti tesadüf rengi koyuydu ve hani hafif koku vardı yani :44: neden olabilir ki acaba? bende birazdan cıkıcam bakalım bu dediğin teseten alayım bari bende

Merhaba , bende en son 17 şubat ta regl oldum , 22 Mart ta test aldım sonuç pozitif :) Allah nasip ederse anne olacağım bende ilk bebeğim nasıl heyecanlıyım içim içime sığmıyor resmen darısı tüm bebek isteyenlerin başına aminnnn

hayırlı olsun canım cok sevindim ALLAH ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı hepimize

aramıza hoşgeldin bebişin hayırlı olsun :)))
senin belirtilerin neydi acaba bize yardımcı olur musun

yenisin topıkte sanırım gözün aydın hayırlı olsun canım.

Hoşgeldin hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…