Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

evet belirtileri alalım :)

kızlar ben simdi test almaya cıkıcam da acaba gelir gelmez mi yapsam yoksa yarın sabah mı yapsam:44:

Kizlar selamlar.okuldan geldim kisir yaptim yedim simdi cok actik rahatladimbugun reglmin 20.gunu en son16gun calisma oldu daha da yok gribim.Cok umutsuzum ya bu ay da olmicak niye boyle dusundum bilmiyorum ama umudum yokkizlar ya iliskiden once cok yikamamak gerekiyormus malum yeri.ben deli gibi yikiyodum hep

valla canım sabah ilk dikkatimi cekti tesadüf rengi koyuydu ve hani hafif koku vardı yani :44: neden olabilir ki acaba? bende birazdan cıkıcam bakalım bu dediğin teseten alayım bari bende

ben test yaptığımda afedersin idrarımın kokusundan midem bulanmıştı
hcg hormonu olunca kokuda oluyor.sen o testten al bende sadece onda çıktı diğer testler çok dandik.

hadiya niyeki bende yıkarım deli gibi olmasada

Teşekkür ederim kızlar Forumu araştırıyordum şu ticketlardan yapmaya çalıştım yapamadım Daha pek bir belirti yok gibi , test yaptığım gün hemen doktora gittim ultrasonla baktı kese çok küçük belli olmuyor dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi , yine gittim bu sefer keseyi hiç göremedi acaba dedi düşük veya dış gebelik mi oldu bir kan testi yapalım dedi, yaptık sonuç pozitif bebeğim koç gibi duruyor orda ( test sonucunu alana kadar 9 doğurdum bu arada çok zor :'( ) bu sefer doktor bey kese daha büyümemiş 1 hafta sonra gel dedi inşallah bu sefer göreceğim bebeğimi. Belirti olarak da mide bulantısı ve yanması var ilerleyen zamanlarda geçer umarım özellikle şu yanma

ben bir zamanlar antibiyotikten dolayı mantar olmuştum. bana o zaman dr şöyle demişti: sentetik iç çamaşırların uzak dur, poamuklu iç çamaşırı giy, çok aşırı dar kıyafet giyme, sebamed özel bölge için olan temizleyiciyle özel bölgeyi yıka, ama dıştan. içini yıkamamak lazımmış, ordaki doğal florayı bozuyor diye söylenmişti bana. deli gibi yıkamak derken napıyorsun kız? :))

Canim daha yeni gordum o da sans eseri cok hizli ilerliyor sayfalar takip edemiyorumValla ne biliyim ya bi oluruna birakamadim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…