Merhaba , bende en son 17 şubat ta regl oldum , 22 Mart ta test aldım sonuç pozitif :) Allah nasip ederse anne olacağım bende ilk bebeğim nasıl heyecanlıyım içim içime sığmıyor resmendarısı tüm bebek isteyenlerin başına aminnnn
kızlar ben simdi test almaya cıkıcam da acaba gelir gelmez mi yapsam yoksa yarın sabah mı yapsam:44:
valla canım sabah ilk dikkatimi cekti tesadüf rengi koyuydu ve hani hafif koku vardı yani :44: neden olabilir ki acaba? bende birazdan cıkıcam bakalım bu dediğin teseten alayım bari bende
kızlar ben simdi test almaya cıkıcam da acaba gelir gelmez mi yapsam yoksa yarın sabah mı yapsam:44:
bence sen 2 tane al. birini şimdi yap,diğerini yarın sabah :)
2 tane al birini gelince diğerini sabah çıkarsa hemde teid etmiş olursun
Kizlar selamlar.okuldan geldim kisir yaptim yedim simdi cok actik rahatladimbugun reglmin 20.gunu en son16gun calisma oldu daha da yok gribim. Cok umutsuzum ya bu ay da olmicak niye boyle dusundum bilmiyorum ama umudum yok kizlar ya iliskiden once cok yikamamak gerekiyormus malum yeri.ben deli gibi yikiyodum hep
2 tane al birini gelince diğerini sabah çıkarsa hemde teid etmiş olursun
ahahahha topidik aynı şeyi düşünmüş yazmışız :))))
hadiya niyeki bende yıkarım deli gibi olmasada
Kizlar selamlar.okuldan geldim kisir yaptim yedim simdi cok actik rahatladimbugun reglmin 20.gunu en son16gun calisma oldu daha da yok gribim. Cok umutsuzum ya bu ay da olmicak niye boyle dusundum bilmiyorum ama umudum yok kizlar ya iliskiden once cok yikamamak gerekiyormus malum yeri.ben deli gibi yikiyodum hep
Canim oranin dogal ortami bozuluyormuso kayganlik spermlerin ilerlemesini kolaylastiriyormus
canım drlar belli görünen bir sorun, bir dengesizlik yoksa 1 yıldan önce istemiyorlar bu tahlilleri genellikle. benim 4-5 ay adetlerim hep erken gelmişti, ben drumdan ısrarla hormon testi istedim (kk'yı takip ederek öğrenmiştim ben de bu testleri). ben isteyince bile dr testler için çok erken, biraz deneyin, senin belirgin bir sorunun yok demişti. ben pimpirikliyim biraz, iyi ki de öyleyim, ısrar edince tiroidlerime ve prolaktinime baktırmıştı. benim prolaktin roket olmuş havalarda uçuyordu. o tahlili yılbaşında yaptırmıştım. sonraki LH, FSH vb. tahlilleri hep kk'dan ve netten araştırıp kendim yaptırdım. dr da haklı çıktı kısmen, tüm tahlillerim normal çıktı prolaktin dışında. yani size tavsiyem, eğer kafanıza takacaksanız, rahatlamak için yaptırın. yoksa, kafanız rahatsa, belirgin bir düzensizliğiniz de yoksa, yaptırmayın bekleyin 6 ay veya 1 sene. drlar hemen istemiyor bunları, deneyip de olmayanlardan istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?