Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Topidik, peki hala prolaktin in yüksek mi? Biliyorsundur belki, prolaktin yüksekliği hamile kalmaya engel olur. Benim de yüksekti bi ara, 1 mart ta baktırdım normal dedi doktor. Ama bilmiyorum hamile kalabilecek miyim? Bilgin olsun diye yazayım dedim.
 
Dogrusu o canim.Ben manyak gibi yikiyodum elimle ic kisminida.tabi cok ta ic degilde.neyse iste oyle ustunden yikayacakmisiz.

bana da annem eskiden öyle içini iyice yıka falan demişti. ama dr dediğim gibi söyledi, ben de zararlı dedi diye üstten üstten yıkıyorum.
neler diyorum yahu utandım :)))
 
merhaba kızlar ben 2 cıyı dusunuyorum 1 senedır çalıyoruz olmuyor bakalım bu ayda olmazsa öbür aya dr düşünüyorum
 

sinolog ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. yılbaşında yüksek çıkmıştı, o zamandan beridir dostinex kullanıyorum. hipofiz bezimde tümör var, o salgılıyormuş. 1 ay önce 24'e düştü, artık kontrol altına aldık yani çok şükür. sen ilaç kullandın mı, kendiliğinden mi düştü? burdan konuştuğum arkadaşlar var, prolaktin düşünce rahatça hamile kaldılar. ben de bu ay baktırdım, yumurtlamam yeniden başlamış. umarım senin de herşey düzene girmiştir ve yakında bebeğin gelir.
 

bu ay ben sabaha kadar hiç yerimden kalmadım yıkamak bir yana faydasını da gördüm gerçi ama uyuyamadım huylanıyor insan olsun

canimcim iliskiden sonra ben desabah yikaniyorum,ama ben ertesi gunde yikandiktan sonrada camasirima akiyormus gibi geliyor yahu...

bana da annem eskiden öyle içini iyice yıka falan demişti. ama dr dediğim gibi söyledi, ben de zararlı dedi diye üstten üstten yıkıyorum.
neler diyorum yahu utandım :)))

Ay canim tam sacmaladim yahu.ama nasil konusalim yahu mecburuz:44::44:ben dudak kisimlarini falan baya yikiyordum sabun degdirmiyordum zararli oldugunu duymustum da bundan sonra bu kadar suyla da hasir nesir olmiyacam
 

bana dr sebamed özel bölge tavsiye etti. size de tavsiye ederim kızlar. hem çoook uzun aylar boyu dayanıyor, hemen biten birşey değil.

o ertesi gün akma olayı bende de oluyor. rahatsız oluyorum, sanki pismişim gibi geliyor. ama napalım canım, mecburen bir süre böyle idare edicez. öyle uyumak da çok rahatsızlık verici :S
 

Canım, ben birkaç yıl önce meme kisti için doktora gitmiştim. Fibroadenom dedi doktor ve süt kanalların yapmış bu kistleri dedi. Prolaktin yüksekliği kiste sebep oluyormuş. Ölçtürdü. 19 çıktı ve dostinex verdi. Haftada 1/2 tablet içiyordum. 1 kutu bitirdim gittim düşmüştü. Sonra 1,5 yıl kadar önce gittim yine doktora prolaktinimi ölçtürdüm yine 19 -20 arası çıktı o doktor da dostinex verdi 1 kutu onu da kullandım. Bir daha kontrole gitmemiştim. 6 ayda bir meme kontrolüne gittiğim için bi de yeni evlendiğim için prolaktinimi de kontrol altında tutmak istediğimden mart başı gittiğimde prolaktinimin normal olduğunu söyledi doktor. Bilmiyom salladı mı beni yoksa? Şimdi bu ay deniyoruz hamileliği. Olmazsa detaylı kontrol için gidicem doktora hamilelik öncesi testler ve genel bilgi amaçlı. İnşallah hiç bir problemim yoktur. Senin de gönlüne göre olsun inşallah herşey.
 


Ne guzel yazmisin Nurdan.inshamis kaliriz..benim bat im 5-7 nisan hayirlisi insallah.

iste ben bi arada ona da taktim. dedim bunlar disari cikiyorsa bende ne kaldi o zaman:44::44:az daolsa yeterliymis ama sperm
 

arada kontrol ettirmekle çok iyi yapmışsın, çünkü yeniden yükselebiliyor. ben haftada 1 tablet içiyorum (yarım yarım 2 gün). dr hamilelik süresi hariç uzun yıllar içeceğimi söyledi, çünkü bende beyindeki mikroadenom tarafından salgılanıyor. ama bu tümörler de dostinexle küçülebiliyormuş. prolaktin 30dan düşük olunca normal sınırlar içinde diye biliyorum ben, seninki de normal diye düşünüyorum. bizim durumumuzda olan kişilerin arada dr kontrolü ve tahlilleri yaptırması iyi oluyor canım, tekrar yükselme şansı olmaz prolaktinin böylece. çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. artık burdan irtibatta oluruz :)
 
Ne guzel yazmisin Nurdan.inshamis kaliriz..benim bat im 5-7 nisan hayirlisi insallah.


iste ben bi arada ona da taktim. dedim bunlar disari cikiyorsa bende ne kaldi o zaman:44::44:az daolsa yeterliymis ama sperm

şimdi canım, biraz fazla detaya iniyorum ama bilgi amaçlı. ben de birkaç ay önce çok takmıştım bu gibi detaylara da çok okudum bazı kaynaklardan. fazla açık yazıyorum kusura bakmayın. ilişkiden hemen sonra eş dışarı çıkmasın diye okudum, vakum etkisi yapıyormuş, spermler dışarı daha kolay çıkıyormuş. birazcık öyle beklensin deniliyor.

onun dışında kendi dr uma da bitmez tükenmez sorular sordum, sağolsun cevaplamıştı. ilişkiden sonra yarım saat kalkmamak ve hemen sonra içini yıkamamak yeterli dedi dr um. yani mümkünse sabaha kadar yatalım evet, ama kalkmamız gerekiyorsa da yarım saatten sonra sorun yok.

bir ilişkide milyonlarca sperm çıkıyor, bunların ileri hızlı ve hızlı hareketli olanlarının yumurtaya daha önce ulaşma ihtimalleri daha yüksek. diğerleri de akacak zaten ayağa kalkınca, zaman içinde, o gece veya ertesi gün. ama ilerleyip tüplere yakın gidebilenler mutlaka oluyordur. bu detayları kafana takma diye yazdım canım. dr bana ayakjları yukarı kaldırma dahil pek çok yapılan şeyin kanıtlanmış bir etkisi yok demişti. kafana takma, rahat ol, içinden geldiği gibi davran. lütfen rahat ol. bak defalarca söylüyorum :) ha ben bu noktaya kolay gelmedim tabii, 2 ay gözyaşı döktüm, manyak gibi her yeri araştırdım. şimdi artık rahatım, hiç öyle detayları araştırmıyorum, okumuyorum. spermler zaten yumurtaya ulaşmaya programlı, sen rahat ol bebeğim :)
 
Son düzenleme:

Evet canım, tedbir şart :) Bu arada sen ne kadardır deniyorsun hamileliği ? Sen de benim gibi yeni evlisin gerçi bizim streslik bir durumumuz yok şimdilik, inşallah da olmaz. KK ya yeni üye oldum sayılır ama bu ara o kadar çok şey okudum ki hamile kalmaya çalışanlar, kalamayanlar, süt maydonoz kürü ,soğan kürü, incir kürü falan varmış. Hayatımda ilk kez duyup şaşırdığım bi sürü şey öğrendim :))) Dedim sandığım kadar kolay değilmiş bu iş. Bu arada ben de içini dışını hep yıkarım :)) Cahillik işte :))
 
meraktan öldümmmm
inşAllah pozitiftirde sallarız mendilleri lililiiiii:118:
 

Hmm o konu benim de dikkatimi çekti. Dedim noluyoruz, bunların hepsi neden dışarı çıkıyor ? Dedim benim kanallar tıkalı eyvah, hepsi geri geldi. Burda okuyunca bi kaç yerde, biraz rahatladım. Çok komiğiz yaa :)) Dur bakalım daha hamile kalana kadar ne şekillere giricez :))) Hele o süt ve maydonoz olayı çok komik geldi. Utanırım ben kocamdan. Yerinden kalkmıcakmışın üşütmemek için de, kocan getircekmiş maydonozlu sütü üstüne oturur gibi pozisyonda durcakmışız. Bi de fazla sıcak olursa o süt yandı gitti orası :)) Allah dermansız dert vermesin tabi, mecbur kalan yapar.
 

Canim eger sogukalginligi gibi birseyin varsa da oyle olabilir idrar


ben ilk aydan sonra bıraktım gün aşırı ilişkiyi boşver insanın ilişki düzeni de bozuluyor,çocuk için yapıyorsun keyfi de kalmıyor :)))))


Aynen cok kotu oluyor ya canim hic istemiyorum benimde.

Bence gitmelisin ne var ne yok bir baksin doktor.rahim agzi taramasi falan iyi olur.gitmelisin bence
 

ooo ben yokken bayağı derin konulara girmişsiniz kızlaaaaaaar, bende geçen ay o yarım saat ayağa kalmayayım tutsun diye uğraşırken idrar yolu enfeskyonu geçirdim.bu ay da sanırım ondan tutmadı.çünkü gebe kalmayı engelliyromuş malesef.bir de ilacını içince hepten kov çıktım :):)
 

Canim sagolasin ya stres yapmasak bence hepimizin hemen olacak da ne dersek diyelim yine de stres yapiyoruz


Kizlar ilerde bebislerimiz okula baslayinca ilgilenelim onlarla kotu ebeveyn olmayalim.Adamlar bisuru cocuk yapmis hic ilgilenmiyorlar ya.Birinci sinif ogrencim yakasini takmadan gelior okula.Kizim yaka nerde diyorum unuttum diyor.Bir anne cocugunu okula gonderirken ilgilenmez mi yahu
 
kızlar ben yine test yaptım bugünde adet olmayınca. çizgini biri tam pempe biri silikti netten baktım hamilellik olabilir diyo bir kaç gün sonra tekarar deneyin diyor. aceba hamilemiyim yaa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…