ehehe git gide birbirimize benziyoruz unlugull :)))
kızlarrrr ben hiç içini yıkamıyorum, su kaçırmıyorum.siz yıkıyor musunuz? pis miyim ben yani?
Dogrusu o canim.Ben manyak gibi yikiyodum elimle ic kisminida.tabi cok ta ic degilde.neyse iste oyle ustunden yikayacakmisiz.
kızlarrrr ben hiç içini yıkamıyorum, su kaçırmıyorum.siz yıkıyor musunuz? pis miyim ben yani?
Topidik, peki hala prolaktin in yüksek mi? Biliyorsundur belki, prolaktin yüksekliği hamile kalmaya engel olur. Benim de yüksekti bi ara, 1 mart ta baktırdım normal dedi doktor. Ama bilmiyorum hamile kalabilecek miyim? Bilgin olsun diye yazayım dedim.
ben bir zamanlar antibiyotikten dolayı mantar olmuştum. bana o zaman dr şöyle demişti: sentetik iç çamaşırların uzak dur, poamuklu iç çamaşırı giy, çok aşırı dar kıyafet giyme, sebamed özel bölge için olan temizleyiciyle özel bölgeyi yıka, ama dıştan. içini yıkamamak lazımmış, ordaki doğal florayı bozuyor diye söylenmişti bana. deli gibi yıkamak derken napıyorsun kız? :))
bu ay ben sabaha kadar hiç yerimden kalmadım yıkamak bir yana faydasını da gördüm gerçi ama uyuyamadım huylanıyor insan olsun
bana da annem eskiden öyle içini iyice yıka falan demişti. ama dr dediğim gibi söyledi, ben de zararlı dedi diye üstten üstten yıkıyorum.
neler diyorum yahu utandım:)))
canimcim iliskiden sonra ben desabah yikaniyorum,ama ben ertesi gunde yikandiktan sonrada camasirima akiyormus gibi geliyor yahu...
Ay canim tam sacmaladim yahu.ama nasil konusalim yahu mecburuz:44::44:ben dudak kisimlarini falan baya yikiyordum sabun degdirmiyordum zararli oldugunu duymustum da bundan sonra bu kadar suyla da hasir nesir olmiyacam
sinolog ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. yılbaşında yüksek çıkmıştı, o zamandan beridir dostinex kullanıyorum. hipofiz bezimde tümör var, o salgılıyormuş. 1 ay önce 24'e düştü, artık kontrol altına aldık yani çok şükür. sen ilaç kullandın mı, kendiliğinden mi düştü? burdan konuştuğum arkadaşlar var, prolaktin düşünce rahatça hamile kaldılar. ben de bu ay baktırdım, yumurtlamam yeniden başlamış. umarım senin de herşey düzene girmiştir ve yakında bebeğin gelir.
canlarım insan her gebeliğinde farklı reaksiyon gösteririr diyorlar ben buna inanıyorum.ilk gebeliğimde ben aynı filmlerdeki gibi bayılmıştım öyle doktora gidince anlamıştık.sonrakinde kokuya hassasiyet,kusma vs olunca anlamıştım.şimdikinde ise o kadar rahatımki.evet mide bulantısı var ama o denli aşırı değil.göğüslerim hiç acımıyor,sanki hamile değilim :)
o nedenle belirtilerden anlaşılmıyor.takmayın kafanıza belirtileri.kan testini yapın.yoksa üzüleceksiniz ama varsa da tedbirli olacaksınız.hamişler topiğimizde inşAllah herkez anne adayı olacak ben inanıyorummm
bana dr sebamed özel bölge tavsiye etti. size de tavsiye ederim kızlar. hem çoook uzun aylar boyu dayanıyor, hemen biten birşey değil.
o ertesi gün akma olayı bende de oluyor. rahatsız oluyorum, sanki pismişim gibi geliyor. ama napalım canım, mecburen bir süre böyle idare edicez. öyle uyumak da çok rahatsızlık verici :S
Canım, ben birkaç yıl önce meme kisti için doktora gitmiştim. Fibroadenom dedi doktor ve süt kanalların yapmış bu kistleri dedi. Prolaktin yüksekliği kiste sebep oluyormuş. Ölçtürdü. 19 çıktı ve dostinex verdi. Haftada 1/2 tablet içiyordum. 1 kutu bitirdim gittim düşmüştü. Sonra 1,5 yıl kadar önce gittim yine doktora prolaktinimi ölçtürdüm yine 19 -20 arası çıktı o doktor da dostinex verdi 1 kutu onu da kullandım. Bir daha kontrole gitmemiştim. 6 ayda bir meme kontrolüne gittiğim için bi de yeni evlendiğim için prolaktinimi de kontrol altında tutmak istediğimden mart başı gittiğimde prolaktinimin normal olduğunu söyledi doktor. Bilmiyom salladı mı beni yoksa? Şimdi bu ay deniyoruz hamileliği. Olmazsa detaylı kontrol için gidicem doktora hamilelik öncesi testler ve genel bilgi amaçlı. İnşallah hiç bir problemim yoktur. Senin de gönlüne göre olsun inşallah herşey.
Ne guzel yazmisin Nurdan.inshamis kaliriz..benim bat im 5-7 nisan hayirlisi insallah.
iste ben bi arada ona da taktim. dedim bunlar disari cikiyorsa bende ne kaldi o zaman:44::44:az daolsa yeterliymis ama sperm
arada kontrol ettirmekle çok iyi yapmışsın, çünkü yeniden yükselebiliyor. ben haftada 1 tablet içiyorum (yarım yarım 2 gün). dr hamilelik süresi hariç uzun yıllar içeceğimi söyledi, çünkü bende beyindeki mikroadenom tarafından salgılanıyor. ama bu tümörler de dostinexle küçülebiliyormuş. prolaktin 30dan düşük olunca normal sınırlar içinde diye biliyorum ben, seninki de normal diye düşünüyorum. bizim durumumuzda olan kişilerin arada dr kontrolü ve tahlilleri yaptırması iyi oluyor canım, tekrar yükselme şansı olmaz prolaktinin böylece. çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. artık burdan irtibatta oluruz :)
şimdi canım, biraz fazla detaya iniyorum ama bilgi amaçlı. ben de birkaç ay önce çok takmıştım bu gibi detaylara da çok okudum bazı kaynaklardan. fazla açık yazıyorum kusura bakmayın. ilişkiden hemen sonra eş dışarı çıkmasın diye okudum, vakum etkisi yapıyormuş, spermler dışarı daha kolay çıkıyormuş. birazcık öyle beklensin deniliyor.
onun dışında kendi dr uma da bitmez tükenmez sorular sordum, sağolsun cevaplamıştı. ilişkiden sonra yarım saat kalkmamak ve hemen sonra içini yıkamamak yeterli dedi dr um. yani mümkünse sabaha kadar yatalım evet, ama kalkmamız gerekiyorsa da yarım saatten sonra sorun yok.
bir ilişkide milyonlarca sperm çıkıyor, bunların ileri hızlı ve hızlı hareketli olanlarının yumurtaya daha önce ulaşma ihtimalleri daha yüksek. diğerleri de akacak zaten ayağa kalkınca, zaman içinde, o gece veya ertesi gün. ama ilerleyip tüplere yakın gidebilenler mutlaka oluyordur. bu detayları kafana takma diye yazdım canım. dr bana ayakjları yukarı kaldırma dahil pek çok yapılan şeyin kanıtlanmış bir etkisi yok demişti. kafana takma, rahat ol, içinden geldiği gibi davran. lütfen rahat ol. bak defalarca söylüyorum :) ha ben bu noktaya kolay gelmedim tabii, 2 ay gözyaşı döktüm, manyak gibi her yeri araştırdım. şimdi artık rahatım, hiç öyle detayları araştırmıyorum, okumuyorum. spermler zaten yumurtaya ulaşmaya programlı, sen rahat ol bebeğim :)
Günaydın arkadaşlar.
Biliyosunuz ben bu ayı pass geçiyorum yine ilaç kulladnnığım için. Ama yinede öncesinde ovülasyon testi almıştım bu ay kullanmak nasip olur diye. Şimdide meraktan bu ay kullanıyorum. Dün nerdeyse eşit koyuluktaydı sanırım bugun tam koyuluğa ulaşırım.
Ama benim sormak istediğim şu, idrarı önce bir kaba doldurduğumdan dikkatle inceleme şansım oluyor. Dünkü idrarımda beyaz beyaz tortular vardı, hani kar tanesi yapısında farklı şekillerde. Aacaba bu yumurtlama belirtisi mi başka birşey mi fikri olan var mı?
Bu arada reglimin 13. günüydü ancak yumurtlamaya dair hiçbir belirti bu ay da yaşamıyorum.
tamam işte canım temmuzda da hamile çıkmazsak gideriz doktora.boşuna kurcalatacaz kendimizi yanlış bişey yapacaklar olacaksada olmuycak.ben zaten artık öyle gün aşırı ilşkide yapmıycam .önce nasılsam şimdide öyle yapacam saldım ben
ben ilk aydan sonra bıraktım gün aşırı ilişkiyi boşver insanın ilişki düzeni de bozuluyor,çocuk için yapıyorsun keyfi de kalmıyor :)))))
Kızlar bu ay olmazsa ben de gitmeyi planlıyordum doktora..benim için ne diyorsunuz??
gideyim mi gitmeyeyim mi??
(HİÇ GİTMEDİM,kimyasal gebelik olayında acilden gitmiştim dr karnımdan bakmıştı,onun dışında hiç gitmeden kadın doğuma )
şimdi canım, biraz fazla detaya iniyorum ama bilgi amaçlı. ben de birkaç ay önce çok takmıştım bu gibi detaylara da çok okudum bazı kaynaklardan. fazla açık yazıyorum kusura bakmayın. ilişkiden hemen sonra eş dışarı çıkmasın diye okudum, vakum etkisi yapıyormuş, spermler dışarı daha kolay çıkıyormuş. birazcık öyle beklensin deniliyor.
onun dışında kendi dr uma da bitmez tükenmez sorular sordum, sağolsun cevaplamıştı. ilişkiden sonra yarım saat kalkmamak ve hemen sonra içini yıkamamak yeterli dedi dr um. yani mümkünse sabaha kadar yatalım evet, ama kalkmamız gerekiyorsa da yarım saatten sonra sorun yok.
bir ilişkide milyonlarca sperm çıkıyor, bunların ileri hızlı ve hızlı hareketli olanlarının yumurtaya daha önce ulaşma ihtimalleri daha yüksek. diğerleri de akacak zaten ayağa kalkınca, zaman içinde, o gece veya ertesi gün. ama ilerleyip tüplere yakın gidebilenler mutlaka oluyordur. bu detayları kafana takma diye yazdım canım. dr bana ayakjları yukarı kaldırma dahil pek çok yapılan şeyin kanıtlanmış bir etkisi yok demişti. kafana takma, rahat ol, içinden geldiği gibi davran. lütfen rahat ol. bak defalarca söylüyorum :) ha ben bu noktaya kolay gelmedim tabii, 2 ay gözyaşı döktüm, manyak gibi her yeri araştırdım. şimdi artık rahatım, hiç öyle detayları araştırmıyorum, okumuyorum. spermler zaten yumurtaya ulaşmaya programlı, sen rahat ol bebeğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?