Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

kızlar ben yine test yaptım bugünde adet olmayınca. çizgini biri tam pempe biri silikti netten baktım hamilellik olabilir diyo bir kaç gün sonra tekarar deneyin diyor. aceba hamilemiyim yaa

yerinde olsam hemen kan testi yaptırırdım :)

yerinde olsam hemen kan testi yaptırırdım :)

Ben de kan testi yaptirirdim ama iste malum canim adetim bir gun bile gecmediki bu gune kadar

slm kızlar bende yeni üye oldum bu ay bende çok umutluydum hatta adetime 5 gün varken 1,80 çıkmıştı değerim aile hekimine koştum bu gün adet olmayınca oda umutlu dedi hemen test istedi ve kocaman bi 0 ( moralim çok bozuldu teselliyi ancak benim gibi insanların verebileceğini bildiğim içinde üye oldum

Bence test yaptirmak icin acele etmemek lazim insanin umutlari kiriliyor.hosgeldin aramiza valla hep umut icindeyiz bakalim guzel haberler aliyorz ins sansgetirir bu forum sana

ben 13 senelik evliyim evlendim eşim askere gitti sonrasında yine mecburi eşim başka şehirde görev yaptığı için 6 ay ayrı kaldık yani korunmaya bile fırsatımız olmadı korunmadık ve 6 yıl çocuğum olmadı gitmediğim dr yapmadığım ot çöp kalmamıştı yumurtlaman olmuyo dendi en son iğne tedavisi başlandı tabi öncesinde unutamayacağım o lanet hcg filmi var ilaçlarıda kullandım ama yine olmadı tamam dedim artık bitti sonra bi tanıdık kızını bi ebeye götüreceğini söyledi dedim o gitsin eğer hamile kalırsa bende giderim ve tam 1,5 ay sonra ondan o müjdeli haber gelince bende gittim ve 1,5 ay sonrada ben hamile kaldım allahım herkesin evladına içindede benim kızıma ömür versin şuan 5,5 yaşında bi kızım var tabi bu süre zafında yine korunmadım ama yine olmadı ama ben düzenli ilşki olmadı die sanıyodum herşeyi bi düzene koydum ama olmadı dr gittim tüm tahliller temiz çıktı hsg istendi yine ama ben cesaret edemedim ebe kadınada gitmedim ama adet olmayı bekliyorum gidecem artık çarem kalmadı gitmememdeki tek sebepte buda kendiliğinden olsun istedim ama olmadı tabi ona gidincede kesin olacak die bişey yok kısmet işte benim hikayemde bu....

Bence test yaptirmak icin acele etmemek lazim insanin umutlari kiriliyor.hosgeldin aramiza valla hep umut icindeyiz bakalim guzel haberler aliyorz ins sansgetirir bu forum sana

teşekkür ederim cnm benim inşallah siz bana ben size şans getiririz testi bir önceki yani 1,80 çıkan testten tam bir hafta sonra yaptım adetim geçiyodu çünkü ama 0 çıktı maalesef

allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın ben o 6 yılı öyle acı çekerek yaşadımki rabbim kimseye yaşatmasın inşallah bu sayfada hepimizde hamileyiimmm die ilan ederiz

ben bide bişey sorcam ya kusura bakmayın çok yazdım ama soğan kürü ve bçt kürü uygulamıştım ben bu ay ama henüz adet olmadım acaba bunların etkisi olabilirmi söktürücü alsammı ki

kızlar ben yine test yaptım bugünde adet olmayınca. çizgini biri tam pempe biri silikti netten baktım hamilellik olabilir diyo bir kaç gün sonra tekarar deneyin diyor. aceba hamilemiyim yaa

benim net tek çizgi çıktı canım senin adına cok sevindim inan bak hemen gidip bi kan testi yaptır inşallah pozitiftir seninki

ya cnm hiç morelni bozma benimde negatif çıkıyo hep senin gibi ama sabret cnm bazen idrarda çıkmaya biliyo belirtiler hala devam ediyo mu

hala adet olmadım canım onun dışında bugun bi mide bulantısı hissettim yani bide ayıptr solemesi sabah ilk idrarım koyu ve biraz kokuluydu ole yani ama net tek çizgi ya umudum kalmadı pek ya :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…