kızlar ben yine test yaptım bugünde adet olmayınca. çizgini biri tam pempe biri silikti netten baktım hamilellik olabilir diyo bir kaç gün sonra tekarar deneyin diyor. aceba hamilemiyim yaa
Canim sagolasin ya stres yapmasak bence hepimizin hemen olacak da ne dersek diyelim yine de stres yapiyoruz
Kizlar ilerde bebislerimiz okula baslayinca ilgilenelim onlarla kotu ebeveyn olmayalim.Adamlar bisuru cocuk yapmis hic ilgilenmiyorlar ya.Birinci sinif ogrencim yakasini takmadan gelior okula.Kizim yaka nerde diyorum unuttum diyor.Bir anne cocugunu okula gonderirken ilgilenmez mi yahu
yerinde olsam hemen kan testi yaptırırdım :)
slm kızlar bende yeni üye oldum bu ay bende çok umutluydum hatta adetime 5 gün varken 1,80 çıkmıştı değerim aile hekimine koştum bu gün adet olmayınca oda umutlu dedi hemen test istedi ve kocaman bi 0( moralim çok bozuldu teselliyi ancak benim gibi insanların verebileceğini bildiğim içinde üye oldum
Bence test yaptirmak icin acele etmemek lazim insanin umutlari kiriliyor.hosgeldin aramiza valla hep umut icindeyiz bakalim guzel haberler aliyorz ins sansgetirir bu forum sana
tamam kızlar cıkıyorum simdi 2 tane alıyorum hadi bakalım
kızlar alıp yaptım testi malesef tek çizgicok sinirim bozuldu yaa
kızlar alıp yaptım testi malesef tek çizgicok sinirim bozuldu yaa
ben bide bişey sorcam ya kusura bakmayın çok yazdım ama soğan kürü ve bçt kürü uygulamıştım ben bu ay ama henüz adet olmadım acaba bunların etkisi olabilirmi söktürücü alsammı ki
kızlar ben yine test yaptım bugünde adet olmayınca. çizgini biri tam pempe biri silikti netten baktım hamilellik olabilir diyo bir kaç gün sonra tekarar deneyin diyor. aceba hamilemiyim yaa
ben bide bişey sorcam ya kusura bakmayın çok yazdım ama soğan kürü ve bçt kürü uygulamıştım ben bu ay ama henüz adet olmadım acaba bunların etkisi olabilirmi söktürücü alsammı ki
hayır alma kan testi yaptırdınmı?
ya cnm hiç morelni bozma benimde negatif çıkıyo hep senin gibi ama sabret cnm bazen idrarda çıkmaya biliyo belirtiler hala devam ediyo mu
adetin kaç gün geçti veya geçtimi canım erkende yapmış olabilirsin
kızlar bilginiz yokmu bu konuyla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?