Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

hala adet olmadım canım onun dışında bugun bi mide bulantısı hissettim yani bide ayıptr solemesi sabah ilk idrarım koyu ve biraz kokuluydu ole yani ama net tek çizgi ya umudum kalmadı pek ya :2:

ben cumartei tekrar yapıcam cnm bir gün arayl pazarteide kan testi sende kan testi yapmadan umudunu yitirme sonuçta adet olmadın hala bak

canım 26 subatta olmuştum en son işte 2 gün geçti

inşallah meleğin seninledir bitanem ama sana tavsiyem kan testi yap rahatla varsada yoksada bil böyle beklemek resmen ömründen ömür alıyor ve insan hamileliği kesinleşmeden anlamıyo cnm çünkü hamilelik belirtileriyle adet belirtisi arasında fark yok maalesef ama tüm kalbimle diliyorum inşallah hamilesindir ve bize burda o güzel haberir bizede ışık olursun

ya arkadaşlar size birşey soracağım izninizle.
bizim geçen ay yarım yamalak denemelrimiz oldu tutmadı ama bu ay çok iyi takip edeyim dedim. dün sağ kasığım da ağrı ve akıntım başladı tam yumurtlama dönemim başladı dedim. eşimle bir güzel fındık fıstık yedikk veee dün akşam yorgunluktan sızıp kalmışımm yaaaaaaaa tv karşısında.... eşimde kıyamamış yatağa götürmüş uyandığımda çok kötü hissettim kendimi bu gün akıntım az ve ağrım yok diyebilirim (( sizce bu akşam yapsak yumutlama bitmiş midir ?? lütfen cvp verin :)))

cnm benim yap tabi umut kesilmez ve yumurta halen çatlamamıştır belki dün sadece oluşmuştur bugün çatlıycaktır belli olmaz canım

ben cumartei tekrar yapıcam cnm bir gün arayl pazarteide kan testi sende kan testi yapmadan umudunu yitirme sonuçta adet olmadın hala bak

2 tane almıştım zaten testi canım yarın sabah yapsam mı bilmiyorum valla en iyisi dediğin gibi kan testi inşallah adet olmam yaa tek avunduğum o

2 tane almıştım zaten testi canım yarın sabah yapsam mı bilmiyorum valla en iyisi dediğin gibi kan testi inşallah adet olmam yaa tek avunduğum o

ccnm bugün neyse yarın aynı çıkıyo ya bi gün arayla yap bence yani cumartesi sabah yap bakalım ikimizde hamişş olucakmıyız ALLAH'IN izniyle:)))))))))))) benim senin hakkında hala umudum var....

bizim özele gitmemiz uzak yani sağlık ocağıda kapalı bekliyorum yarın yada pazartesi artık inş güzel haberi sizleri veririm ya inşşş

cnm yarın kalk ilk işin bu olsun yaptır sağlık ocağında sonra pazartesiye kadar acabamı der durursun en azından kafan rahatlar inşallah güzel haberde alırsan off hafta sonunu mükemmel geçirirsin hadı kızlar dua edicem size

inşallah canım benim cok tesekkur ederim sozlerin iyi dileklerin için cok saol.gercekkten beklemek cok zor insanın sinirleri bozuluyo. benziyo malesef ikisininde belirtileri benim içimde bi his vardı sadece daha adetime nerdeyse 10 gun falan varken ama yanlış hissetmişim demek gerçekten cok duygulandım yorumunu okurken inşallah hepimize nasip eder RABBİM

cnm umudunu kesme neticede eczaneden aldığın o testler ne kadar güvenilir bilmiyoruz hem idrarda çıkmayıp kanda çıktığını söyleyen çok kişi okudum burda tabi ozaman üye değildim sadece okuyodum sabah kalk kan testini yap inşallah olumludur ama aksi olursada sakın üzülme diyemem elbet üzülürsün ama sakın umudunu yitirme bak gör olucak hadi bakalım güzel haberlerle gel yarın

ccnm bugün neyse yarın aynı çıkıyo ya bi gün arayla yap bence yani cumartesi sabah yap bakalım ikimizde hamişş olucakmıyız ALLAH'IN izniyle:)))))))))))) benim senin hakkında hala umudum var....

inşallah canım yaa RABBİM yardımcımız olsun hepimizin inşallah.benimde taa ki su testi yapana kadar içimde garip bi his vardı ama tek çizgiyi görünce bi kotu oldum inşallah umudun doğru çıkar canım cok sağol.inşallah senin meleğinde karnındadır suanda kan da cıkar senide aileni de mutlu eder

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum belki yine gelirim gelemesemde yarın kesin burdayım hadi güzel haberler verin yarın dualarım sizinle inşallah meleklerinizde sizinledir

evet yarın ilk işim kalkar kalkmaz gidip yaptırmak artık sıkıldım ya bu belirsizlikten hamile deyilsem diye korkuyorum hep çok ümitlendim çünkü bu ay bu mubarek gecede dua edelim birbirimize kızlar hepimizin çok ihtiyacı var ....

inşallah canım benim bekleyen herkes hepimiz mutlu haberler alırız mutlu oluruz hepimiz

inşş cnm ya ne güzel konuştun öyle bunları duyunca biraz daha iii oluyo insancuma gecesi çok önemli bi gecedir herkesin uyuduğu anda yapılan dua mutlaka kabul oluyo hep dua edelim birbirimize yaaa isteyen herkesin hayırlı salih sağlıklı bebişi olur inşşş :)))))))

Ya kızlar banada yardım edin
Ben nisan 12 hastalancam ama cok sabırsızım adetimin bittiği ilk hafta kasımlarım çok sancı vardı sonra geçti akıntımda cok ve beyaz gelio kokuoda doktorunaradım kaşıntımdanyok yanmada yok neden akıntım var ve kokuo dedim yumurta akıntısı olabilir pazartesiye devam ederse gel bakalım dedi. Sizce neden olabilir. İlk hamileliğim düşük ama bacaklarımda kasığımda hep sancı vardı ilk hafta umutlandım acabamı diye ama şimdi şüpheliyim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…