Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

gercekten canım cok doğru dua cok onemli ve hele ki dediğin gibi cuma gecesinde.inanın dualarımda hepiniz olucaksınız bu mubarek gunde RABBİM yuzumuzu guludurur inşallah hepimizin

cnmbenim ağrılarım belirtilerim felan 15 gün önce başladı bence bekle daha çok erken şüphe için adet gecikmesi olursa teste başla benim 3 gün geçti hala çıkmıyo

cnmbenim ağrılarım belirtilerim felan 15 gün önce başladı bence bekle daha çok erken şüphe için adet gecikmesi olursa teste başla benim 3 gün geçti hala çıkmıyo

canım inşallah umduğun gibidir ama bencede cok erken daha bakle biraz yani belki enfeksiyondur falan doktoruna bi git görü yani evde test için cok erken cunku

inşşş bu gece bol bol dua edelim rabbim boş çevirmez ben çıkıyorum cnm yarın gelişmelerden haberdar et beni hadi görüşürüz cnm öpüldünnn:)))))

bende optum canım benim dualarımın içinde sende olcaksın emin ol hayırlı geceler sende yarın test falan yaptırırsan mutlaka haber ver

Yaptirdim kizlar degerim <100 cikti yanii doktor gebelik yok dedi moralim bozuldu baya ama en azindan kafamdan gitti konu ne bileyim kotu oluyo insan 2 gun gecti hala gelmedi adetim
Napalim diger aya kismet aartik opuldunzu

Yazıları okuyunca insan duramıyor cevap vermeye :)
bende 2,5 senelik evliyim ve hiç kornmadık geçen ay klomen kullandım ama yumurtalıklarımda gelişme olmadığını söyledi(ama herhangi bi sorunda yok ) doktorum yumurtlama günlerimde ilişkide bulunmamı söyledi ve öyle yaptık
şuanda ise bu ay 25 inde adet olmam gerekiyordu bugün 28 ve ben hala olmadım (inş. da olmam :) )
kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı gelip gidiyor şişkinlik ve acayip şekilde sarı akıntım var başka hiçbir belirtim yok
benim giibi olanlar varmıdır acaba sonu güzel biten

Yaptirdim kizlar degerim <100 cikti yanii doktor gebelik yok dedi moralim bozuldu baya ama en azindan kafamdan gitti konu ne bileyim kotu oluyo insan 2 gun gecti hala gelmedi adetim
Napalim diger aya kismet aartik opuldunzu

Canim stresden oluyor bu gecikmeler .bende de 2 ay once oldu 28 gunu 32 ye cikarmistimSikmayalim canimizi olur insallah gelecek aya

Canim ins hamilesindir hakkinda hayirlisi

Ben yatar kizlar iyi geceler hepinize

Canim stresden oluyor bu gecikmeler .bende de 2 ay once oldu 28 gunu 32 ye cikarmistimSikmayalim canimizi olur insallah gelecek aya

Canim ins hamilesindir hakkinda hayirlisi

Ben yatar kizlar iyi geceler hepinize

İNŞALLAHH

nekadar sinir bozucu bir şey
Hakkımızda hayırlısını versin rabbim
iyi geceler Allah rahatlık versin

Kizlar bende 26 gunde adet oluyodum ama halen olmadim ve bugun test yapturdim kocaman bi 0 yani negatif oysa bir hafta once 1,80 cikmisti ben napicam ya adette olmadim henuz zaten bu saatten sonrada deger yukselecek degil ya ancak suan en iyi sonuc adet olmak oda olmuyo onereceginiz bisey varmi bana(

günaydın canım bende dün test yaptım evde benimde net negatif cıktı yani hala adet olmadım yani anlamadım bende :26:

günaydın canım bende dün test yaptım evde benimde net negatif cıktı yani hala adet olmadım yani anlamadım bende :26:

bu belirsizlik zaten insani mahvediyor bide ben anlamiyorum acaba cihazlarin farkimi var cunku ben adete 5 gun kala devletin acilinde yaptirmistim 1.80 cikmisti ve idrarda enfeksiyon vardi adetim 3 gun gecince saglik ocaginda yaptirdim dun kocaman bi 0 ve idrardada enfeksiyon cikmadi oysaki ben ilaci bile kullanmadim hic Dr supheli henuz erken tekrarlarsin testini dedigi icin acaba diyorum cihazlarin hassasiyetiide farklimidir ay Allahim bu cocuk isi kafami ice karistirdi :)

Cnm sen Jan testini yaptirmadiysan onu yaptir bugun en azindan bi umudun daha var benim oda kalmadi insallah sen hamilesindir bende nisanda hamis olurum insallah dur bakalim Allah buyuk adet olmayim die dua etmistim cok yanlis yapmisim evet adet olmadim ama hamilede kalamadim aglamamak icin kendimi zor tutuyom valla sinirlerim bozuldu resmen (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…