[/QUOTE]canım naptın sen?
QUOTE=askhicbitmez;29606507]günaydın kızlar ................
bu belirsizlik zaten insani mahvediyor bide ben anlamiyorum acaba cihazlarin farkimi var cunku ben adete 5 gun kala devletin acilinde yaptirmistim 1.80 cikmisti ve idrarda enfeksiyon vardi adetim 3 gun gecince saglik ocaginda yaptirdim dun kocaman bi 0 ve idrardada enfeksiyon cikmadi oysaki ben ilaci bile kullanmadim hic Dr supheli henuz erken tekrarlarsin testini dedigi icin acaba diyorum cihazlarin hassasiyetiide farklimidir ay Allahim bu cocuk isi kafami ice karistirdi :)
Evet canım, tedbir şart :) Bu arada sen ne kadardır deniyorsun hamileliği ? Sen de benim gibi yeni evlisin gerçi bizim streslik bir durumumuz yok şimdilik, inşallah da olmaz. KK ya yeni üye oldum sayılır ama bu ara o kadar çok şey okudum ki hamile kalmaya çalışanlar, kalamayanlar, süt maydonoz kürü ,soğan kürü, incir kürü falan varmış. Hayatımda ilk kez duyup şaşırdığım bi sürü şey öğrendim :))) Dedim sandığım kadar kolay değilmiş bu iş. Bu arada ben de içini dışını hep yıkarım :)) Cahillik işte :))
günaydın tatlım resmi eklicektim kabul etmedi büüyk diye aynen çıkan sonucu yazıyorum
<0,100 hamilelik yok dedi ama adetim gecikti dedim 10 gün sonra bir daha yaptırabilirsin dedi peki dedim çıktım geldim öyle
Cnm sen Jan testini yaptirmadiysan onu yaptir bugun en azindan bi umudun daha var benim oda kalmadi insallah sen hamilesindir bende nisanda hamis olurum insallah dur bakalim Allah buyuk adet olmayim die dua etmistim cok yanlis yapmisim evet adet olmadim ama hamilede kalamadim aglamamak icin kendimi zor tutuyom valla sinirlerim bozuldu resmen(
bana son 3 adet tarihini yazarmısın.uzman oldumda bu konudaiş arkadaşımda ısrarla şu gün olacam der ben ne dersem o olur arkadaşım bittikten sonra 21 gün sayıyor.öyle değil.mesela ben cumartesi sabah olmazsam kesin bişey var.yarında belirti olması gerek.
size bişey sorucam kızlar dün eşim giyinirken farketti senin göbeğinde hafif bi çizgi var diyo dikkatini cekmiş göbek deiğinden aşağıya doğru neden olur acaba bu
Cnm sen Jan testini yaptirmadiysan onu yaptir bugun en azindan bi umudun daha var benim oda kalmadi insallah sen hamilesindir bende nisanda hamis olurum insallah dur bakalim Allah buyuk adet olmayim die dua etmistim cok yanlis yapmisim evet adet olmadim ama hamilede kalamadim aglamamak icin kendimi zor tutuyom valla sinirlerim bozuldu resmen(
canım bende versem tarihlerimi yardımcı olurmusun...bnde bebişimi istiyorum artık..
benım hamıleyken cıkmıstı o cızgı
böyle umutsuz düşünüp üzme kendini canım yaaa ne zaman nolcaği belli mi olur dr tekrarla testini demiş bak adet olmazsan tekrar et hemen inşallah istediğin olur canım benim
kızlar ben yumurtlama günlerimi tutturamıyorum bir türlü ..hergün ilişki olmuyormuş..ne yapcam bilemiyorum stres yok diolar böylede stres oluyorum..ovulasyon testi aldım bir sürü maalesef enfeksiyon varmış hadı onada fitil kullandım bu ay oda bitti şimdi bebek çalışması için neler yapıcam..banada yol gösterin..
ciddi misin canım yaanasıl sevindim bak bunu duyduğuma cok belirgin değil ama hafif yani ayy inşaallah bide su testte cıksaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?