Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

canım naptın sen?

QUOTE=askhicbitmez;29606507]günaydın kızlar ................
[/QUOTE]

günaydın tatlım resmi eklicektim kabul etmedi büüyk diye aynen çıkan sonucu yazıyorum
<0,100 hamilelik yok dedi ama adetim gecikti dedim 10 gün sonra bir daha yaptırabilirsin dedi peki dedim çıktım geldim öyle

hayır adet olsak anlıcam tamam dicem adet yok testte cıkmıyo napcaz bilmiyorum... en iyisi biraz daha bekleyip testi tekrarlamak yada adet olmayı beklemek

günaydın tatlım resmi eklicektim kabul etmedi büüyk diye aynen çıkan sonucu yazıyorum
<0,100 hamilelik yok dedi ama adetim gecikti dedim 10 gün sonra bir daha yaptırabilirsin dedi peki dedim çıktım geldim öyle[/QUOTE]

üçümüzde aynı dert canım ya adet yok testtede cıkan bişey yok anlamadım gitti valla yaa

günaydın kızlaaar! henüz yazılanları yeni okumaya başladım, umarım yeni güzel haberler vardır :)

sinolog canım ben 7 aydır evliyim. ilk 4 ay denedik ama sonra prolaktin sorunumu öğrendim, yani o sürede olmazmış zaten. sonrasında da çoğunlukla korunduk çünkü beynimdeki adenomun risklerini henüz bilmiyordum, sonra hsg çektirdim, özetle böyle canım. şimdi kısmetse adetimi bekliyorum, ondan sonra yeniden denemeye başlayacağız.

incir ve soğan kürünü duydum ama süt maydonoz kürünü hiç duymadım? :) nasıl oluyor canım o? biz de hep sanki bir kere korunmayınca hemen olacak diye düşünüyorduk eşimle ama olması aslında bir mucize. :)

üçümüzde aynı dert canım ya adet yok testtede cıkan bişey yok anlamadım gitti valla yaa [/QUOTE]

ya bende anlamadım valla kafam allak bullak oldu adet de olmuyoruz bebek de yok ama ben bu ayı kapattım artık hamile değilim yani kafamdan sildim

test konusunda dun nurdan arkadasımın solediği testi istedim hassas diye eczaneden vermedi kadın deli etti beni dandirik 2 tane test verdi bana yaa AL Bİ markasıda şaka gibi diğerinide yarın yapayım canım gene cıkmazsa artık bu dediğini alır yaparım pazartesi

canım bende versem tarihlerimi yardımcı olurmusun...bnde bebişimi istiyorum artık..

arkadaşlar mart ayı içinde benim adetim 10 gün gecikti. hamile değildim, nedensiz.
dolunayın da aynen benim gibi gecikmişti.
stres yapmayın lütfen, gebelik yoksa, sıkıntıdan oluyor bunlar bize :S

size bişey sorucam kızlar dün eşim giyinirken farketti senin göbeğinde hafif bi çizgi var diyo dikkatini cekmiş göbek deiğinden aşağıya doğru neden olur acaba bu

canım bendede 4 gün önce öyle çıktı bugün adetim yada en geç yarın olmalıyım.ki senin günün geçti evet olmazsan testi tekrarlat.değişebilir.inş.da değişir.

<0,100 hamilelik yok dedi ama adetim gecikti dedim 10 gün sonra bir daha yaptırabilirsin dedi peki dedim çıktım geldim öyle[/QUOTE]

kızlar ben yumurtlama günlerimi tutturamıyorum bir türlü ..hergün ilişki olmuyormuş..ne yapcam bilemiyorum stres yok diolar böylede stres oluyorum..ovulasyon testi aldım bir sürü maalesef enfeksiyon varmış hadı onada fitil kullandım bu ay oda bitti şimdi bebek çalışması için neler yapıcam..banada yol gösterin..

ay ben kızımda bile böle olmamıştı ona da tam 6 sene uğraştım hatta rahatsızdım dr gittim dr kanımda ve idrarımda mikrop olduğunu söyleyip ilaç vermişti gebemisin dedi hayır dedim annem kanda bi baksanız belki vardır demişti neyse yaptılar işte 28,5 çıkmıştı ki adetime 5 gün vardı ondada ve dr hayır gebe değilsin ilaçları içebilirsin dedi annem sakın içme bekle dedi annemi dinledim ve sürünsemde içmedim sonra bi adet sancısı başladı bende günümden 2 gün önce ama nasıl bakıyorum yok gelmiyo inanın artık oluyum die iş yerinde ne kadar ağır şeyler varsa kaldırdım ama yok annem sürekli arayıp soruyo yok diorum dio bi test yap olsa çıkardı dr yok dedi diyorum neyse dayanamadım annemin ısrarına işten eve gelirken aldım testi eve geldim testi yaptım hiç bakmadan üzerimi değişmeye gittim yemeğimi hazırladım tekrar wc girdiğimde ne göreyim 2 tane kırmızı çizgi ertesi gün hemen dr gittik ve kesin hamileydim allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu şimdi ikincikez yaşamayı okadar çok istiyorumki ama nafile (

Son düzenleme:
size bişey sorucam kızlar dün eşim giyinirken farketti senin göbeğinde hafif bi çizgi var diyo dikkatini cekmiş göbek deiğinden aşağıya doğru neden olur acaba bu

benım hamıleyken cıkmıstı o cızgı

Son düzenleme:

böyle umutsuz düşünüp üzme kendini canım yaaa ne zaman nolcaği belli mi olur dr tekrarla testini demiş bak adet olmazsan tekrar et hemen inşallah istediğin olur canım benim

böyle umutsuz düşünüp üzme kendini canım yaaa ne zaman nolcaği belli mi olur dr tekrarla testini demiş bak adet olmazsan tekrar et hemen inşallah istediğin olur canım benim

dün zaten gecikmenin 3 günü tekrarladık 0 gördüm maalesef cnm olmadı yani ama adette olmadım(

adet günlerini yaz canım bakalım

Günaydın kızlarr

Mira01 canım sen kan testi yaptır bence için rahat olsun.İdrar testlerinde bazen çıkmayabiliyor.O karnında çizgi göbek deliğinde aşağı doğru olan çizgi hamileyken beliren bir çizgi canım hadi inşallah hayırlısı olsun..

askhicbitmez canım üzülme hayırlısı olsun inşallah ..Biraz daha bekle bakalım olmazsa doktora git bence..

Mübarek cuma günü herkese hayırlı haberler diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…