ciddi misin canım yaanasıl sevindim bak bunu duyduğuma cok belirgin değil ama hafif yani ayy inşaallah bide su testte cıksaa
dün zaten gecikmenin 3 günü tekrarladık 0 gördüm maalesef cnm olmadı yani ama adette olmadım(
acaba geç döllenme falan mı oldu acaba canım yaa :26:
canım o çizgi bende hamileyken çıkmıştı bendede inşallah hamilesindir rabbim mübarek gün duy sesimizi herkesi sevindir allahım
ya arkadaşlar size birşey soracağım izninizle.
bizim geçen ay yarım yamalak denemelrimiz oldu tutmadı ama bu ay çok iyi takip edeyim dedim. dün sağ kasığım da ağrı ve akıntım başladı tam yumurtlama dönemim başladı dedim. eşimle bir güzel fındık fıstık yedikk veee dün akşam yorgunluktan sızıp kalmışımm yaaaaaaaa tv karşısında.... eşimde kıyamamış yatağa götürmüş uyandığımda çok kötü hissettim kendimi bu gün akıntım az ve ağrım yok diyebilirim(( sizce bu akşam yapsak yumutlama bitmiş midir ?? lütfen cvp verin :)))
acaba geç döllenme falan mı oldu acaba canım yaa :26:
sen kan testı yaptırmadınmı
zannetmiyorum cnm ya ben bu ay adetimin 2 günü bçt kürü uyguladım yaklaşık 7 gün falan bu kürün bitmesine 2 gün kala yani adetimin 7 günü soğan kurunede başladım anlayacağın kendi elimle kendimi mahvettim gibi geliyor kocişede diyemedim o çok kızıyo böyle şeylere çünkü acaba bunların etkisimi diyorum gerçi dün aile hekimine sordum ama hayır ne etki edecek hepsi doğal şeyler dedi offffff offfff anlamadım yani
benim zaten düzensiz diye önce evde idrar testi yapayım dedim canım sonra kana giderim dedim ama adet olmadım daha bu kadar gecikme olmazdı yani genelde erken olurdu gec olsa da maksimum 1 gün falan yani
benımde ole hep ayın 22-23 u gıbı olurdum gecen ay 27 sınde oldum bu ayda beklemekteyım.ıdrar testı yaptım bısey cıkmadı.hala gelmezse pazartesı kan testı yaptırcam.oglumda adetım gectıgının ertesı gunu ıdrarda ve kanda cıktı..
mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordum bende artık anne olmak istiyorum Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah yazdıklarınızı her okuduğumda sizler için dua ettim inş hepiniz tez zamanda bebeklerinize kavuşursunuz kullanıcı adımda dediğim gibi impossible is nothing : yani hiç birşey imkansız değildir yeterki bizler duamızı edelim müslümanın müslümana duası daha tez kabul olurmuş o yüzden dualarımdasınız kızlar :)
tum bebek ısteyenlere Allah ım en kısa zamanda nasıp eder ınsallah..
mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordum bende artık anne olmak istiyorum Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah yazdıklarınızı her okuduğumda sizler için dua ettim inş hepiniz tez zamanda bebeklerinize kavuşursunuz kullanıcı adımda dediğim gibi impossible is nothing : yani hiç birşey imkansız değildir yeterki bizler duamızı edelim müslümanın müslümana duası daha tez kabul olurmuş o yüzden dualarımdasınız kızlar :)
Hoşgeldin dediklerine sonuna kadar katılıyorum. İnşallah tez zamanda tüm isteyenler hayırlısı ile sevinçli haberler alırlar
pazartesiye kadar beklicem kızlar ben olmazsa gidicem birdaha kan aldırmaya ya bide kız damarımı buluyor damarım kayıyor delik deşik oldu kolum güzel yanı akşamda kan veriyor olabilmek yarım saatte hemen aldık sonucu
bencede kafamıza çok taktığımız için adetimizi geciktiriyoruz
pazartesiye kadar beklicem kızlar ben olmazsa gidicem birdaha kan aldırmaya ya bide kız damarımı buluyor damarım kayıyor delik deşik oldu kolum güzel yanı akşamda kan veriyor olabilmek yarım saatte hemen aldık sonucu
bencede kafamıza çok taktığımız için adetimizi geciktiriyoruz
böyle seyleri fazla sık yapmamak lazım aslında canım yaa vucudunu yorma bide dikkat et yani canını sıkma canım üzülme inşallah hersey güzel olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?