Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

ciddi misin canım yaa nasıl sevindim bak bunu duyduğuma cok belirgin değil ama hafif yani ayy inşaallah bide su testte cıksaa

herkesde degısık olurmu bılmem ben ole dedım dıye cok sevınme.benım hamıleyken belırdı o cızgı basında mı cıktı hangı aylarda cıkı onu tam bılmıyorum.ıns. hamılesındır.

yumurtlama gününden sonra da önce de tutma ihtimali var benim bir arkadaş var adetinden 9 gün önce hamile kalmış,adet olmuş sonra da hamile olduğunu diğer adet gününde öğrenmiş ultrasonda görmüşler ne zaman hamile kaldığını :) yani sadece yumurtlama dönemiyle şartlandırma kendini derim

acaba geç döllenme falan mı oldu acaba canım yaa :26:

zannetmiyorum cnm ya ben bu ay adetimin 2 günü bçt kürü uyguladım yaklaşık 7 gün falan bu kürün bitmesine 2 gün kala yani adetimin 7 günü soğan kurunede başladım anlayacağın kendi elimle kendimi mahvettim gibi geliyor kocişede diyemedim o çok kızıyo böyle şeylere çünkü acaba bunların etkisimi diyorum gerçi dün aile hekimine sordum ama hayır ne etki edecek hepsi doğal şeyler dedi offffff offfff anlamadım yani

böyle seyleri fazla sık yapmamak lazım aslında canım yaa vucudunu yorma bide dikkat et yani canını sıkma canım üzülme inşallah hersey güzel olcak

benim zaten düzensiz diye önce evde idrar testi yapayım dedim canım sonra kana giderim dedim ama adet olmadım daha bu kadar gecikme olmazdı yani genelde erken olurdu gec olsa da maksimum 1 gün falan yani

benımde ole hep ayın 22-23 u gıbı olurdum gecen ay 27 sınde oldum bu ayda beklemekteyım.ıdrar testı yaptım bısey cıkmadı.hala gelmezse pazartesı kan testı yaptırcam.oglumda adetım gectıgının ertesı gunu ıdrarda ve kanda cıktı..

mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordum bende artık anne olmak istiyorum Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah yazdıklarınızı her okuduğumda sizler için dua ettim inş hepiniz tez zamanda bebeklerinize kavuşursunuz kullanıcı adımda dediğim gibi impossible is nothing : yani hiç birşey imkansız değildir yeterki bizler duamızı edelim müslümanın müslümana duası daha tez kabul olurmuş o yüzden dualarımdasınız kızlar :)

valla canım bende yaptım test dün cıkmadı yarın yapcam sabah yine dün aksam yapmıştım cunku eger cıkmazsa bende pazartesi kana gitcem artık ya.inşallah beklediğine değer RABBİM istediğini nasip eder canım

hiç umudum olmayarak adet belirtisi bekliyorum ,:)))) şimdide adet belirtisi olmaz

Son düzenleme:

tum bebek ısteyenlere Allah ım en kısa zamanda nasıp eder ınsallah..

Hoşgeldin dediklerine sonuna kadar katılıyorum. İnşallah tez zamanda tüm isteyenler hayırlısı ile sevinçli haberler alırlar

pazartesiye kadar beklicem kızlar ben olmazsa gidicem birdaha kan aldırmaya ya bide kız damarımı buluyor damarım kayıyor delik deşik oldu kolum güzel yanı akşamda kan veriyor olabilmek yarım saatte hemen aldık sonucu
bencede kafamıza çok taktığımız için adetimizi geciktiriyoruz

stres yapmamak lazım canım stres her hastalığın başıdır ve özellikle adet geçikmesi tamamen strese bağlı umarım seninki adet gecikmesi değildir inşallah hamilesindir

artık bende böyle düşünmeye basladım artık canım ya.ama bencede senin için en güzeli testi tekrarlamak valla bende kan testi yaptırcam pzartesiye kısmet olursa adet olmazsam eger

böyle seyleri fazla sık yapmamak lazım aslında canım yaa vucudunu yorma bide dikkat et yani canını sıkma canım üzülme inşallah hersey güzel olcak

üzülmemek elde değil cnm ama üzülsende sonuç değişmiyo evet artık asla kafama göre bişey yapmam şuan kasıklarım ve belimde çok ağrım var ama kırmızılar gelmiyooo deliricem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…