Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

hiç umudum olmayarak adet belirtisi bekliyorum ,:)))) şimdide adet belirtisi olmaz

hadi bakalım canım sırada sen varsın,heyecanla haber beklediğimiz.ben daha 1 ay beklicem adet günüm yaklaşınca heyecan basar,senin şu an içinde olan duygular gibi...

üzülmemek elde değil cnm ama üzülsende sonuç değişmiyo evet artık asla kafama göre bişey yapmam şuan kasıklarım ve belimde çok ağrım var ama kırmızılar gelmiyooo deliricem ya

bende saçım için bitkisel bişeyler denedim canım ama ters etki yaptı bende yani tabi ki ikisi farklı seyler ama herkeste aynı etkiyi göstermiyo bu bitkisel seyler canım dikkat et kendine

bu arada kızlar ben anestezi teknikeriyim kadın doğum hastanesinde çalışıyorum soğan kürü veya diğer kürlerin gebelikle hiçbir alakasının olmadığını söylüyor biziim hastanedeki doktorlar sağlıksız birşey değil ama hamile kalmaya da yardımcı olmuyormuş

Elde olmadan tabi yapalım belki olur diyoruz herşeyi deniyoruz ama herşeyin doğalı en iyisi bence ..Beklemek sabretmek lazım eğer ki 1 sene olmadıysa doktora gidip o zaman çözüm yolu aramak gerek ..Böyle kürler falan ne kadar etkili hiç bilmem ama kür yapmışsındır o ay olacağı vardır hamile kalınca kürden kaldım falan oluyordur..Ya da tam tersi bence yapmayın arkadaşlar bilmeden belkide zarar veriyorsunuz belkide oluşumu geciktiriyorsunuz aksine bilemeyiz ki değil mi

kesinlikle katılıyorum canım kişi zaten o ay hamile kalacaktır ama o kürden dolayı olduğunu sanıyor birde herşey herkese yaramıyor bazen tamamen ters etki bile yaratabilir o nedenle en güzeli herşeyin doktor kontrolü altında olanıdır bence

artık bende böyle düşünmeye basladım artık canım ya.ama bencede senin için en güzeli testi tekrarlamak valla bende kan testi yaptırcam pzartesiye kısmet olursa adet olmazsam eger

ya bide eşim şimdi soruyo eee o zaman neden adet olmadın acaba çokküçük de testte mi çıkmadı ıvır zıvır kafamı iyice kurcalıyo

sonunda benim kırmızılar geldi ay sevineceğimi hiç düşünmemiştim gebelik olmadığı dün kesinleşince çok korkmuştum hormonlarımı alt üst ettim die ama şükürki geldi buda bi güzellik neticede en azından yumurtlamışım ve adetimde geldi artık diğer aya kürek çekicez ne olur birbirimize dua edelim

ne güzel canım anestezi cok guzel bi bölüm bende radyoloji teknikeriyim

ya bide eşim şimdi soruyo eee o zaman neden adet olmadın acaba çokküçük de testte mi çıkmadı ıvır zıvır kafamı iyice kurcalıyo

canım adet olmazsan tekrarla testi bence valla benimde kafa gitti iyce arada kaldık bole ya adet olsak ya testte cıksada bişeylerden emin olsak artık hayırlısını vaersin RABBİM canım

n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…