- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.425
- 798
hiç umudum olmayarak adet belirtisi bekliyorum ,:)))) şimdide adet belirtisi olmaz
üzülmemek elde değil cnm ama üzülsende sonuç değişmiyo evet artık asla kafama göre bişey yapmam şuan kasıklarım ve belimde çok ağrım var ama kırmızılar gelmiyooo deliricem ya
üzülmemek elde değil cnm ama üzülsende sonuç değişmiyo evet artık asla kafama göre bişey yapmam şuan kasıklarım ve belimde çok ağrım var ama kırmızılar gelmiyooo deliricem ya
bu arada kızlar ben anestezi teknikeriyim kadın doğum hastanesinde çalışıyorum soğan kürü veya diğer kürlerin gebelikle hiçbir alakasının olmadığını söylüyor biziim hastanedeki doktorlar sağlıksız birşey değil ama hamile kalmaya da yardımcı olmuyormuş
stres yapmamak lazım canım stres her hastalığın başıdır ve özellikle adet geçikmesi tamamen strese bağlı umarım seninki adet gecikmesi değildir inşallah hamilesindir
Elde olmadan tabi yapalım belki olur diyoruz herşeyi deniyoruz ama herşeyin doğalı en iyisi bence ..Beklemek sabretmek lazım eğer ki 1 sene olmadıysa doktora gidip o zaman çözüm yolu aramak gerek ..Böyle kürler falan ne kadar etkili hiç bilmem ama kür yapmışsındır o ay olacağı vardır hamile kalınca kürden kaldım falan oluyordur..Ya da tam tersi bence yapmayın arkadaşlar bilmeden belkide zarar veriyorsunuz belkide oluşumu geciktiriyorsunuz aksine bilemeyiz ki değil mi
artık bende böyle düşünmeye basladım artık canım ya.ama bencede senin için en güzeli testi tekrarlamak valla bende kan testi yaptırcam pzartesiye kısmet olursa adet olmazsam eger
inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım
bu arada kızlar ben anestezi teknikeriyim kadın doğum hastanesinde çalışıyorum soğan kürü veya diğer kürlerin gebelikle hiçbir alakasının olmadığını söylüyor biziim hastanedeki doktorlar sağlıksız birşey değil ama hamile kalmaya da yardımcı olmuyormuş
ya bide eşim şimdi soruyo eee o zaman neden adet olmadın acaba çokküçük de testte mi çıkmadı ıvır zıvır kafamı iyice kurcalıyo
ne güzel canım anestezi cok guzel bi bölüm bende radyoloji teknikeriyim
v
senin bolumde cok guzel cnm yanliz gebelik istiyorsun biraz dikkatli olman lazim orda
evet canım ya malesef o yonu var ama calışmıyorum o yonden kafam rahat.ben çalıştığım dönemde hamile olduğumu bilmeden girmiştim çekime düşük olmustu malesef[/QUOTE cok uzuldum cnm ya benim bi arkadsmda o sekilde dusuk yapti bizimde ameliyathanede bazen skopi cekiliyor bende o yuzen korkuyorum hamileolmadigimi biliyorum ama ya hamileysem diye cekildigi an kaciyorum :)
nevet canım ya malesef o yonu var ama calışmıyorum o yonden kafam rahat.ben çalıştığım dönemde hamile olduğumu bilmeden girmiştim çekime düşük olmustu malesef[/QUOTE cok uzuldum cnm ya benim bi arkadsmda o sekilde dusuk yapti bizimde ameliyathanede bazen skopi cekiliyor bende o yuzen korkuyorum hamileolmadigimi biliyorum ama ya hamileysem diye cekildigi an kaciyorum :)
bencede canım en güzelini yapıyosun sonucta düşündüğünü belirtip skopilere girme ALLAH korusun ya
n
bencede canım en güzelini yapıyosun sonucta düşündüğünü belirtip skopilere girme ALLAH korusun ya
öyle yapıyorum bende canım şuan olması çok zor bizim eşimle yalnız haftasnlari gorüşebiliyoruz ama yinede insanın ici rahat etmiyor hazirandan sonra yanına geçecem o zaman olur inş :)
öyle yapıyorum bende canım şuan olması çok zor bizim eşimle yalnız haftasnlari gorüşebiliyoruz ama yinede insanın ici rahat etmiyor hazirandan sonra yanına geçecem o zaman olur inş :)
hadi bakalım inşallahmemuriyet yuzunden ayrısınız sanırım
hadi bakalım inşallahmemuriyet yuzunden ayrısınız sanırım
evet canım 9 ay oldu evleneli 9 aydır ayrıyız hiçbirşey anlamadık evlilikten az kaldı bitecek inş sen nezamandır çocuk dusunuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?