Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

kızlar ben adet oldum şaşmadı :d ama sizden dinlediğim kadarıyla seviniyorum bu duruma anladıgım hormonlarda sorunum yok.günüm geçmedi.bakalım hayırlısı inş.nisana.

kızlar ben adet oldum şaşmadı :d ama sizden dinlediğim kadarıyla seviniyorum bu duruma anladıgım hormonlarda sorunum yok.günüm geçmedi.bakalım hayırlısı inş.nisana.

aynen canım en azından buda sağlıklı olduğunun bi göstergesi yani

evet canım inş.öyledir.ki inanın üzülmedim vardır bunda da bir hayır .ama ben artık ateş ölçmeye inanmıyorum ben hala alav alav yanıyorum :)))))))))))))) ovulasyon testi 3 gündür negatife geçmişti.o belki dogru olabilirhamile kalınca pozitif devam edebilir önümüzdeki aylarda deneyip göreceğim

aynen canım en azından buda sağlıklı olduğunun bi göstergesi yani

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım yaa. maşallah senin adet saat gibi, tahtaya vuralım :) daha bu 2. ayınız, inşallah hiçbir sorun olmasın da birazcık daha bekleriz ne yapalım. düzenli adet görmek sağlık belirtisi, ben öyle düşünüyorum.

canım ben geçen ay ateş ölçtüm ilk defa. ateşim adetin 2. -3. günü ancak düştü. bazı kadınlar yüksek ateşte adet görüyor, bazıları ateş düştükten sonra. bak bakalım bence seninki de yarın öbür gün düşecek.

inşallah öyledir canımya mutluyum böyle duyunca.evet canım yeni adet tarihim 21 nisan :)))

evet canım bende hasta olacakken ateşlenir bitince düşerim

üçümüzde aynı dert canım ya adet yok testtede cıkan bişey yok anlamadım gitti valla yaa [/QUOTE]

naber cnm beni umutlar suya düştü sabah adet oldum artık belirtilere inanmıyorum bu ay o kadar belırti yaşadımki kessin var dedim adet olunca eşim bile çok şaşırdı artık oluruna bıraktık stresten gecikiyo 10 gün gecikmeden şüphelenmicemm ((((((((( inşş sen hamilesindir cnm ya sana dua ediyorum kanda çıkmamış ama daha çok gecikirse idrar testi yap olmazsa doktora gidersin cnm

hali hazırda olmuşken hafta sonu güzel bir temizlik yapım bari bişey varsa diye temizlik yapmıyordum :))) üstüne birde sigara içim

canım belirtiler zaten aynı olurmuş.ben hatta dün akşam gögsümde mavi çizgiler bile gördüm dedim kızım ümitlenme tenin beyaz ondan.iykide öyle demişim adetim.ki benim yumurtlama dönemimde rahminde sancı ,böyle bişey ısırıyor gibi batmalar vs.. heposi oldu.hatta mide yanmam öğürme hissim bile vardı.gecen ay bana doktor gebelikten şüphelenmek için adetinin 10 gün geçmesi gerek dedi.doktorlar 40 gün adet olmazsan degerlendiriyormuş.

üçümüzde aynı dert canım ya adet yok testtede cıkan bişey yok anlamadım gitti valla yaa

naber cnm beni umutlar suya düştü sabah adet oldum artık belirtilere inanmıyorum bu ay o kadar belırti yaşadımki kessin var dedim adet olunca eşim bile çok şaşırdı artık oluruna bıraktık stresten gecikiyo 10 gün gecikmeden şüphelenmicemm ((((((((( inşş sen hamilesindir cnm ya sana dua ediyorum kanda çıkmamış ama daha çok gecikirse idrar testi yap olmazsa doktora gidersin cnm[/QUOTE]

Son düzenleme:
naber cnm beni umutlar suya düştü sabah adet oldum artık belirtilere inanmıyorum bu ay o kadar belırti yaşadımki kessin var dedim adet olunca eşim bile çok şaşırdı artık oluruna bıraktık stresten gecikiyo 10 gün gecikmeden şüphelenmicemm ((((((((( inşş sen hamilesindir cnm ya sana dua ediyorum kanda çıkmamış ama daha çok gecikirse idrar testi yap olmazsa doktora gidersin cnm[/QUOTE]

ay canım benim cok tesekkur ederim duaların için aynen bende senin için inşallah RABBİM nisanda istediğine kavuşturur.bencede stres yapma hiç stres yaptıkça insan daha çok üzülüyo en güzeli dualarla sabretmek.valla benim de adet olmadı daha hala bakalım olcakta ne zaman olcak bekliyorum bakalım canım.sende yumurtlama günlerine iyi değerlendir ha

hali hazırda olmuşken hafta sonu güzel bir temizlik yapım bari bişey varsa diye temizlik yapmıyordum :))) üstüne birde sigara içim

ohhh yaşa kız, moral bozmak yok. yola devam. bu ay adetim geldiğinde bende evde kök temizlik yapmıştım, bu ay da denemiyorum diye salam, sosis, sucuk ne bulursam yiyorum, her istediğimi yapıyorum.

üçümüzde aynı dert canım ya adet yok testtede cıkan bişey yok anlamadım gitti valla yaa

benimde stresten ve subat oalyından dolayı gecikti heralde canım ya neyse bakalım kısmet önümüzdeki aylara artık

ay canım benim cok tesekkur ederim duaların için aynen bende senin için inşallah RABBİM nisanda istediğine kavuşturur.bencede stres yapma hiç stres yaptıkça insan daha çok üzülüyo en güzeli dualarla sabretmek.valla benim de adet olmadı daha hala bakalım olcakta ne zaman olcak bekliyorum bakalım canım.sende yumurtlama günlerine iyi değerlendir ha [/QUOTE]

inş cnm değerlendiricez tabi artık kafama takmıyacam ya hep hayız ollucam diye bekliyecem süpriz olur bize işte ne güzel sende 10 gün felan olmazsan doktora git bence o daha detaylı bakar yada kan testini tekrar yap cnm hadi sen hamisindir inş dualarım seninle bak :)))))))) takip ediyorum seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…