evet canım 9 ay oldu evleneli 9 aydır ayrıyız hiçbirşey anlamadık evlilikten az kaldı bitecek inş sen nezamandır çocuk dusunuyorsun
valla canım bizde işte son 2 3 aydır düşünüyoruz ben cok erken evlendim 22 yaşındayım daha ama bi buçuk yıl oldu :) aslında o düşük yaptığımda da düşünmüyoduk ve geri çekmeyle korunuyoduk o zaman beklemediğimizde oldu şimdi biraz uğrastırcak sanırım.ay bende amma anlattımeşinde mi sağlıkçı canım
kızlar ben adet oldum şaşmadı :d ama sizden dinlediğim kadarıyla seviniyorum bu duruma anladıgım hormonlarda sorunum yok.günüm geçmedi.bakalım hayırlısı inş.nisana.
kızlar ben adet oldum şaşmadı :d ama sizden dinlediğim kadarıyla seviniyorum bu duruma anladıgım hormonlarda sorunum yok.günüm geçmedi.bakalım hayırlısı inş.nisana.
valla canım bizde işte son 2 3 aydır düşünüyoruz ben cok erken evlendim 22 yaşındayım daha ama bi buçuk yıl oldu :) aslında o düşük yaptığımda da düşünmüyoduk ve geri çekmeyle korunuyoduk o zaman beklemediğimizde oldu şimdi biraz uğrastırcak sanırım.ay bende amma anlattımeşinde mi sağlıkçı canım
yok canım eşim polis memuru daha sende yeni evli sayılırsın stres yapma hayatm stres olunca gecikiyor gerci sana diyorum ama bende herşeyi kafama takan biriym :)
yok canım eşim polis memuru daha sende yeni evli sayılırsın stres yapma hayatm stres olunca gecikiyor gerci sana diyorum ama bende herşeyi kafama takan biriym :)
hayırlısı olsun canım artık napalım beklicezaynen bende oyleyim herşeyi kafaya takmaktan artık vucudun tepkileri de değişiyo malesef.dediğin gibi stres yapmamak lazım
aynen canım en azından buda sağlıklı olduğunun bi göstergesi yani
evet canım inş.öyledir.ki inanın üzülmedim vardır bunda da bir hayır .ama ben artık ateş ölçmeye inanmıyorum ben hala alav alav yanıyorum :)))))))))))))) ovulasyon testi 3 gündür negatife geçmişti.o belki dogru olabilirhamile kalınca pozitif devam edebilir önümüzdeki aylarda deneyip göreceğim
hayırlı olsun canım yaa. maşallah senin adet saat gibi, tahtaya vuralım :) daha bu 2. ayınız, inşallah hiçbir sorun olmasın da birazcık daha bekleriz ne yapalım. düzenli adet görmek sağlık belirtisi, ben öyle düşünüyorum.
canım ben geçen ay ateş ölçtüm ilk defa. ateşim adetin 2. -3. günü ancak düştü. bazı kadınlar yüksek ateşte adet görüyor, bazıları ateş düştükten sonra. bak bakalım bence seninki de yarın öbür gün düşecek.
inşallah öyledir canımya mutluyum böyle duyunca.evet canım yeni adet tarihim 21 nisan :)))
günaydın tatlım resmi eklicektim kabul etmedi büüyk diye aynen çıkan sonucu yazıyorum
<0,100 hamilelik yok dedi ama adetim gecikti dedim 10 gün sonra bir daha yaptırabilirsin dedi peki dedim çıktım geldim öyle
üçümüzde aynı dert canım ya adet yok testtede cıkan bişey yok anlamadım gitti valla yaa
hali hazırda olmuşken hafta sonu güzel bir temizlik yapım bari bişey varsa diye temizlik yapmıyordum :))) üstüne birde sigara içim
üçümüzde aynı dert canım ya adet yok testtede cıkan bişey yok anlamadım gitti valla yaa
naber cnm beni umutlar suya düştü sabah adet old belirtilere inanmıyorum bu ay o kadar belırti um artıkyaşadımki kessin var dedim adet olunca eşim bile çok şaşırdı artık oluruna bıraktık stresten gecikiyo 10 gün gecikmeden şüphelenmicemm((((((((( inşş sen hamilesindir cnm ya sana dua ediyorum kanda çıkmamış ama daha çok gecikirse idrar testi yap olmazsa doktora gidersin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?