yerleşme kanaması olabilir
hemen kan vermeye git kız...
inş bebiştir bebiş
inş hepimiz bu ay hamiş oluruz canım
Benimde geçen ay böyle kan bi geldi gitti falan.Benimki resmen sıkıntıdan olmuş ama psikolojik.İnşallah sen hamilesindir zaten idrar testinde de belli olmayabilir.Benim bu ay yumurtlama dönemim verimli geçmedi malesef şöyle zaman gelse geçsede verimli zamanlar gelse keşke
ağzını öpim derler yaa:))
inşallahhh
izin almamak için kendimi zor tuttum 18.00 da çıkacağım inş. koşa koşa gideceğim kan vermeye
( çok koşmim dimi:)
aman aman ağır ağır yürü.
bebiş düşer mazaallah..
ona iyi bak annesii.
ya bizde pek moda girdik
bebiş var da Allah mı söyletiyo bize nedir..
canım neler duyuyoruz doktprların olmaz dediği ama kendiliğinde hamile kalan. yada amelıyat gerek dediği amelıyata gerek kalmadan bebiş sahibi olan bir çok örnek var. sen gönlünü ferah tut inanırsak herşey olur. dua herkapıyı açar buna yürekten inanıyorum Allah sağlık versin. canım seni takip edicem aynı dertten muzdaribiz ikimizde güzel haberle gelelim. ben dün regl oldum bu ay ilaçla birlikte çalışma yapıcam doktor kist olduğunu sölemişti ama adetle birlikte atarsın dedi önemsiz zararsız bir kistmiş. onun dışında problemım yok Allah a şükür.bu kez olur umarım.
walla inşallahhh öyledir:))
o değil wcye düşüyordum ben az önce aptal oldum resmen
benim kan değildi,pembe sonra kahverengi...
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş.
Ah ah kızlar bu ayan o kadar umutsuzumki..rabbim yüzümüzü güldürsùn:-(
Hayırlı cumalar kızlaarr,
2 gündür inceden belim ağrıyordu,dünde karnım ağrıdı adet sancısı gibi, sonra pembe-kırmızı arası bi sıvı geldi hasta olduğumu düşündüm,sonra gece boyunca olması gereken kanama olmamıştı sabahta kahverengi lekelenmeler oldu ,şuanda ne gelen var ne giden:) batımı tam olarak 1 gün geçti..
Daha fazla dayanamayıp test aldım,tek çizgi
Sizce hamile olabilir miyim??
Bu arada hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım adet olduğumda ilk 3 gün yoğun şekilde kanamam olurdu .
canım heyecanımı paylaştığın için saol..ben çook çoook heyecanlıyım
ablama gece hastalandığımı söyledim bugünkü gelişmlerden haberi yok,sadece bir arkadaşım biliyor
her an telefon halindeyim onunla..
bu akşam kan vereceğim nasipse özel bi hastaneye gideceğim yaparlar herhalde?
Rabbim cümlemize nasip etsin inş...
bilmiyorum yaaaa inş. dediğin gibi geç karışmıştır bana:))
Eveeet mart ayına girmiş bulunmaktayız inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız.
BAT 14 MART
daha çok var:)
İdrar testinde silik ikinci çizgiyi görünce kan testi yaptırdım, sonuc 7.48 di.. Yerleşme kanamasınını anlatmıştım... Bugün baya yürüdüm ondan mıdır bilmiyorum kanamam başladı ,doktora gittim test sonucuna baktı, elindeki kalemle ucunu gösterdi daha bu kadar bile değil salı günü kan testini yenileyelim dedi gönderdi benibu Doktorlara gayet ediyorum... Progestan mı o ilacın adı onu bile vermedi.. Bu sonucu gebelik olarak değerlendirmiyorum şuan dedi ..... Hayıylısıyla olur inş önümüzdeki aylarda... Bir ay sonra hayırlı haberlerle gelirim inş... Yarışmacı arkadaşlara başarılar Rabbim hayırlısıyka gönlünüze göre versin inş...
zaten değeri baya yükselmeden keseyi görmeden gebeliğin adını koymuyor bunlar gıcıklaar..
ama adet başlamadı dimi canım ? sen aksatma salı günü git bakalım hayırlısı olsun
çok üzüldüm canım yaa allah sana sağlık versin inşalllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?