Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

yerleşme kanaması olabilir
hemen kan vermeye git kız...
inş bebiştir bebiş

inş hepimiz bu ay hamiş oluruz canım

ağzını öpim derler yaa:))
inşallahhh
izin almamak için kendimi zor tuttum 18.00 da çıkacağım inş. koşa koşa gideceğim kan vermeye
( çok koşmim dimi:)

benim kan değildi,pembe sonra kahverengi...
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş.

ağzını öpim derler yaa:))
inşallahhh
izin almamak için kendimi zor tuttum 18.00 da çıkacağım inş. koşa koşa gideceğim kan vermeye
( çok koşmim dimi:)

aman aman ağır ağır yürü.
bebiş düşer mazaallah..
ona iyi bak annesii.
ya bizde pek moda girdik
bebiş var da Allah mı söyletiyo bize nedir..

kabul etim seni tatlım inşallah valla ben de hep dua ediorum kendim için değil herkes için. Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın. istiyor insan ya..burda arkadşn biri yazmış mart olsun nisan olsun mayıs olsun farketmez. hakkaten öyle sağlıklı olsun,hayırlı olsun yeter ki...

Son düzenleme:
Ah ah kızlar bu ayan o kadar umutsuzumki..rabbim yüzümüzü güldürsùn:-(

benim kan değildi,pembe sonra kahverengi...
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş.

Hadi inşallah hamilesindir o zaman haber ver bizede meraklandık bak
Ah ah kızlar bu ayan o kadar umutsuzumki..rabbim yüzümüzü güldürsùn:-(

Benimde umudum yok bu ay çalışamadık.Gelecek aylar bizim olsun Nurdan takmayalım arkadaşım

hadi bakalım büyük ihti,malle yerleşme kanamasıdır canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sonucu yaz hemen

Eveeet mart ayına girmiş bulunmaktayız inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız.
BAT 14 MART
daha çok var:)

Eveeet mart ayına girmiş bulunmaktayız inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız.
BAT 14 MART
daha çok var:)

Benim bat 5 mart az kaldı sheyecan dorukta :) çoook istiyorum bu ay çook :) glesin artık baby BABY baby BABY :118:

İdrar testinde silik ikinci çizgiyi görünce kan testi yaptırdım, sonuc 7.48 di.. Yerleşme kanamasınını anlatmıştım... Bugün baya yürüdüm ondan mıdır bilmiyorum kanamam başladı ,doktora gittim test sonucuna baktı, elindeki kalemle ucunu gösterdi daha bu kadar bile değil salı günü kan testini yenileyelim dedi gönderdi beni bu Doktorlara gayet ediyorum... Progestan mı o ilacın adı onu bile vermedi.. Bu sonucu gebelik olarak değerlendirmiyorum şuan dedi ..... Hayıylısıyla olur inş önümüzdeki aylarda... Bir ay sonra hayırlı haberlerle gelirim inş... Yarışmacı arkadaşlara başarılar Rabbim hayırlısıyka gönlünüze göre versin inş...

zaten değeri baya yükselmeden keseyi görmeden gebeliğin adını koymuyor bunlar gıcıklaar..
ama adet başlamadı dimi canım ? sen aksatma salı günü git bakalım hayırlısı olsun

bu arada batı 12 mart olan var mı? BAT daş olalım :) gerçi bende daha yumurtlama bile olmadı sanırım ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…