Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

kızlar ben adet oldum şaşmadı :d ama sizden dinlediğim kadarıyla seviniyorum bu duruma anladıgım hormonlarda sorunum yok.günüm geçmedi.bakalım hayırlısı inş.nisana.

olsun dert etme hepimiz nisana attık umudumuz nisanda

inş cnm değerlendiricez tabi artık kafama takmıyacam ya hep hayız ollucam diye bekliyecem süpriz olur bize işte ne güzel sende 10 gün felan olmazsan doktora git bence o daha detaylı bakar yada kan testini tekrar yap cnm hadi sen hamisindir inş dualarım seninle bak :)))))))) takip ediyorum seni :)[/QUOTE]

ayy canim benim yaa cok tesekkur ederim ALLAH razı olsun bende seni takipteyim burda meleğini ilan et inşallah bizlere en yakın zamanda .inşallah ama pek umudum kalmadı gibi canım ya sanki kasıklarım hafiften ağrıyo adet mi olcam ne artık.ama olmazsam ki inşallah olmam hemen kan testine gitcem idrarla uğraşmıcam bole diyorum ama canım benim için çok küçüük bi ihtimal artık

en doğrusu beklemek adetin gecikmesi zaten doktorlarda adetten önce belirti sunmuyor ilk belirti adet gecikmesi diyorlar...benim 2 gün gecikse % 90 hamileyim derim ama hiç de gün şaşmıyor mübarek. :) bakalım canım nisan artık

ayy canim benim yaa cok tesekkur ederim ALLAH razı olsun bende seni takipteyim burda meleğini ilan et inşallah bizlere en yakın zamanda .inşallah ama pek umudum kalmadı gibi canım ya sanki kasıklarım hafiften ağrıyo adet mi olcam ne artık.ama olmazsam ki inşallah olmam hemen kan testine gitcem idrarla uğraşmıcam bole diyorum ama canım benim için çok küçüük bi ihtimal artık [/QUOTE]

bakalım cnm umutlar nisana kaldı çalışmalara devam durmak yok :)))))ALAH gelecek ay yüzümüzü güldürür inş cnm

valla kızlar bencede havalardan ve şubat olayındna gecikti bu kadar
ben antalyadayım burası şuan o kadar sıcak ki sadece gömlek var onu bile çıkartcam nerdeyse yanıyoruz resmen biraz da bundan kaynaklı herhalde biraz önce bi akıntı geldi ahaa dedim kırmızıyı yedim indim baktım ama yine boş yanii
amaaaannn kızlar sağlığımız yerinde olsun da bebiş her zaman olur bize bişi olmasın kafamıza takmayalım sağlıkla adet de olalım hamile de kalalım

slm kızlar yazılarınızın hepsini okuyamadım hamile olanları tbbrk ediorum kırmızıları görenlere de hayırlısı olsun diyoruumm
durmak yok yola devam :))

benim biraz moralim bozuk dun aksam kahverengi akıntı geldi cok korktum moralimde sıfıra indi resmen
hala oksuruorum gecmedi dha da cogaldı (
bu sabahta kalkınca 5-6 damla camasırım da leke gördüm (

Doktoruna sorsaydın canım.Benim bir arkadaşımda da olmuştu 3 ay boyunca sadece tuvalete giderek yatmasını söylemişti doktor bide ilaç vermişti düşük önleyici..Gecikme ve doktoruna danış canım..

canım nie moralini bozup canını sıkıyosunn yaaa rahat ol kendini strese sokma doktoruna ulaşma ihtimalin varsa bi ara için rahat etsin ama unutma iyi düşün iyi olsun kotuye yorma hiç bişeyi RABBİ yardımcın olsun içine ferahlık versin inşallah

Doktoruna sorsaydın canım.Benim bir arkadaşımda da olmuştu 3 ay boyunca sadece tuvalete giderek yatmasını söylemişti doktor bide ilaç vermişti düşük önleyici..Gecikme ve doktoruna danış canım..

gorustum canm aksam aradım kan kırmızı gelirse konusalım dedi zaten progestan kullanıyorum dusuk onleyici
sabah tekrar aradım kalp atıslarını duymus olsaydık cagırır muayene eder yine kalp atıslarına bakardık dedı ama suan daha kalp atıslarını duyamayz ilaçlarını ihmal etme dinlen dedi olurmuş lekenme
ama yine de moralim 0 dunden beri sürekli aglıyorum (

arkadaşlar mart ayı içinde benim adetim 10 gün gecikti. hamile değildim, nedensiz.
dolunayın da aynen benim gibi gecikmişti.
stres yapmayın lütfen, gebelik yoksa, sıkıntıdan oluyor bunlar bize :S
kesinlikle arkadaslar... okuruna birakin ve bekleyelim ins.. evdeki testte cikmayinca kanda yuksek ihtimalle cikmiyo.. benim arkadasin bi kac gun gecti iki liralik testle yapti kipkirmizi iki cizgi saniyeler icinde cikti.. hani kucuk bile olsa cok hafif cizgileri bile cikariyo o begenmedigimiz idrar testleri.. hepimizde oyle oldu.bakin... idrar testinde hafif cizgiyi gorenlerde hamile olduklarini ogrendiler.. hayirlisi herkes icin. kimse kendini.uzmesiiinnnn
canim bct kuru dedigin ne bilmiyorum ama sogan.kurunun hic bi zarari olmaz soganin sayisiz sifasi herseyde geciyo..

cnm bencede kesinlikle kafaya cok takildigi icin gecikiyor ama sifir ciktiysa sen adetini bekle.. cunku geliyooo:'(

canim uzme canini olur boyle seyler sirt ustu yat dinlen sende bakalim.. korkma dua et.. Rabbim bu.mubarek cuma gunu hurmetine alipekin cocugunu saglicakla kucagina almayi nasip et aminnnnnnn
hiiiiccc moralini bozma... kalbini ferah tut vede aglama canimmmm... bebekde.uzulur.biliyorsun onlar birer damlaykenden herseyi anliyorlar... kalbini ferah tut bisey olmayacak de... Rabbim sana emanet de... ama kalpten... herseyin sahibi o biliyosun...dualarimiz seninle canim benimm

Doktorun muayneye gerek yok dediyse soru yok canım sıkma canını ağlama sakın içindeki canlı herşeyi hissediyo ona göre :) meleğinide üzme durduk yere..Doktor eğer kötü bişey sezseydi mutlaka gel göreyim derdi dimi..İçini ferah tut...

herkesin cumasi mubarek.olsun arkadaslar... Rabbim bu.mubarek cuma gunu hurmetine tum evlat sahibi olmak isteyenlere hayirlisi ile ciftet cifter evlatlar versin ins.... amiiinnn... herkes amin desin ins...

hamile olanlarada hayirlisi ile saglicakla kucaklarina alabilmeyi nasip etsin.... aminnn..

en bastada da;
topidige
unlugule
mira ya
melekimee
kucuk melege
warseye
realbaby ye
yeni katilan bugun adet olan a ile nicki olana 2. cocuk dusunene...
ask hic bitmeze
yedikolige
ozlemgoke
yedirenk miydi.. ona
isim hafizam vardirda nick olunca unutuyoum

veee topikte ismini saymadigimmmm... uye olan olmayan... okuyip takip eden.. evlat hasreti ile yanan herkese Allahim bu cuma gunu hurmetine ikiz ikizzzz evlatlar nasip etsiiiiinn amiiinnn....

son olarak bir hadis;Cuma gunu oyle bir saat vardir ki yapilan dua geri cevrilmez....

selam ve dua ileeee ...

ah canım ağzından bal damlıyo AMİNNNNNN inşallah inşallah RABBİM dualarımızı kabul eder bu mubarek gunde hepimizin yuzu guler

Ayrıca karnında melek taşıyan arkadaşlara inşallah sağlıklı güzel bi hamilelik ve kolay tek avazda doğum nasip eder RABBİM onlarında yardımcısı olsun inşallah

inşş cnm benim ya duaların için ALLAH razı olsun senden bu cuma günü bol bol dua edelim rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hamile olan kardeşlerimizedee hayyırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin ....... dua ile:))))

ne guzel dua ettın Allah razı olsun tsk ederiim beklemekten baska carem yok hayırlısı Allahtan

saol tsk ederim Allah senin gebeliginide tamamına erdirsin kucagına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…