- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.425
- 798
kızlar ben adet oldum şaşmadı :d ama sizden dinlediğim kadarıyla seviniyorum bu duruma anladıgım hormonlarda sorunum yok.günüm geçmedi.bakalım hayırlısı inş.nisana.
hadi bakalım inşallahhh hiç gelmez nisan'da, 23 nisan'da nisan hamişleri olarak halay çekeriz umarımmmm :)))
olsun dert etme hepimiz nisana attık umudumuz nisanda
aslında böyle oluncada akıllanıyoruz bi yandan beliirtilerle umutlanmayız artık iii oldu bu benim için zaten olursa bi şekde öğrenicez karnımız şişcek felan biraz daha erken öğrenmek istiyoruz ama abır başka çare yok :)))))
inş cnm değerlendiricez tabiartık kafama takmıyacam ya hep hayız ollucam diye bekliyecem süpriz olur bize işte ne güzel sende 10 gün felan olmazsan doktora git bence o daha detaylı bakar yada kan testini tekrar yap cnm hadi sen hamisindir inş dualarım seninle bak :)))))))) takip ediyorum seni :)
slm kızlar yazılarınızın hepsini okuyamadım hamile olanları tbbrk ediorum kırmızıları görenlere de hayırlısı olsun diyoruumm
durmak yok yola devam :))
benim biraz moralim bozukdun aksam kahverengi akıntı geldi cok korktum moralimde sıfıra indi resmen
hala oksuruorum gecmedi dha da cogaldı(
bu sabahta kalkınca 5-6 damla camasırım da leke gördüm(
slm kızlar yazılarınızın hepsini okuyamadım hamile olanları tbbrk ediorum kırmızıları görenlere de hayırlısı olsun diyoruumm
benim biraz moralim bozukdun aksam kahverengi akıntı geldi cok korktum moralimde sıfıra indi resmen
Doktoruna sorsaydın canım.Benim bir arkadaşımda da olmuştu 3 ay boyunca sadece tuvalete giderek yatmasını söylemişti doktor bide ilaç vermişti düşük önleyici..Gecikme ve doktoruna danış canım..
kesinlikle arkadaslar... okuruna birakin ve bekleyelim ins.. evdeki testte cikmayinca kanda yuksek ihtimalle cikmiyo.. benim arkadasin bi kac gun gecti iki liralik testle yapti kipkirmizi iki cizgi saniyeler icinde cikti.. hani kucuk bile olsa cok hafif cizgileri bile cikariyo o begenmedigimiz idrar testleri.. hepimizde oyle oldu.bakin... idrar testinde hafif cizgiyi gorenlerde hamile olduklarini ogrendiler.. hayirlisi herkes icin. kimse kendini.uzmesiiinnnnarkadaşlar mart ayı içinde benim adetim 10 gün gecikti. hamile değildim, nedensiz.
dolunayın da aynen benim gibi gecikmişti.
stres yapmayın lütfen, gebelik yoksa, sıkıntıdan oluyor bunlar bize :S
canim bct kuru dedigin ne bilmiyorum ama sogan.kurunun hic bi zarari olmaz soganin sayisiz sifasi herseyde geciyo..zannetmiyorum cnm ya ben bu ay adetimin 2 günü bçt kürü uyguladım yaklaşık 7 gün falan bu kürün bitmesine 2 gün kala yani adetimin 7 günü soğan kurunede başladım anlayacağın kendi elimle kendimi mahvettim gibi geliyor kocişede diyemedim o çok kızıyo böyle şeylere çünkü acaba bunların etkisimi diyorum gerçi dün aile hekimine sordum ama hayır ne etki edecek hepsi doğal şeyler dedi offffff offfff anlamadım yani
pazartesiye kadar beklicem kızlar ben olmazsa gidicem birdaha kan aldırmaya ya bide kız damarımı buluyor damarım kayıyor delik deşik oldu kolum güzel yanı akşamda kan veriyor olabilmek yarım saatte hemen aldık sonucu
bencede kafamıza çok taktığımız için adetimizi geciktiriyoruz
canim uzme canini olur boyle seyler sirt ustu yat dinlen sende bakalim.. korkma dua et.. Rabbim bu.mubarek cuma gunu hurmetine alipekin cocugunu saglicakla kucagina almayi nasip et aminnnnnnnslm kızlar yazılarınızın hepsini okuyamadım hamile olanları tbbrk ediorum kırmızıları görenlere de hayırlısı olsun diyoruumm
hiiiiccc moralini bozma... kalbini ferah tut vede aglama canimmmm... bebekde.uzulur.biliyorsun onlar birer damlaykenden herseyi anliyorlar... kalbini ferah tut bisey olmayacak de... Rabbim sana emanet de... ama kalpten... herseyin sahibi o biliyosun...dualarimiz seninle canim benimmgorustum canm aksam aradım kan kırmızı gelirse konusalım dedi zaten progestan kullanıyorum dusuk onleyici
sabah tekrar aradım kalp atıslarını duymus olsaydık cagırır muayene eder yine kalp atıslarına bakardık dedı ama suan daha kalp atıslarını duyamayz ilaçlarını ihmal etme dinlen dedi olurmuş lekenme
ama yine de moralim 0 dunden beri sürekli aglıyorum(
gorustum canm aksam aradım kan kırmızı gelirse konusalım dedi zaten progestan kullanıyorum dusuk onleyici
sabah tekrar aradım kalp atıslarını duymus olsaydık cagırır muayene eder yine kalp atıslarına bakardık dedı ama suan daha kalp atıslarını duyamayz ilaçlarını ihmal etme dinlen dedi olurmuş lekenme
ama yine de moralim 0 dunden beri sürekli aglıyorum(
herkesin cumasi mubarek.olsun arkadaslar... Rabbim bu.mubarek cuma gunu hurmetine tum evlat sahibi olmak isteyenlere hayirlisi ile ciftet cifter evlatlar versin ins.... amiiinnn... herkes amin desin ins...
hamile olanlarada hayirlisi ile saglicakla kucaklarina alabilmeyi nasip etsin.... aminnn..
en bastada da;
topidige
unlugule
mira ya
melekimee
kucuk melege
warseye
realbaby ye
yeni katilan bugun adet olan a ile nicki olana 2. cocuk dusunene...
ask hic bitmeze
yedikolige
ozlemgoke
yedirenk miydi.. ona
isim hafizam vardirda nick olunca unutuyoum
veee topikte ismini saymadigimmmm... uye olan olmayan... okuyip takip eden.. evlat hasreti ile yanan herkese Allahim bu cuma gunu hurmetine ikiz ikizzzz evlatlar nasip etsiiiiinn amiiinnn....
son olarak bir hadis;Cuma gunu oyle bir saat vardir ki yapilan dua geri cevrilmez....
selam ve dua ileeee ...
herkesin cumasi mubarek.olsun arkadaslar... Rabbim bu.mubarek cuma gunu hurmetine tum evlat sahibi olmak isteyenlere hayirlisi ile ciftet cifter evlatlar versin ins.... amiiinnn... herkes amin desin ins...
hamile olanlarada hayirlisi ile saglicakla kucaklarina alabilmeyi nasip etsin.... aminnn..
en bastada da;
topidige
unlugule
mira ya
melekimee
kucuk melege
warseye
realbaby ye
yeni katilan bugun adet olan a ile nicki olana 2. cocuk dusunene...
ask hic bitmeze
yedikolige
ozlemgoke
yedirenk miydi.. ona
isim hafizam vardirda nick olunca unutuyoum
veee topikte ismini saymadigimmmm... uye olan olmayan... okuyip takip eden.. evlat hasreti ile yanan herkese Allahim bu cuma gunu hurmetine ikiz ikizzzz evlatlar nasip etsiiiiinn amiiinnn....
son olarak bir hadis;Cuma gunu oyle bir saat vardir ki yapilan dua geri cevrilmez....
selam ve dua ileeee ...
canim uzme canini olur boyle seyler sirt ustu yat dinlen sende bakalim.. korkma dua et.. Rabbim bu.mubarek cuma gunu hurmetine alipekin cocugunu saglicakla kucagina almayi nasip et aminnnnnnn
hiiiiccc moralini bozma... kalbini ferah tut vede aglama canimmmm... bebekde.uzulur.biliyorsun onlar birer damlaykenden herseyi anliyorlar... kalbini ferah tut bisey olmayacak de... Rabbim sana emanet de... ama kalpten... herseyin sahibi o biliyosun...dualarimiz seninle canim benimm
Doktorun muayneye gerek yok dediyse soru yok canım sıkma canını ağlama sakın içindeki canlı herşeyi hissediyo ona göre :) meleğinide üzme durduk yere..Doktor eğer kötü bişey sezseydi mutlaka gel göreyim derdi dimi..İçini ferah tut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?