Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 15gündür de takip ediyorum sizleri allah inşallah hepinize tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip eder..bizimde inşallah ilk ayımız olucak ilk bebeğimiz bat 19 nisan umarım gelmez:)dün bitti adetim bugünden itibaren çalışmalara başlıycaz hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum bi sorun çıkmaz umarım bu ay kırmızıları görenler inşallah nisan ayında görmeyiz

ya kızlar adet olupta hamile olan çok kişi var belirtilerden dolayı adet bittikten sonra test yapmışlar pozitif çakmış çok kişinimn benim belirtilerim çok vardı kessin diye bakıyodum stress yapmadım kendi kendine oldu hatta ilişkiden sonraki gün adet ağrısı gibi karnım belim çok ağrıdı bi hafta ürdü içimdaki şüpheyi atamıyorum sizce adetim bitince test yapıyım mı adet olunca çok şaırdım bunca belirti üstüne yaaaa((((((((((((( kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz....lütfennnn

Merhaba cnm aynı durumu yakın bi arkadaşım yaşadı belirtileri vardı kesin hamileyim gözüyle bakıyordu adet olunca üzüldü çok ama adeti kısa sürdü 5 gün geliyorken 3 gün zar zor geldi sonra adeti kesildi 3 günde sonra 2 gün sonra test yaptı acaba üstüne görme falan olurmu diye ve hamile çıktı olabilir yani..

aman aman şaşmasın, tahtaya vur. geleceği varsa gecikmeden erken gelmeden vaktinde gelsin :)

tşkederim cnm ya tek ben deyil eşimde çok şaşıırdı oda görüyodu beirtileri çok yiyosun artık felan diyodu içimdeki şüpheyi atmak için adet bitiminde test yapıcam artık inş üstüne görmedir yaaa (((((((

aminnnn aminn, sağol canım benim. Allah dualarını kabul etsin, yavrunu en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin. çok duygulandım dolunay, çok sağol canım benimmm :))

alipek geçmiş olsun canım. bilgisayar başında oturma fazla, yat uzan dinlen. tv seyret. stres yapmamaya çalış. bol bol dua et. doktorunla da iletişimi sürdür. ufak tefek lekelenmeler olur, normaldir diye biliyorum. inşallah arkası gelmez ve kesilir. nolur ağlama canım.

tsk ederim cnm saol sımdı bıraz daha ıyıyım bnm gıbı bıkac kısı daha olmus okudum hersey normalmıs sımdı hayırlısı artık uzanıorum cnm

Biz de nihayet taburcu olduk hastaneden eşim de iyi çok şükür. Önceki sayfaları okuyamadım baya yazmışsınız umarım yeni hamiş haberleri vardır.
Eşim ameliyattayken ben de kan testi yaptırdım Bhcg 682 çıktı. Ama eşime yapıcağım sürpriz yalan oldu boşboğazlığım sayesinde. Lab.da çalışan bayanla sohbet ettik azcık ilk bebek mi fln diye sordu öyle böyle derken dedim eşim ameliyatta şu numaralı oda da kalıyoruz fln diye.. Neyse eşim çıktı odaya aldılar ben de fırsat bulup sonucu almaya gidemedim. Lab.daki kadında saolsun odaya kadar yollamış sonucu hemşire geldi kontrole demez mi sizinde tahlil sonucunuz çıkmış tebrikler diye. Eşim panikledi hemen noldu diye sonra da anladı tabi kağıdı görünce :)) tabi herşeye ortaya çıkınca kadın doğumcuya da gittim haftaya görebiliriz keseyi dedi randevu verdi.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hepiniz en kısa zamanda bu mutlu hbri alırsınız

canım benim için rahat etcekse yap tabi ama üzme tatlı canını nolur

gözün aydın canım benim hayırlı olsun RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım çok sevindim gözünüz aydın.boşver iyi olmuş ameliyat sonrası eşinede moral olmuştur.herşeyi unutmuştur.

tebrikler canım eşine de geçmiş olsun
inşallah sağlıklı ve güzel bi gebelik geçirirsin sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

canım benim için rahat etcekse yap tabi ama üzme tatlı canını nolur

üzmek istiyorum ama kabullenemiyorum işte yaaa çok imitliydim belki ondan olmuyacak bişey aslında ama sırf şu şüpheyi yok etmek için yapıcam cnm (((((( sen adet olmadın mı hala cnm beklemedemisin hala

canım hayırlısı olsun hakkında inş ben de hala olmadım bekliyorum bakalım...

son durum ne kızlar şimdi kim ben gibi beklemede hala :)
kimler test yaptı kimler yapacak kimler umutlu
valla ben idrarda da kanda da negatifi yedim k...n üstüne oturdum uslu uslu adetimi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…