saol tsk ederim Allah senin gebeliginide tamamına erdirsin kucagına almayı nasip etsin
ya kızlar adet olupta hamile olan çok kişi var belirtilerden dolayı adet bittikten sonra test yapmışlar pozitif çakmış çok kişinimn benim belirtilerim çok vardı kessin diye bakıyodum stress yapmadım kendi kendine oldu hatta ilişkiden sonraki gün adet ağrısı gibi karnım belim çok ağrıdı bi hafta ürdü içimdaki şüpheyi atamıyorum sizce adetim bitince test yapıyım mı adet olunca çok şaırdım bunca belirti üstüne yaaaa((((((((((((( kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz....lütfennnn
en doğrusu beklemek adetin gecikmesi zaten doktorlarda adetten önce belirti sunmuyor ilk belirti adet gecikmesi diyorlar...benim 2 gün gecikse % 90 hamileyim derim ama hiç de gün şaşmıyor mübarek. :) bakalım canım nisan artık
Merhaba cnm aynı durumu yakın bi arkadaşım yaşadı belirtileri vardı kesin hamileyim gözüyle bakıyordu adet olunca üzüldü çok ama adeti kısa sürdü 5 gün geliyorken 3 gün zar zor geldi sonra adeti kesildi 3 günde sonra 2 gün sonra test yaptı acaba üstüne görme falan olurmu diye ve hamile çıktı olabilir yani..
herkesin cumasi mubarek.olsun arkadaslar... Rabbim bu.mubarek cuma gunu hurmetine tum evlat sahibi olmak isteyenlere hayirlisi ile ciftet cifter evlatlar versin ins.... amiiinnn... herkes amin desin ins...
hamile olanlarada hayirlisi ile saglicakla kucaklarina alabilmeyi nasip etsin.... aminnn..
en bastada da;
topidige
unlugule
mira ya
melekimee
kucuk melege
warseye
realbaby ye
yeni katilan bugun adet olan a ile nicki olana 2. cocuk dusunene...
ask hic bitmeze
yedikolige
ozlemgoke
yedirenk miydi.. ona
isim hafizam vardirda nick olunca unutuyoum
veee topikte ismini saymadigimmmm... uye olan olmayan... okuyip takip eden.. evlat hasreti ile yanan herkese Allahim bu cuma gunu hurmetine ikiz ikizzzz evlatlar nasip etsiiiiinn amiiinnn....
son olarak bir hadis;Cuma gunu oyle bir saat vardir ki yapilan dua geri cevrilmez....
selam ve dua ileeee ...
alipek geçmiş olsun canım. bilgisayar başında oturma fazla, yat uzan dinlen. tv seyret. stres yapmamaya çalış. bol bol dua et. doktorunla da iletişimi sürdür. ufak tefek lekelenmeler olur, normaldir diye biliyorum. inşallah arkası gelmez ve kesilir. nolur ağlama canım.
tsk ederim cnm saol sımdı bıraz daha ıyıyım bnm gıbı bıkac kısı daha olmus okudum hersey normalmıs sımdı hayırlısı artık uzanıorum cnm
ya kızlar adet olupta hamile olan çok kişi var belirtilerden dolayı adet bittikten sonra test yapmışlar pozitif çakmış çok kişinimn benim belirtilerim çok vardı kessin diye bakıyodum stress yapmadım kendi kendine oldu hatta ilişkiden sonraki gün adet ağrısı gibi karnım belim çok ağrıdı bi hafta ürdü içimdaki şüpheyi atamıyorum sizce adetim bitince test yapıyım mı adet olunca çok şaırdım bunca belirti üstüne yaaaa((((((((((((( kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz....lütfennnn
Biz de nihayet taburcu olduk hastaneden eşim de iyi çok şükür. Önceki sayfaları okuyamadım baya yazmışsınız umarım yeni hamiş haberleri vardır.
Eşim ameliyattayken ben de kan testi yaptırdım Bhcg 682 çıktı. Ama eşime yapıcağım sürpriz yalan oldu boşboğazlığım sayesinde. Lab.da çalışan bayanla sohbet ettik azcık ilk bebek mi fln diye sordu öyle böyle derken dedim eşim ameliyatta şu numaralı oda da kalıyoruz fln diye.. Neyse eşim çıktı odaya aldılar ben de fırsat bulup sonucu almaya gidemedim. Lab.daki kadında saolsun odaya kadar yollamış sonucu hemşire geldi kontrole demez mi sizinde tahlil sonucunuz çıkmış tebrikler diye. Eşim panikledi hemen noldu diye sonra da anladı tabi kağıdı görünce :)) tabi herşeye ortaya çıkınca kadın doğumcuya da gittim haftaya görebiliriz keseyi dedi randevu verdi.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hepiniz en kısa zamanda bu mutlu hbri alırsınız
Biz de nihayet taburcu olduk hastaneden eşim de iyi çok şükür. Önceki sayfaları okuyamadım baya yazmışsınız umarım yeni hamiş haberleri vardır.
Eşim ameliyattayken ben de kan testi yaptırdım Bhcg 682 çıktı. Ama eşime yapıcağım sürpriz yalan oldu boşboğazlığım sayesinde. Lab.da çalışan bayanla sohbet ettik azcık ilk bebek mi fln diye sordu öyle böyle derken dedim eşim ameliyatta şu numaralı oda da kalıyoruz fln diye.. Neyse eşim çıktı odaya aldılar ben de fırsat bulup sonucu almaya gidemedim. Lab.daki kadında saolsun odaya kadar yollamış sonucu hemşire geldi kontrole demez mi sizinde tahlil sonucunuz çıkmış tebrikler diye. Eşim panikledi hemen noldu diye sonra da anladı tabi kağıdı görünce :)) tabi herşeye ortaya çıkınca kadın doğumcuya da gittim haftaya görebiliriz keseyi dedi randevu verdi.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hepiniz en kısa zamanda bu mutlu hbri alırsınız
canım benim için rahat etcekse yap tabi ama üzme tatlı canını nolur
tşkederim cnm ya tek ben deyil eşimde çok şaşıırdı oda görüyodu beirtileri çok yiyosun artık felan diyodu içimdeki şüpheyi atmak için adet bitiminde test yapıcam artık inş üstüne görmedir yaaa(((((((
son durum ne kızlar şimdi kim ben gibi beklemede hala :)
kimler test yaptı kimler yapacak kimler umutlu
valla ben idrarda da kanda da negatifi yedim k...n üstüne oturdumuslu uslu adetimi bekliyorum
bende bekliyorum bekliyorum ama dayanamıyorum...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?