Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

kızlar ben adet oldum şaşmadı :d ama sizden dinlediğim kadarıyla seviniyorum bu duruma anladıgım hormonlarda sorunum yok.günüm geçmedi.bakalım hayırlısı inş.nisana.
hali hazırda olmuşken hafta sonu güzel bir temizlik yapım bari bişey varsa diye temizlik yapmıyordum :))) üstüne birde sigara içim

Hayırlısı canm yaa gerçekten burası insanı psikolojik olarak çok etkiliyor. Kendi kendimize habire belirti yaşıyoruz.. Sendeki belirtilerden ben çok ümitliydim.. Ama moral bozmak yok Bende acısını temizlik ve sigaradan çıkarmıştım :) Ama fazla yüklenme Nisan için tam gaz devam
Taşınsak mı artık Nisana?

Allah razı olsun dolunaycımm bu dualarla hamile kalmayan kalmayacak aramızda inş

Son düzenleme:
3-4 gün girmedik ne çok şey konuşmuşsunuz kızlarrr hızınıza yetişemiyorum vallahii

bu arada benim bugün göğüslerim çok ağrıyo dokuanmıyorum batımada 1 hafta falan var bu kadar erkenden belirti olmaz dimi ??? bide çok afedersiniz ishal olmuşummm

hmm gri felan mı cnm ok açık renk olsada pozitif oluyo istersen internette pozitif olan test resimlerine bak belki senin gibisi vrdır cnm hamilesindir inş yaaa:)))))))))))))

evet gri yaaa baktım nete bakmazmıyım var öyle pozitif olanlar ama inatla kan vermiyorum korkuyorum negatif çıkacak diye...

üzmek istiyorum ama kabullenemiyorum işte yaaa çok imitliydim belki ondan olmuyacak bişey aslında ama sırf şu şüpheyi yok etmek için yapıcam cnm (((((( sen adet olmadın mı hala cnm beklemedemisin hala

bugün eltimin bebeği işitme testine götürdüler,işitme testi negatif çıkmış bera testi yapmışlar o da negatif çıkmış haftaya yeniden çağırmış doktor,bunları duyunca dedimki ne zaman olursa olsun ama hayırlısı olsun,önemli olan sağlıklı doğması Allaha bırakalım dua edelim bence..bir de arkadaşlar gebelik öncesi folikasit falan kullanın çok önemli ayrıca doktor kontrolünden geçin.benim eltim habersi z hamile kaldı.belki de ondan kaynaklıdır..olsun sen de üzme canım kendini hayırlısı olsun..

hadi gidelim canım

Nereye gidiyorsunuz canikolarr? Nisan'a taşınacaksınız duyurun burdan da hep birlikte gecelim. Ben bu topige geldigimde sayfa sayısı 20lerdeydi, şimdi 400e dayanmış. Nerden nereye. Nasıl bırakıp gideriz sayfamizi? Uhuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…