canım hayırlısı olsun hakkında inş ben de hala olmadım bekliyorum bakalım...
valla bence dayan canım ben dün kanda negatifi yedim :)
kızlar ben adet oldum şaşmadı :d ama sizden dinlediğim kadarıyla seviniyorum bu duruma anladıgım hormonlarda sorunum yok.günüm geçmedi.bakalım hayırlısı inş.nisana.
hali hazırda olmuşken hafta sonu güzel bir temizlik yapım bari bişey varsa diye temizlik yapmıyordum :))) üstüne birde sigara içim
herkesin cumasi mubarek.olsun arkadaslar... Rabbim bu.mubarek cuma gunu hurmetine tum evlat sahibi olmak isteyenlere hayirlisi ile ciftet cifter evlatlar versin ins.... amiiinnn... herkes amin desin ins...
hamile olanlarada hayirlisi ile saglicakla kucaklarina alabilmeyi nasip etsin.... aminnn..
en bastada da;
topidige
unlugule
mira ya
melekimee
kucuk melege
warseye
realbaby ye
yeni katilan bugun adet olan a ile nicki olana 2. cocuk dusunene...
ask hic bitmeze
yedikolige
ozlemgoke
yedirenk miydi.. ona
isim hafizam vardirda nick olunca unutuyoum
veee topikte ismini saymadigimmmm... uye olan olmayan... okuyip takip eden.. evlat hasreti ile yanan herkese Allahim bu cuma gunu hurmetine ikiz ikizzzz evlatlar nasip etsiiiiinn amiiinnn....
son olarak bir hadis;Cuma gunu oyle bir saat vardir ki yapilan dua geri cevrilmez....
selam ve dua ileeee ...
inş cnm inş hamilesindir beklyorum haberini güzel haberler verirsin cnm inş
inş.cnm güzel haber veririm ama bişey sorucam idrar testinde 2.çizgi çıkıyor görüyorum ama pembe değil anlamadım bi türlü..
nasıl bi renk peki istersen resmini çek de koy
koyu bi renk ışıkta daha çok belli oluyor şuanda çekip koyamıyorum ama..
koyu bi renk ışıkta daha çok belli oluyor şuanda çekip koyamıyorum ama..
hmm gri felan mı cnm ok açık renk olsada pozitif oluyo istersen internette pozitif olan test resimlerine bak belki senin gibisi vrdır cnm hamilesindir inş yaaa:)))))))))))))
üzmek istiyorum ama kabullenemiyorum işte yaaa çok imitliydim belki ondan olmuyacak bişey aslında ama sırf şu şüpheyi yok etmek için yapıcam cnm(((((( sen adet olmadın mı hala cnm beklemedemisin hala
evet gri yaaa baktım nete bakmazmıyım var öyle pozitif olanlar ama inatla kan vermiyorum korkuyorum negatif çıkacak diye...
eczaneye de gösterebilirsin canım yardımcı oluyorlar
Hayırlısı canm yaa gerçekten burası insanı psikolojik olarak çok etkiliyor. Kendi kendimize habire belirti yaşıyoruz.. Sendeki belirtilerden ben çok ümitliydim.. Ama moral bozmak yok Bende acısını temizlik ve sigaradan çıkarmıştım :) Ama fazla yüklenme Nisan için tam gaz devam
Taşınsak mı artık Nisana?
Allah razı olsun dolunaycımm bu dualarla hamile kalmayan kalmayacak aramızda inş
hadi gidelim canım
kimse benle ilgilenmiyogidiyorum benn
nereye ya :) gitme gitme
gidermiyimmm ben hiçççç hatunlarzaten göğüslerim çok acıyooo iğne batırıp patlatcam en sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?