- 8 Ekim 2011
- 510
- 162
- 323
sen hamiş miydin yoksa adetini mi bekliyosun
Nereye gidiyorsunuz canikolarr? Nisan'a taşınacaksınız duyurun burdan da hep birlikte gecelim. Ben bu topige geldigimde sayfa sayısı 20lerdeydi, şimdi 400e dayanmış. Nerden nereye. Nasıl bırakıp gideriz sayfamizi? Uhuuuuu
canım batımı bekliyorum bu ay hsg çektirdim kendimi silkelettimmmm ovulasyon testi falan yaptım daha önceki sayfalrda yazmıştım ama bayadır girememiştimm böyle işteinşAllahhh gelmez o kırmızılar
inşallah gelmez canım benim 2 gündür gelen giden yok bakalım bekliyoz hala
Theparadise ve askhicbitmez, inşallah hamilesinizzzz!
Evet canım senin fikrini destekliyorum. Hasta olanlar pztden itibaren gecelim Nisan grubuna.
Kız unlugullllll, ne çabuk gittiniz? Askolsun :S
inşAlahhh canım bakalım neler olacakk
1 hafta önceden göğüsler bu kadar acırmı onu bilemedim adetime yakın hep göğüslerim şişerdi ama bu sefer çok acıyolar
Theparadise ve askhicbitmez, inşallah hamilesinizzzz!
Evet canım senin fikrini destekliyorum. Hasta olanlar pztden itibaren gecelim Nisan grubuna.
Kız unlugullllll, ne çabuk gittiniz? Askolsun :S
geçen ay bende öyle oldu dokunamıyordum bile iç çamaşırı takasım gelmiyordu valla ne garip vücudumuz var
bugün eltimin bebeği işitme testine götürdüler,işitme testi negatif çıkmış bera testi yapmışlar o da negatif çıkmış haftaya yeniden çağırmış doktor,bunları duyunca dedimki ne zaman olursa olsun ama hayırlısı olsun,önemli olan sağlıklı doğması Allaha bırakalım dua edelim bence..bir de arkadaşlar gebelik öncesi folikasit falan kullanın çok önemli ayrıca doktor kontrolünden geçin.benim eltim habersi z hamile kaldı.belki de ondan kaynaklıdır..olsun sen de üzme canım kendini hayırlısı olsun..
aynennniyice kafayı yedik karnımız gurulduyo belirti zannediyoruz kalk yemek ye hatuun karnını doyur dimi yanii
inşAllahhh topidiğiiiiimmmmm bu arada sende ne var ne yok önceki sayfaları okuyamadım neler yaptın
Canimm sen yoktun birkaç gündür. Ben de hsg çektirdim, cok şükür temiz çıktı :) pzt yumurtlamisim da :) ama Dr bana hsg çekileceğin ay korun demişti, sizlere dememiş. Mart'ta calışma olmadı bizim ama sizlerden kopamadim ki :) Nisan'da adetimden sonra tam gazzzz çalısmalara basliyorummmm :)))
kızlarr:)
biliyosunuz benim bat pazar. ama ben dayanamayıp bugün öğlen vakti test yaptımm ve silik 2. çizgiyi gördüm:))
sonra dayanamayıp kan tahlli yaptırdım ve 46 çıktı:)
dr hamilesin değer çok iyi dedi:))))
ya kızlar ben de yine test aldım yaptım. biri pempe biri silik çıktı yine aynısı ama dünkü daha belliydi bugün ki daha silik. anlamadım ben işten bişey
slm kızlar yazılarınızın hepsini okuyamadım hamile olanları tbbrk ediorum kırmızıları görenlere de hayırlısı olsun diyoruumm
durmak yok yola devam :))
benim biraz moralim bozukdun aksam kahverengi akıntı geldi cok korktum moralimde sıfıra indi resmen
hala oksuruorum gecmedi dha da cogaldı(
bu sabahta kalkınca 5-6 damla camasırım da leke gördüm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?