Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

bencede ya ki ben hayatta forum takip etmezdim yanii bakar çıkardım
ama burası sardı beni
bence taşıncaksak hasta olmayanlarla pazartesi taşınalım

canım batımı bekliyorum bu ay hsg çektirdim kendimi silkelettimmmm ovulasyon testi falan yaptım daha önceki sayfalrda yazmıştım ama bayadır girememiştimm böyle işte inşAllahhh gelmez o kırmızılar

inşallah gelmez canım benim 2 gündür gelen giden yok bakalım bekliyoz hala

Theparadise ve askhicbitmez, inşallah hamilesinizzzz!
Evet canım senin fikrini destekliyorum. Hasta olanlar pztden itibaren gecelim Nisan grubuna.
Kız unlugullllll, ne çabuk gittiniz? Askolsun :S

Evet canım senin fikrini destekliyorum. Hasta olanlar pztden itibaren gecelim Nisan grubuna.

inşAllahhh topidiğiiiiimmmmm bu arada sende ne var ne yok önceki sayfaları okuyamadım neler yaptın

yok yavrum ya hasta olcma yanii baksana kanda bile negatif yedim
niasna kalcam bence

evet cnm yaa çok doğru söyledin ben folik asit kullanıyorum doktor toptan kan tahlili yapyırdı bütün değerler ii çıktı ben kafaya takıyorum cnm yaa eşim çok istiyo bide hayırlı sağlıklı olsun geç olsun dediğin gibi hayırlısı artık

inşAllahhh topidiğiiiiimmmmm bu arada sende ne var ne yok önceki sayfaları okuyamadım neler yaptın

Canimm sen yoktun birkaç gündür. Ben de hsg çektirdim, cok şükür temiz çıktı :) pzt yumurtlamisim da :) ama Dr bana hsg çekileceğin ay korun demişti, sizlere dememiş. Mart'ta calışma olmadı bizim ama sizlerden kopamadim ki :) Nisan'da adetimden sonra tam gazzzz çalısmalara basliyorummmm :)))

çok şükür temiz çıkmış canımmm walla doktorum bana korun demedi bende korunmadım zaten sabredecek gücüm kalmamıştı bu ay olursa olur olmazsa artık doktor kontroluyle devam edicem aşılama falan yaparlar herhalde bakalım nisanda kendini silkeletmeyi unutma heee çok işe yarıyoomuşşş

Kizlar selam.Anca gelebildim cokyorgunum cok.Allahtan bugun cuma.Kizlar nisan topigine mi geciyorsunuz?Konusulmus ama kacirdim ben.Bu arada 5-7 nisani bekleyen kimler var

kızlarr:)
biliyosunuz benim bat pazar. ama ben dayanamayıp bugün öğlen vakti test yaptımm ve silik 2. çizgiyi gördüm:))
sonra dayanamayıp kan tahlli yaptırdım ve 46 çıktı:)
dr hamilesin değer çok iyi dedi:))))

ya kızlar ben de yine test aldım yaptım. biri pempe biri silik çıktı yine aynısı ama dünkü daha belliydi bugün ki daha silik. anlamadım ben işten bişey

hayırlısı olsun.saglıklı bır hamılelık gecırırsın ınsallah...

ya kızlar ben de yine test aldım yaptım. biri pempe biri silik çıktı yine aynısı ama dünkü daha belliydi bugün ki daha silik. anlamadım ben işten bişey

sılıkde hamıle olabılrısın en kısa zamnda kan tahlılı yaptır kesın sonucu ogren..

tum htamılelere sorum olacak akıntı hepınızde varmı???
ılk hamılelıgımde vardı suan yok 2 gun gectı adetım...

Son düzenleme:

geçmiş olsun tatlım. hiç korkma, çok kişide olabilen bişey. sadece dikkat et yorma kendini canımcım. daha çok şey paylaşıcağız ALLAHın izniyle hamiştaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…