ya kızlar ben de yine test aldım yaptım. biri pempe biri silik çıktı yine aynısı ama dünkü daha belliydi bugün ki daha silik. anlamadım ben işten bişey
üzmek istiyorum ama kabullenemiyorum işte yaaa çok imitliydim belki ondan olmuyacak bişey aslında ama sırf şu şüpheyi yok etmek için yapıcam cnm(((((( sen adet olmadın mı hala cnm beklemedemisin hala
çok şükür temiz çıkmış canımmm walla doktorum bana korun demedi bende korunmadım zaten sabredecek gücüm kalmamıştı bu ay olursa olur olmazsa artık doktor kontroluyle devam edicem aşılama falan yaparlar herhalde bakalım nisanda kendini silkeletmeyi unutma heee çok işe yarıyoomuşşş
bata kaç gün var? silik çıktıysa kanda baktır bence
kızlarr:)
biliyosunuz benim bat pazar. ama ben dayanamayıp bugün öğlen vakti test yaptımm ve silik 2. çizgiyi gördüm:))
sonra dayanamayıp kan tahlli yaptırdım ve 46 çıktı:)
dr hamilesin değer çok iyi dedi:))))
Ruzigarrrr cok sevindim canım, tebriklerrrrr!!! Gözün aydinnnn :)))
teşekkür ederim canım:))
darısı tüm isteyenlere
kızlar bu arada hiçbir belirtim yok.
adete 2 gün kala sabah ilk idrarla fln değil öğlen 2 de yaptım.
yani her saatte çıkıyor
canım benim cok sevindim hayırlı olsun RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
taze hamişimiz RUZİGARRR...
HİÇ belirti yok demişsin en ufak bişey yokmuydu göüs ne bileyim akıntı baş diş ağrısı karında şişlik iştahhh??????
hiç bişey yok muydu?
kızlar ben adet oldum şaşmadı :d ama sizden dinlediğim kadarıyla seviniyorum bu duruma anladıgım hormonlarda sorunum yok.günüm geçmedi.bakalım hayırlısı inş.nisana.
hali hazırda olmuşken hafta sonu güzel bir temizlik yapım bari bişey varsa diye temizlik yapmıyordum :))) üstüne birde sigara içim
bencede durubulut canım sen en iyisi kana git silik çıksa pozitif oluyo genelde ALLAH ım yuzunu guldursun gönlüne gore versin inşallah hamilesindir
bir kaçgün bekleyim öyle gitcem kn tahliline , allah isteyen herkese versin. benim bitane var çok şükür allah onu bağışlasın ikiniciyi de istiyoduk bakalım. allah olmayan herkese tatdırsın bu duyguyu. tez zamanda seninde haberlerini alırız inşallah canım
sağol canım..
heyecanlı bekleyiş hiç durmuyor.. şimdi de değer yükselecekmi diye pazartesiyi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?