Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

üzmek istiyorum ama kabullenemiyorum işte yaaa çok imitliydim belki ondan olmuyacak bişey aslında ama sırf şu şüpheyi yok etmek için yapıcam cnm (((((( sen adet olmadın mı hala cnm beklemedemisin hala

canım benim sonuç her ne cıkarsa cıksın uzme kendini lutfen RABBİM hayırlısını verir sen yeterki üzme tatlı canını hersey zamanla olur.valla canım bende hala adet olmadım bekliyorum bakalım adeti :44:

Canım ben onu kocana nasıl diycem? Adam vazgeçecek herseyden diye korkuyorum hehehe. Bana deliymisim gibi bakar benimki kesin, ben de düşünmüyor değilim ama söyleyemem :S
İnşallah bu ay tutar tatlım. Rahim filminden sonraki 3 ay şans cok yüksek oluyormuş. Kimsenin Dr U korun dememiş, benimki neden dedi bilmiyorum. Cok öpüyorum, guzel haberlerini bekliyorum canimmmmm

Ruzigarrrr cok sevindim canım, tebriklerrrrr!!! Gözün aydinnnn :)))

kızlar bu arada hiçbir belirtim yok.
adete 2 gün kala sabah ilk idrarla fln değil öğlen 2 de yaptım.
yani her saatte çıkıyor

taze hamişimiz RUZİGARRR...
HİÇ belirti yok demişsin en ufak bişey yokmuydu göüs ne bileyim akıntı baş diş ağrısı karında şişlik iştahhh??????
hiç bişey yok muydu?

taze hamişimiz RUZİGARRR...
HİÇ belirti yok demişsin en ufak bişey yokmuydu göüs ne bileyim akıntı baş diş ağrısı karında şişlik iştahhh??????
hiç bişey yok muydu?

canım valla çok dinledim kendimi hatta göğüslerimi sıktım acyınnn diye:)
akıntı bi ara oldu geçti..
ama benim bu ay yumurtala günüm dahil diğer 4 gün fln bel ağrım oldu..

kızlar ben adet oldum şaşmadı :d ama sizden dinlediğim kadarıyla seviniyorum bu duruma anladıgım hormonlarda sorunum yok.günüm geçmedi.bakalım hayırlısı inş.nisana.

canım hiç üzülme.. bu ay olmazsa bi dahaki ay..
sen tahlil yaptıracaktın bi onlara bak ne var ne yok sonra salim kafayla beklersin bebişini..

bende de hiç belirti falan yok ama çok istiyorum bebiş...

erken gebelik testi yapmıştım 3 gün önce çıkmadı ve 2- 3 gün var.

bencede durubulut canım sen en iyisi kana git silik çıksa pozitif oluyo genelde ALLAH ım yuzunu guldursun gönlüne gore versin inşallah hamilesindir

bir kaçgün bekleyim öyle gitcem kn tahliline , allah isteyen herkese versin. benim bitane var çok şükür allah onu bağışlasın ikiniciyi de istiyoduk bakalım. allah olmayan herkese tatdırsın bu duyguyu. tez zamanda seninde haberlerini alırız inşallah canım

canım kan tahliline hemen gitsen cıkar cunku döllenmeden 8 10 gun sonra kanda cıkıyo ilkinide ALLAH bağışlasın canım benim ikincisinede tez zamanda sağlıkla kavusursun inşallah benim bu ay olmucak heralde canım yaa adetim olmadı ama test yaptım evde ama negatif cıktı malesef

sağol canım..
heyecanlı bekleyiş hiç durmuyor.. şimdi de değer yükselecekmi diye pazartesiyi bekliyorum

yukselir inşallah canım yaa kendini sıkıntıya sokup hiç bişeyi dert etme sakın cunku kişiden kişiye değişiyo yani sadece doktorunun soledikleri onemli hamileliğin guzel ve sağlıklı gecer inşallah

Slm kızlar, mart ayında denemelere başlamıştık ama olmadı şimdi nisana inşallah. Geçen ay öğrendimki bidaha kesinlikle reglim geçmeden test yapmıycam insan psikopata bağlıyo kaba yapmaktan tuvaleti unutmuştum resmen.Birde sürekli kendimi dinleyip olmıycak belirtiler başlatmıştım resmen aşeriyodum neyse aa bide silik çizgi gördüm hemen ümitlendim ama kanda negatif çıktı onada inanmıycam artık . Bunlar benim 1 ayda edindiğim deneyimler. Kk sayesinde ovulasyon testinden haberdar oldum ve bugün başladım bakalım aa tabi bide şu sirkeleme olayı var tabi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…