kızlarr:)
biliyosunuz benim bat pazar. ama ben dayanamayıp bugün öğlen vakti test yaptımm ve silik 2. çizgiyi gördüm:))
sonra dayanamayıp kan tahlli yaptırdım ve 46 çıktı:)
dr hamilesin değer çok iyi dedi:))))
regl gecti mi canim senin.. kana falan gitmismiydin.. Belirti falan varmiya kızlar ben de yine test aldım yaptım. biri pempe biri silik çıktı yine aynısı ama dünkü daha belliydi bugün ki daha silik. anlamadım ben işten bişey
günaydın dolunaycım
burda da hava çok güzel tam bahar havası var
bende hala gelen giden yok ama yoğun akıntım var
nasip kısmet diyorum bakalım :)
Kismet cnm Allah verecek olduktan sonra tahliller falan bos...
Hayirlsi ins..
Sen.nerdendin cnm
kızlarr:)
biliyosunuz benim bat pazar. ama ben dayanamayıp bugün öğlen vakti test yaptımm ve silik 2. çizgiyi gördüm:))
sonra dayanamayıp kan tahlli yaptırdım ve 46 çıktı:)
dr hamilesin değer çok iyi dedi:))))
ya kızlar ben de yine test aldım yaptım. biri pempe biri silik çıktı yine aynısı ama dünkü daha belliydi bugün ki daha silik. anlamadım ben işten bişey
arkadaşlar ben dün eczaneden "pyro clinice" ve "al bi test" diye ikişer tane test markası aldım.. dün öğle vaktı ikinci çizgiyi gösteren pyro cliniceydi.. bu sabah da dedim bi tane daha yapıyım ne olur ne olmaz. "al bi test"i yaptım ve 2. çizgi hiç çıkmadı!!! allahım kaynar sular döküldü bişi oldu diye.. sonra hemen pyro'dan yaptım ve dünkünden daha belirgin bi çizgi çıktı:)
ikisinin de fiyatı aynı.. alacak olanlara tavsiye ederim.. bu test arkadaşımın kimyasal gebeliğini bile göstermiş.
Canim tebrikler.Saglikla kucagina almayi nasip etsin AllahDarisi bizlerin basina dua et bizim icin
Hic beklemeden kan tahliline git bence.
Gunaydin kizlar.Bugun dugun var.Sacimi boyatacaktim ama regl gunumu bekliorum artik belki biseylervardir diye.Insallahhh vardr ama ya
hayırlı olsun canım bebeğin belirtilerinde neler vardı pekii
inşallah çok güzel bi hamilelik geçirirsin melekler korusun sizi canım :)
eşim şimdiden sakın havaya girme diyor önce kalp atışlarını duyalım. ben de o yüzden çok heveslenmiyorum ama insanın elinde diil.. annemlere fln kimseye bişi demedik pıt pıtları duymadan söylemeyiz.. ama deli gibi herkese söyleyesim var:)))
iyiki siz varsınız Allah sizden razı olsun
geçmiş olsun tatlım. hiç korkma, çok kişide olabilen bişey. sadece dikkat et yorma kendini canımcım. daha çok şey paylaşıcağız ALLAHın izniylehamiştaşım
eşin haklı Allah korusun canım ya hahahahaa bizimki teste giderken bile herkese söyledi delikanda negatifi yedik geldik hala adet olmayınca testte hata var diye dolanıyor şimdi
annene söylesene gizlice ayyy ben tutamazdım kendimi sanırım[/QUO
ikimiz birlikte annelerimiz söyleyelim diyor:)
canım bnm tsk ederim hamiştaşım
ipeksin sen keseni gördünmü??
bide dr yasak olan herhangi bişi dedi mi??
canım daha iyisin inşAllah ? aklım sende kaldı yorma kendini e mi
canım ben bu salı gidicem doktora. pazartesi son bi beta hcg yaptırayım, değerimi göreyim diyorum. içim rahatlasın. inşallAllah her şey yolundadır :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?