Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

ooooo hayirli ugurlu olsuuuunnn bi hamilemiz daha olduuu Allah saglicakla kucagina almayi nasip etain ins...

ya kızlar ben de yine test aldım yaptım. biri pempe biri silik çıktı yine aynısı ama dünkü daha belliydi bugün ki daha silik. anlamadım ben işten bişey
regl gecti mi canim senin.. kana falan gitmismiydin.. Belirti falan varmi

Gunaydin kizlarrrr
hepinize mutlu haftasonlari....
Uzulmyyoruz hic bebekler gelmedi diye.. Elbette bi gun.gelecek vakti zamani var demekki.. Stres yapmayalim hiccc motive olalim emi..

Kimler nerede neler yapiyo bakalim.. Burda yaz havasi var bugun 26 yarin 27 derece gosteriyoo

günaydın dolunaycım
burda da hava çok güzel tam bahar havası var
bende hala gelen giden yok ama yoğun akıntım var
nasip kısmet diyorum bakalım :)

Canim tebrikler.Saglikla kucagina almayi nasip etsin AllahDarisi bizlerin basina dua et bizim icin

ya kızlar ben de yine test aldım yaptım. biri pempe biri silik çıktı yine aynısı ama dünkü daha belliydi bugün ki daha silik. anlamadım ben işten bişey

Hic beklemeden kan tahliline git bence.

Gunaydin kizlar.Bugun dugun var.Sacimi boyatacaktim ama regl gunumu bekliorum artik belki biseylervardir diye.Insallahhh vardr ama ya

arkadaşlar ben dün eczaneden "pyro clinice" ve "al bi test" diye ikişer tane test markası aldım.. dün öğle vaktı ikinci çizgiyi gösteren pyro cliniceydi.. bu sabah da dedim bi tane daha yapıyım ne olur ne olmaz. "al bi test"i yaptım ve 2. çizgi hiç çıkmadı!!! allahım kaynar sular döküldü bişi oldu diye.. sonra hemen pyro'dan yaptım ve dünkünden daha belirgin bi çizgi çıktı:)
ikisinin de fiyatı aynı.. alacak olanlara tavsiye ederim.. bu test arkadaşımın kimyasal gebeliğini bile göstermiş.

hayırlı olsun canım bebeğin belirtilerinde neler vardı pekii

gece yatarken allahım sen bebeğimi koru ve isteyen herkese nasip et dedim canım benm

hayırlı olsun canım bebeğin belirtilerinde neler vardı pekii

sağol canım.. ben dün de söyledim hiçbir elirtim yok.. ama benim bat yarın normalde dün akşam sağ göğsüm acıdı biraz o da zaten adet öncesi oluyordu..
sadece yumurtlama günü ve sonrasında bikaç gün bel ağrım oldu hatta bi gece baya ağrıdı

inşallah çok güzel bi hamilelik geçirirsin melekler korusun sizi canım :)

eşim şimdiden sakın havaya girme diyor önce kalp atışlarını duyalım. ben de o yüzden çok heveslenmiyorum ama insanın elinde diil.. annemlere fln kimseye bişi demedik pıt pıtları duymadan söylemeyiz.. ama deli gibi herkese söyleyesim var:)))
iyiki siz varsınız Allah sizden razı olsun

eşin haklı Allah korusun canım ya hahahahaa bizimki teste giderken bile herkese söyledi deli kanda negatifi yedik geldik hala adet olmayınca testte hata var diye dolanıyor şimdi
annene söylesene gizlice ayyy ben tutamazdım kendimi sanırım

merhaba kızlar gunaydın ben bu ay hamişler arasına girmek istiyorum .2.ci isitiyoruz ama 1 senedır çabalıyorum olmuyor bakalım kısmet bu aya dıyelim

ipeksin sen keseni gördünmü??
bide dr yasak olan herhangi bişi dedi mi??

canım bnm tsk ederim hamiştaşım

canım daha iyisin inşAllah ? aklım sende kaldı yorma kendini e mi

ipeksin sen keseni gördünmü??
bide dr yasak olan herhangi bişi dedi mi??

canım ben bu salı gidicem doktora. pazartesi son bi beta hcg yaptırayım, değerimi göreyim diyorum. içim rahatlasın. inşallAllah her şey yolundadır :97:

iyiiym canım cok sukur dun sabah geldi sadece daha da gelmedi insallah gelmez baska sen keseyi görmeeye gitmemişmiydin aslında en iisi yaa biraz bekleyebilseydim bende hem kalp atısını duyardım :))) carsamba gunu 20 gun sonra gel kalp atısları ıcın demişti dun tel de konusunca 10 gun sonra gel bakalım dedi kararsızım gitsemmi beklesemmi 19 nisanda da annem gelicek yanıma onu beklemek istiodum ama simdi kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…