arkadaşlar ben dün eczaneden "pyro clinice" ve "al bi test" diye ikişer tane test markası aldım.. dün öğle vaktı ikinci çizgiyi gösteren pyro cliniceydi.. bu sabah da dedim bi tane daha yapıyım ne olur ne olmaz. "al bi test"i yaptım ve 2. çizgi hiç çıkmadı!!! allahım kaynar sular döküldü bişi oldu diye.. sonra hemen pyro'dan yaptım ve dünkünden daha belirgin bi çizgi çıktı:)
ikisinin de fiyatı aynı.. alacak olanlara tavsiye ederim.. bu test arkadaşımın kimyasal gebeliğini bile göstermiş.
gunaydın canım benim bu yazını okuyunca resmen içime tekrar bi umut doğdu bende 2 tane AL Bİ test aldım malesef baska bişey istememe ragmen simdi yaptım tek cizgi cıktı yaaa
canım düşün dr dün hamilesin dedi bugün ilk idrarla bile çıkmadı.. ama pyro clinice dün öğlen çıkardı..
çok dandik ötesi bişi demekki.. silik bile çıkmadı yaa
valla canım yani sen diyince inandım hani benim kesin değil o yuzden negatif diye düşündüm ama senin kanda cıkmış yine bile tek cizgi ayy inşallah benimde oyle bişey vardır hala adet olmadım cunku ve mide bulantılarım var yani
Kızlar bu ovulasyon testini yapıyorum bu sabah silik çizgi çıktı bu akşam birlikte olmayıp beklemelimiyim diyelim yarın belirgin çizgi çıktı yarınmı birlikte olmalıyım. Yoksa bugünden itibaren tekrar çizgi kaybolans kadar her hünmü, yardımmm lütfenn
canım istersen al bi tane eczaneden?
canım kan tahliline hemen gitsen cıkar cunku döllenmeden 8 10 gun sonra kanda cıkıyo ilkinide ALLAH bağışlasın canım benim ikincisinede tez zamanda sağlıkla kavusursun inşallah benim bu ay olmucak heralde canım yaaadetim olmadı ama test yaptım evde ama negatif cıktı malesef
Kızlar merhaba size bir iyi bir de kötü haberim var, iyi haber bugün teyze oldum çok şükür .... Kötü haber ise bu sabah adet oldum ;( hayırlısı inşallah
sende kan tahlili yaptırsana, bazılarının idrarında çıkmaz gebelik. eğer çok geciktiysen bence sende tahlil yaptır. bu ay olmazsada üzülme önümüzdeki ay tekrar denersin. allah gönlündekini versin
valla canım anlayamadım adet olmadım daha ve bugun cok midem bulandı sabah yaptım testte tek çizgi cıktı ruzigarr arkadasımız hamile olmasına rağmen cift cizgi cıkmadı o testte dedi bugun baska marka test alayım pazarteside kana gideyim olmazsa ya boyle cok canım sıkılıyo
Kızlar merhaba size bir iyi bir de kötü haberim var, iyi haber bugün teyze oldum çok şükür .... Kötü haber ise bu sabah adet oldum ;( hayırlısı inşallah
valla canım iyi ki paylaştın yani o yazıyı cok tesekkur ederim artık baska bi eczaneden alayım baska test yapayım bugun ve yarın sabah 2 tane
valla canım yani sen diyince inandım hani benim kesin değil o yuzden negatif diye düşündüm ama senin kanda cıkmış yine bile tek cizgi ayy inşallah benimde oyle bişey vardır hala adet olmadım cunku ve mide bulantılarım var yani
valla canım anlayamadım adet olmadım daha ve bugun cok midem bulandı sabah yaptım testte tek çizgi cıktı ruzigarr arkadasımız hamile olmasına rağmen cift cizgi cıkmadı o testte dedi bugun baska marka test alayım pazarteside kana gideyim olmazsa ya boyle cok canım sıkılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?