Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

gunaydın canım benim bu yazını okuyunca resmen içime tekrar bi umut doğdu bende 2 tane AL Bİ test aldım malesef baska bişey istememe ragmen simdi yaptım tek cizgi cıktı yaaa

kızlar bende dün sabah ezanına kadar uyuyamadım ezanı dinledim hepinize bol bol dua ettim inşallah RABBİM kabul eder

gunaydın canım benim bu yazını okuyunca resmen içime tekrar bi umut doğdu bende 2 tane AL Bİ test aldım malesef baska bişey istememe ragmen simdi yaptım tek cizgi cıktı yaaa

canım düşün dr dün hamilesin dedi bugün ilk idrarla bile çıkmadı.. ama pyro clinice dün öğlen çıkardı..
çok dandik ötesi bişi demekki.. silik bile çıkmadı yaa

canım düşün dr dün hamilesin dedi bugün ilk idrarla bile çıkmadı.. ama pyro clinice dün öğlen çıkardı..
çok dandik ötesi bişi demekki.. silik bile çıkmadı yaa

valla canım yani sen diyince inandım hani benim kesin değil o yuzden negatif diye düşündüm ama senin kanda cıkmış yine bile tek cizgi ayy inşallah benimde oyle bişey vardır hala adet olmadım cunku ve mide bulantılarım var yani

Kızlar bu ovulasyon testini yapıyorum bu sabah silik çizgi çıktı bu akşam birlikte olmayıp beklemelimiyim diyelim yarın belirgin çizgi çıktı yarınmı birlikte olmalıyım. Yoksa bugünden itibaren tekrar çizgi kaybolans kadar her hünmü, yardımmm lütfenn

canım istersen al bi tane eczaneden?

canım o ikinci çizgi kopkoyu olunca yumurtluyomuşsun.. adetin düzenliyse 10 12 14 16. günler yeterli sperm kalitesi açısından 2 günde bir daha iyi

önce kendimden bahsedeyim..28 yaşındayım 170 boy 63 kilo:) 8 ay 15 günlük evliyim.evleneli hiç korunmadım 3.ay biterken dr a gittim.pko lu olabilirsin dedi.tahlil falan yaptı çok anormal değil dedi yolladı.2ay snra gel dedi gittim klomen başladı..olmadı iki ay kullandım buay hiç bişe almadım..dinlendim ocak 25 şubat 26 da oldum buayda 30 yada 31 die heasaplıyorum gelmeyesice bat tarihimi...her ay umutla ve umutsuzca yalancı hamilelik belirtileriyle yaşıyorum bir gün gerçekten meleğim bana gelecek inanıyorum ..hepimiz en kısa zamanda hayırlı evlatlar sahibi oluruz inş

sende kan tahlili yaptırsana, bazılarının idrarında çıkmaz gebelik. eğer çok geciktiysen bence sende tahlil yaptır. bu ay olmazsada üzülme önümüzdeki ay tekrar denersin. allah gönlündekini versin

Kızlar merhaba size bir iyi bir de kötü haberim var, iyi haber bugün teyze oldum çok şükür .... Kötü haber ise bu sabah adet oldum ;( hayırlısı inşallah

Kızlar merhaba size bir iyi bir de kötü haberim var, iyi haber bugün teyze oldum çok şükür .... Kötü haber ise bu sabah adet oldum ;( hayırlısı inşallah

hayırlısı olsun canım benim hayırlısı buymuş uzulme sakın olur mu nisana stressiz ve güzel düşüncelrle basla ALLAH analı babalı buyutsun canım yegenini bu arada

sende kan tahlili yaptırsana, bazılarının idrarında çıkmaz gebelik. eğer çok geciktiysen bence sende tahlil yaptır. bu ay olmazsada üzülme önümüzdeki ay tekrar denersin. allah gönlündekini versin

valla canım anlayamadım adet olmadım daha ve bugun cok midem bulandı sabah yaptım testte tek çizgi cıktı ruzigarr arkadasımız hamile olmasına rağmen cift cizgi cıkmadı o testte dedi bugun baska marka test alayım pazarteside kana gideyim olmazsa ya boyle cok canım sıkılıyo

nasılsın canım bence sen hiç bekleme git hemen kan testini yaptır tatlım

kızlar nasılsınız ? bu gün ben aslında pek iyi değilim dün adet oldum ama hiç böyle sancılı olmamıştım çok fenayım ağrı kesicilerle ayaktayım yani soğan ve bçt küründen olabilirmi ki yaaa ((

valla canım iyi ki paylaştın yani o yazıyı cok tesekkur ederim artık baska bi eczaneden alayım baska test yapayım bugun ve yarın sabah 2 tane

canım dediğin markayı bulabilirsen iyi olur.. yaptınmı aldnmı merak ediyorumm?

hayırlısı bakalım cnm o testten bi yap bakalım onda çift çizgiti görürsün inş cnm dualarım seninle haberini bekliyorum cnm :)

.

9

canım ya hayırlısı herşeyin benim 4 gün geçti artık diyorum hamileiym ama testler biri silik biri pembe çıkınca moralim bozuluyor. hangi marka bu test bende alıp yapayım. çarşamba da kan vercem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…