hayırlısı olsun canım moral bozmak yok:)
nasılsın canım bence sen hiç bekleme git hemen kan testini yaptır tatlım
canım dediğin markayı bulabilirsen iyi olur.. yaptınmı aldnmı merak ediyorumm?
canım ya hayırlısı herşeyin benim 4 gün geçti artık diyorum hamileiym ama testler biri silik biri pembe çıkınca moralim bozuluyor. hangi marka bu test bende alıp yapayım. çarşamba da kan vercem.
canım ya hayırlısı herşeyin benim 4 gün geçti artık diyorum hamileiym ama testler biri silik biri pembe çıkınca moralim bozuluyor. hangi marka bu test bende alıp yapayım. çarşamba da kan vercem.
Ben burdayımmmm
Nasil esinden habersiz cocuk yapiyon anlamadim canim.bu tur seyler daha cok erkegin elinde.bu arada canim sen istanbulda neredesin ben de istanbuldayim
ayrıca canım bol bol dua et gönlünü ferah tut iyi düşün ki iyi olsun carsamba da inşallah tahlillerin herseyin guzel cıksın RABBİM yardımcın olsun sıkma canını
Yedirenkim nasilsinnn? Ben de aynı şeyi düşündüm okuyunca. Belki de eşi berianurun dk hapı içtiğini dusunuyordur? Bilemedim :)
sağol canım iyi dilkelerin için, aynı şeyler senin içinde geçerli. benim bi takıntım yok bu ay olsun diye. ama gecikme olunca umutlanıyor insan. allah olmayan herkese versin. sonucu yazarım kan tahlili yaptırınca.
Canım ; sen eşinle ayrı yerlerde kalıyordun ve yumurtlama dönemi hafta sonuna geliyordu o muhabbeti yapmıştık dimidua etmiştim sana bide üzülmüştüm , biz bütün fırsatları değerlendiriyoruz kendi çapımızda ( geç yumurtlamayı falan ) onun imkanı yok demiştim... Rabbim o kadar büyük ki, nasip etti sana çok şükür.... Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah canım.... Kendim için de çok üzülmedim canım,hatta kızdım kendime eşimden habersiz hamile kalmaya çalıştım )) onun rızasını almadan Rabbim nasip etmeyecek belki de..hepimiz için hayırlısı inşallah
kızlar yaa yardım edin bi sorum olucak son adet tarihim 22 mart internetten ovulasyon hesaplaması yapıyorum 5 nisanı gösteriyor yumurtlama tarihim benim bildiğim 12.14.16. günler niye benim 5 nisan çıkıyor 15. güne geliyor yani ne yapmalıyım?aslında 31mart 2 nisan 4 nisan 6 nisan 8 nisan diye ilerlemesi gerkiyor aklım iyice karıştı
canım adet olmadan önceki 14. gün..
doğru hesaplamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?