Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

hayırlısı olsun canım moral bozmak yok:)

Canım ; sen eşinle ayrı yerlerde kalıyordun ve yumurtlama dönemi hafta sonuna geliyordu o muhabbeti yapmıştık dimi dua etmiştim sana bide üzülmüştüm , biz bütün fırsatları değerlendiriyoruz kendi çapımızda ( geç yumurtlamayı falan ) onun imkanı yok demiştim... Rabbim o kadar büyük ki, nasip etti sana çok şükür.... Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah canım.... Kendim için de çok üzülmedim canım,hatta kızdım kendime eşimden habersiz hamile kalmaya çalıştım )) onun rızasını almadan Rabbim nasip etmeyecek belki de..hepimiz için hayırlısı inşallah

Selam Arkadaşlar.. Bende en son 2 Mart da adet olmuştum, her 30 günde bir oluyorum.. Cok ümitliydim bu aydan ama hic bir belirtim yok biraz karnım ağırıyor okadar.. Testde yapmadım ama şuan kahverengi birşey geldi sanki adetimin başlangıcı :-((((( cok kötü oldum.. :-(((( Allahım isteyen herkese versin...

nasılsın canım bence sen hiç bekleme git hemen kan testini yaptır tatlım

bugun pek acamadım canım kusura bakmayın gec cevap atıyorum iyim canım valla cok tesekkur ederim işte hala adet beklemekteyim valla canım artık pazartesi gitcem kesin benimde moralim bozuldu iyice negatif cıkıyo ama adetim yok

canım dediğin markayı bulabilirsen iyi olur.. yaptınmı aldnmı merak ediyorumm?

canım bugun testi almaya fırsatım olmadı artık yarın acık eczane denk gelirse alıcam dediğin testi not ettim ozellikle onu isticem yok derse almıcam dun gecen gun istedim senin dediğini yok buda iyi dedi aldım ama sansa en dandiğini vermiş sinir oldum kadına

Ben de sizi okuyarak takip ediyorum kizlaarr
Berianurcum hayırlı olsun bebisiniz, Allah en kısa zamanda size de nasib etsin inşallah
Nisan'da umarım geri kalan hepimiz de hamile oluruzzzz :))

canım ya hayırlısı herşeyin benim 4 gün geçti artık diyorum hamileiym ama testler biri silik biri pembe çıkınca moralim bozuluyor. hangi marka bu test bende alıp yapayım. çarşamba da kan vercem.

evet canım aynen herseyin hayırlısı hiç moralini bozma canım fazla günün geçmemiş hani bi 10 gün falan ondan oyle cıkıyodur o idrardaki hcg değeri daha az ya hiç canını sıkma sen.valla canım işte ben AL Bİ diye test aldım ama oda uğursuz bi testmiş 2 tane yaptım negatif cıktı malesef

canım ya hayırlısı herşeyin benim 4 gün geçti artık diyorum hamileiym ama testler biri silik biri pembe çıkınca moralim bozuluyor. hangi marka bu test bende alıp yapayım. çarşamba da kan vercem.

ayrıca canım bol bol dua et gönlünü ferah tut iyi düşün ki iyi olsun carsamba da inşallah tahlillerin herseyin guzel cıksın RABBİM yardımcın olsun sıkma canını

Nasil esinden habersiz cocuk yapiyon anlamadim canim.bu tur seyler daha cok erkegin elinde.bu arada canim sen istanbulda neredesin ben de istanbuldayim

Yedirenkim nasilsinnn? Ben de aynı şeyi düşündüm okuyunca. Belki de eşi berianurun dk hapı içtiğini dusunuyordur? Bilemedim :)

ayrıca canım bol bol dua et gönlünü ferah tut iyi düşün ki iyi olsun carsamba da inşallah tahlillerin herseyin guzel cıksın RABBİM yardımcın olsun sıkma canını

sağol canım iyi dilkelerin için, aynı şeyler senin içinde geçerli. benim bi takıntım yok bu ay olsun diye. ama gecikme olunca umutlanıyor insan. allah olmayan herkese versin. sonucu yazarım kan tahlili yaptırınca.

kızlar bende hala adet olmadımm..umutluyummm yanılıyo olabılırımde..ilk cocugumda carpıntım nefes darlıgıda olmustu suan da var bende bu tur seyler...yaaa cok ıkılemdeyımm...

bı de bu topık cok sessız sakın....

ahhh aahhhh 2009 yılındakı topıgımı ozledımmm...
canlanın kızlarrr....

evet canım yaa su gecikme cok fena bişey merakla bekliyorum canım sonuclarını inşallah güzel cıkıcak

slm arkdaşlar... bende bşi sorcnm bende bebek hasretyle yanp tutuşyorm bat ıma11 gün kaldı ve geçenlerde çok belim ağrıdı şu an yine öle arada ağryo ve afedersin zama cır cır olacakmışım gibi ağrı gryo sancı karnıma ama normal herşey yani ne cır cır var nede afedersnz ama kabızlık ve göğüslerm şiş ve hassas acyo uçları falan sizce bu nedir yumurtlama günmü geçti yani bunedr sizce hamilelik olabilr mi ?

kızlar yaa yardım edin bi sorum olucak son adet tarihim 22 mart internetten ovulasyon hesaplaması yapıyorum 5 nisanı gösteriyor yumurtlama tarihim benim bildiğim 12.14.16. günler niye benim 5 nisan çıkıyor 15. güne geliyor yani ne yapmalıyım?aslında 31mart 2 nisan 4 nisan 6 nisan 8 nisan diye ilerlemesi gerkiyor aklım iyice karıştı

evet canım benim biraz kritikti durum:)
sağol canım darısı hepinizin başına

canım adet olmadan önceki 14. gün..
doğru hesaplamış

kızlar adetim 22 marttı çarşamba günü bitti hangi günler denemem gerekiyor bana açık olarak yazarmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…