kızlar adetim 22 marttı çarşamba günü bitti hangi günler denemem gerekiyor bana açık olarak yazarmısınız?
yani cnm ne yapayım cnm şimdi hangi günler deneyim??
ruzigarcımmmmmmmm çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllahhhh darısı biz bekleyenlerin başınaaaaa (amin)
iyiiym canım cok sukur dun sabah geldi sadece daha da gelmedi insallah gelmez baska sen keseyi görmeeye gitmemişmiydin aslında en iisi yaa biraz bekleyebilseydim bende hem kalp atısını duyardım :))) carsamba gunu 20 gun sonra gel kalp atısları ıcın demişti dun tel de konusunca 10 gun sonra gel bakalım dedi kararsızım gitsemmi beklesemmi 19 nisanda da annem gelicek yanıma onu beklemek istiodum ama simdi kararsız kaldım
günaydınnnnn:)
kızlar bugün tekrar kan vercem 2 kat artmış olması lazım:),bide bugün batımdı normalde ayy gelecek diye ödüm patlıyor
canım iyi olmana çoook sevindimm :) valla bidenem 10 gün sonrasında görebilirsin kalp atışlarını büyük ihtimalle, hem içinde rahat eder. ama kendini iyi hissediyorsan anneyi de bekleyebilirsin. ben bekleme taraftarıyım biliyosunsalıyı bekliyorum, biraz heyecan var tabii, beklentilerimi de yüksek tutmuyorum. keseyi görsem yeter. kalp atışları için 8 hatta 9. haftaya kadar beklenebiliyor. aman sende sakın sıkma canını. haberdar et beni e mi.
canım aklını karıştırma adetinin bittiği gün değil başladığı günden sonraki 14.gün yumurtlama olur adetin bir kaç gün önce yada sonrada olabilir tabi :)
sen o hesaplayıcıya en son adet olduğunun ilk gününü yazıcaksın bittiği günü değil.
Kızlar 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum ama çizgi 1. Gün silikti diğer iki gündede silik biraz daha belirgin ama ilk güne göre. Şimdi bu böyle silik çıkarak bir kaç günemi netleşir yoksa sürekli silik çıkması yani 3 gündür anormal bi durummu yani test hatalı filanmı ne bilim kullanan arkadaslar ne dersiniz . Bugün de silik ama diğer iki güne göre daha belirgin. Adet tarihim 18 marttı yani 14 gün oldu
Kızlar 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum ama çizgi 1. Gün silikti diğer iki gündede silik biraz daha belirgin ama ilk güne göre. Şimdi bu böyle silik çıkarak bir kaç günemi netleşir yoksa sürekli silik çıkması yani 3 gündür anormal bi durummu yani test hatalı filanmı ne bilim kullanan arkadaslar ne dersiniz . Bugün de silik ama diğer iki güne göre daha belirgin. Adet tarihim 18 marttı yani 14 gün oldu
kızlarrr gittim bugün 146ya yükselmş:)
iki katına çıkarmı derken 3 katı olmuş
darısı sizlerin başına allahım isteyen herkese nasip eder inşallah
merhaba canlarrrrrr...
batı yakın olanlar görüyorum... benim de son günlerim netten hesaplattım ben 3 nisan diyor ama benim hesabıma göre yarın bat.ım
inşallah kimsecikler görmez kırmızı kart.
bende yarın test yapıcam, bat bekleyenler var mı belirti falan?
Masallahh masallahHatirladigimkadariyla sen de ogretmendin bizim icin en uygun zamana geliyor dogumun insallah.ohh 9aylik olur bebis sen okula baslayana kadar.Bende iki gun once beyazkren gibi akinti oldu.durdubugun azicik vardi.umudum yok gibi ama istiyoruzda yaaaa Allahim hayirlisi versin.clearblue gebelik testialcamheralde netten.senin dedigini bulamiyorum.bugun yaptim bir tane negatif.gerci daha 5-7 nisana var ama
canım bekle biraz:)
benim aldığımdan bulsan bile bu kadar erken çıkmaz:)
telaşlısın anlıyorum seni ama azcık bekle.. o krem akıntı bende de 2 3 gün oldu sonra geçti.. hamilelerde akıntı olur diyolar bende hiç akıntı yok.. hala hiçbir ağrım sızım yok.. ben sırf bu yüzden ümidimi kaybetmiştim.. hatta adet öncesi çıkan sivilceler çıkmıştı.. ama sonuç pozitif
o yüzden umutlu ol xanım hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?