mira test yaptın mı canım guzel haberlerni bekliyoruz:)
canım benim cok tesekkur ederimvalla bugun acık eczane denk gelmedi hiç artık yarın alayım test sabah erkenden hala adet olmadım bakalım inşallah dediğin gibi guzel haber veririm sende durumlar nasıl canım?
suan ıcın ıyı gıdıyor beklicem sanırım annemi eger bi aksılık olmazsa tekrar gelirse öle akıntı ozmn gıderım canım sen kese ile kalp atıslarını bir halledersin ozmn sende hbr ver canım bekliorum ya basta olunca mıoralim bozulmustu ama sımdı ıyıyım cok sukur :))
TOPİDİK eğer daha önce sorduysam mazur gör canım bata ne kadar kaldı??
bu arada iyi dileklerini inşallah zamanı gelince bende sana söylerim:)
kızlarrr gittim bugün 146ya yükselmş:)
iki katına çıkarmı derken 3 katı olmuş
darısı sizlerin başına allahım isteyen herkese nasip eder inşallah
mira merak ettim seni ya cnm yarın tet yapar yapmaz haber ver bak inşşşşşş hamilesindir cnm yaaa çok dua ediyorum cnm yaaaaaa hadi bakalım :)))))))))))))))))))
kızlar günaydın
hala adet olmadım ben kaldı ki sat 27 marttı yanii bide predictor yaptım negatif o da bi ihtimal acaba geç döllenme mi var diye düşünüyorum burda formda çok okudum çünkü cumartesiye kadar beklicem olmazsa kadın doğum doktoruna gidicem kontrol için sancı gelip gidiyo kasıklarıma ama olmuyorum göğüsler hala şiş skıntım var noluyo anlamıyorum
gunaydın kızlar bende kahvemi içip yeni bi test almaya gitcem bakalım cok heyecanlıyım ya:26:
Canım seni atlamışım :26: ..İnşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz..Heyecanlaa
Bende bu cumartesi doktora gideceğim. Doktorum full doluymuş ancak cumartesi gününe randevu verdiler.Aslında çalıştığım için bana da iyi oldu ama merak ediyorum bir an önce gidip görmek istiyorum neyse ne yapalım 5 gün daha bekleyeceğiz..Hem adetim o zaman 14 gün geçmiş olacak inşallah gitmişken sadece kese değil kalp atışlarını da duyarız.
Hayırlısı bakalım
canım inşallah sen de geçen ay bizim olduğumuz gibi olmamışsındır da gebelik vardır. bunu tüm kalbimle diliyorum. ama martta ben, dolunay ve birkaç arkadaşın daha nerdeyse 10 gün gecikmişti regli. stres yapma lütfen canım. hayırlı haberler verirsin umarım.
SELAM HERKESE ...
mira01 test alacakmışsın inşallah pozitifi görürsün. ne kadar geçti adetin? benimde bugün yarın olmam gerekiyor normalde ama henüz bişey yok. çok istiyorum bir bebişim olsun...
bende test alsam mı sizce, benim normalde adet dönemimde göğüslerim ağrımaz şişmez sadece belim dizlerim ağrır. şimdi göğüslerim büyüdü baya büyüdü ki normalde küçüktür yani..
ama ağrı falan yok göğüsümde. sizce bunun için umtlanmalı mıyım kızlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?