Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

canım benim cok tesekkur ederim valla bugun acık eczane denk gelmedi hiç artık yarın alayım test sabah erkenden hala adet olmadım bakalım inşallah dediğin gibi guzel haber veririm sende durumlar nasıl canım?

mira merak ettim seni ya cnm yarın tet yapar yapmaz haber ver bak inşşşşşş hamilesindir cnm yaaa çok dua ediyorum cnm yaaaaaa hadi bakalım :)))))))))))))))))))

canım bu akşam üstü benden de iki damla şeklinde kahverengi leke geldi. bol bol dinlenmemiz gerekiyor :85: kimseye söyleyip telaşlandırmak istemedim. tabi ki haberdar ederim salı akşamı hamiştaşım

Hayirli geceler kizlaarrr haftasonu havalarda guzeldi kimsecikler ugramamis buraya... yeni haftada yeni hamile haberleri almak umidi ile...

mira merak ettim seni ya cnm yarın tet yapar yapmaz haber ver bak inşşşşşş hamilesindir cnm yaaa çok dua ediyorum cnm yaaaaaa hadi bakalım :)))))))))))))))))))

canım benim cooook tesekkur ederim ALLAH razı olsun o kadar duygulandırdın ki inan beni gercekten cok saol yaa merak etme yarın erken kalkıp yapıp hemen solucem sonuc ne cıkarsa cıksın

kızlar günaydın
hala adet olmadım ben kaldı ki sat 27 marttı yanii bide predictor yaptım negatif o da bi ihtimal acaba geç döllenme mi var diye düşünüyorum burda formda çok okudum çünkü cumartesiye kadar beklicem olmazsa kadın doğum doktoruna gidicem kontrol için sancı gelip gidiyo kasıklarıma ama olmuyorum göğüsler hala şiş skıntım var noluyo anlamıyorum

canım inşallah sen de geçen ay bizim olduğumuz gibi olmamışsındır da gebelik vardır. bunu tüm kalbimle diliyorum. ama martta ben, dolunay ve birkaç arkadaşın daha nerdeyse 10 gün gecikmişti regli. stres yapma lütfen canım. hayırlı haberler verirsin umarım.

Günaydın hanımlar,

Hafta sonu malesef internete giremiyorum hafta içi çalıştığım için kızımla ilgileniyorum hafta sonu .Ama geriye dönük okudum

ruzigarr hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

durubulut hayırlısı inşallah bebişin seninledir.

berianur üzülme canım hayırlısı böyle demekki.İnşallah tez zamanda alırız güzle haberlerini senin ve tüm bekleyenlerin

aşkhicbitmez canım inşallah seni merak ediyodum hala olmamışsın inşallah geç döllenmedir sen bence doktora git ya da kan testini tekrarla ..İnşallah hayırlı haberlerini alalım

Kaçırdığım atladığım kişiler varsa kusura bakmayın kızlar..Herkese hayırlı haftalar dilerim

gunaydın kızlar bende kahvemi içip yeni bi test almaya gitcem bakalım cok heyecanlıyım ya:26:

Bende bu cumartesi doktora gideceğim. Doktorum full doluymuş ancak cumartesi gününe randevu verdiler.Aslında çalıştığım için bana da iyi oldu ama merak ediyorum bir an önce gidip görmek istiyorum neyse ne yapalım 5 gün daha bekleyeceğiz..Hem adetim o zaman 14 gün geçmiş olacak inşallah gitmişken sadece kese değil kalp atışlarını da duyarız.
Hayırlısı bakalım

SELAM HERKESE ...

mira01 test alacakmışsın inşallah pozitifi görürsün. ne kadar geçti adetin? benimde bugün yarın olmam gerekiyor normalde ama henüz bişey yok. çok istiyorum bir bebişim olsun...

bende test alsam mı sizce, benim normalde adet dönemimde göğüslerim ağrımaz şişmez sadece belim dizlerim ağrır. şimdi göğüslerim büyüdü baya büyüdü ki normalde küçüktür yani..
ama ağrı falan yok göğüsümde. sizce bunun için umtlanmalı mıyım kızlar???

hastalık olmasın sağlık olsun diyorum artık çünkü olmayınca acaba bi sorun mu var diye düşünüyorum sürekli Allah hepimiz için en hayırlısını nasip etsin kızlar tabiki üzüldüm negatifleri görünce ama vardır Allahın bir bildiği dedim hayırlısını istedim ve farkettim ki manevi gücüm inancım daha da arttı bu sayede ne diyelim

inşallah duyarsıntatlım pıtpıtlarını bebişin nasıl geçiyo hamilelik bulantın falan var mı

stres yapmam şu yüzden acaba bi sorun mu var diye geliyo aklıma ama cuma randevu aldım sabah bu sefer araştırma hastanesine gidicem ultrasonda bakcaklar
inşallah canım benim

canım adetim normalde 26 subattaydı ama hala olmadım yani şimdi yaptım test yine negatif bu aya umudum kalmadı artık yani.RABBİM inşallah hayırlısıyla verir istediğin sağlıklı evladı canım.bence test için bekle biraz daha ALLAH korusun negatifi görüp moralini bozma hiç cunku gebelik hormonu geç cıkıyo kanda malum ama inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…