Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

selam arkadaşlar benim son adet 1 şubat 1 martta hasta olmam gerekiyordu ama hala hasta olmadım.
idarar testi yaptım bugün yine negatif.

roseulcan benimde bat tarihim 12 mart.o kadar uzun bi süreki gecmek bilmiyor..

İdrar testinde silik de olsa çizgi yok mu ? Ben ilk defa test yaptığımdan anlamamıştım da....

yok be canım benim ilk gebeliğimde de 15gün sonra belli olmuştu ya hayırlısı rabbim onu aldı inşallah yenisini verir en kısa zamanda.bebek hasreti cok zor...

benim adet tarihimde 6-7 mart olsa gerek..
çok uykuluydum.. yatınca yarım saatte falan anca uyuyordum gecenlerde ise yattığım gibi uyuyorum derin uyuyorum öğlen falanda uykum gelio azıcık uzanım derken uyuyom ,
iştahım çok açık dün oturdum limon tuzladım tuzladım yedim...:)
ama bi kaç gündür de geceleri uyuyamıyorum.. ama çok çay içiyorum sanırım ondan oldu bu...
bide adete bi kaç gün var mesela ama dün bi akıntı geldi uzun yapışkan yumurta beyazı gibi...
anlayamadım...
hayırlısı bakalım.. inşAllah ben ve tüm isteyenlere hayırlı haberler gelir...

Arkadaşlar şubat ayı 28 çektiği için diğer aylara göre adet tarihi 2-3 gün sarkabilir. Bunu düşünerek hesaplayın adet tarihinizi ... Benim 2 Marttı olmadım ama 5 ine kadar bekleyeceğim test için inş Rabbim bu ay hepimizin yüzünü güldürür :18:

Burarada bat tarihi 2 Mart olan diğer arkadaşlar nerdesiniz???

İnş bu belirtiler hamilelikle sonuçlanır

Canim benim de SAT 2 subat. Bekleyip 5-6 sina kadar adetim gelmezse test yaptiracagim. Ama benim bu ay icin umudum pek yok, prolaktin sorunumdan dolayi korunuyorduk, denemeye basladigimizda yumurtlama tarihim gecmis olabilir, bir de yumurtlamam duzene girdimi de bilmiyorum. Yine de minicik bir umudum var. :)) surekli dua ediyorum.

Berianur canim gecmis olsun. Erken test yapinca da uzuluyor insan. Ama iyi yonunden bak, Demek ki sorun yok hamile kalabiliyorsun. Insallah bu ay olur tatlim. Kendine dikkat et

gunaydın arkadaslar benımde son adet tarıhım 13 subat ve 1 haftadan fazla oldu kasıklarımda acayıp agrılar war sankı rahim bölgesi uyuşmuş gibi göğüslerimde cok agrı yok ama büyüdüler we bu 3 gundur de belım fena derecede agırıyo sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi bide akıntı da cok oluyo cevaplarınız için simdiden tesekkurler

Canım çok saol... Bileydim yapmazsın test falan... Birdahakine ben de en az 1 hafta geçtikten sonra yaparım test Allah'ın izniyle ...dediğin gibi olumlu yönünü düşünüyorum ben de, birdahakine inş... Rabbim size hayırlısıyla nasip eder inş...

Günaydın Canım.....benim yazdıklararımı oku geçmiş sayfalardan ... Ümitlenmen için çok erken , üzülmemen için söylüyorum adet tarihini en azından 1 hafta geçsin sonra sorgula.... Tabi bu arada dikkat et kendine....hayırlısı olur inş

İnşallah sağlıkla artar değerlerin hemen keseyi görürsünüz belki belli olmaz.

bu arada batı 12 mart olan var mı? BAT daş olalım :) gerçi bende daha yumurtlama bile olmadı sanırım ama...
Ben 9 şubatta olmuştum heralde şubat olduğu için 2-3 gün falan sarkar.Yumurtalama dönememiz geçmiştir artık yahu.Ay bitti baksana

Bu anlattiklarin son adet tarihinle de uyumlu olarak yumurtlama belirtileri bence. Bu donemi degerlendirin esinle. Umarim 2 hafta sonra olumlu sonucu alirsin :)

Tatlım haklısın insan sabırsız olunca ve sonuç böyle olunca üzülüyor.. Amaa bence üzülmek için erken yani adetin şakır şakır başladı mı sen yine de git doktora belli olmaz hiçbirşey git tahlillerini yaptır bi ultrason çekerler için rahatlar Canım benimmm :)

yaptır canım sen yinede.arkadaşım 3 ay adet olmuş anlamamış artık şişmişte ben hamilemiyim diye gidiyor

Hadi yaaaa.. İlginçç bildiğin adet bu ama yaaa , az buz değil.... gerçi Rabbim istedikten sonra herşey olur , benim arkadaşımı annesi sırtında taşımıştı, bildiğin sırtında... O adet görmüşmüydü bilmiyorum ama farkettiklerinde 4 aylıkmış... Doğduğunda hastaneye gazeteciler falan gelmiş, dünyada anne sırtında taşınan 4. Çocukmuş.. (Bilinen)

Güldür güldür adet oldum canım

bu arada batı 12 mart olan var mı? BAT daş olalım :) gerçi bende daha yumurtlama bile olmadı sanırım ama...

benim de 12 Mart ama gecen hafta cts catlatma ignesi vuruldum. bu nedenle pazara kadar olmazsam bir test yapcam. tedavideki ilk ayım bu ve ben her zamanki gibi yine çoook umutluyum :) sanki her ay hamile kalmam gerekiyormuş gibi geliyo hihihihi

mart ayı uğurlu,bol bebiş haberli gelsin inş kızlar...
iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…