Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

arkadaslarrrr benim bata daha on bir gun var ama iki gundur goguslerime el suremiyorum cok aciyo acaba erken mi adet olacam diye dusunuyorum.. hic erken adet olmam ama.. affiniza siginarak idrarimda cok kopuruyo nedense.. bide belim cok agriyo.. midem agriyo sabahlari kalktiimda ve yemek yedigimde.. bunlar bende olmayan seylerdi yani adet donemimde olur bu belirtiler ama adete de bi hafta kala baslardi.. acaba diyerekten kendimi umitlendirmek de istemiyorum bi beklentim yok aslinda bu ay dedim ya hic stres falan yok gayet adetimi bekliyorum ama.. icten icede de acabaa tutmusmudur demeden de gecemiyorum...

topidiiiiiiikkkk senin bat ne zamandi arkadasm...

stres yapmam şu yüzden acaba bi sorun mu var diye geliyo aklıma ama cuma randevu aldım sabah bu sefer araştırma hastanesine gidicem ultrasonda bakcaklar
inşallah canım benim

benimde topidiginde ayni oyle olmustu bende adetim geceli sikuz gun olmustu evde yine test yaptim negatifi gorunce doktora gittim ordada yine kan testi yapti ultrasonla bakti hersey normal desi..bende dedim adet duzensizliklerim olmazdi neden oluyo acaba ben gebelik dusunuyorum dedim oda adetlerin icin ilac vereyim iatersen ama uc ay hic cocugun olmaz desi.. hersey yolunda gozujuyo desi hemen hamile kalmak istiyorum dersende ilac vermim dedi istemedim bende ilac falan.. bakalim bu ay ne olacak.. sen ne kadardir evlisin cnm

kızlar biraz önce test yaptım gene istediğim testi bulamadım ama miratech diye bi test aldım yine tek çizgi cıktı malesef artık adetimi beklicem test falan yapmıcam bidaha yaa insanın anca morali bozuluyo

yok zaten ilaç falan kullanmam sadece kontrol olucam hani kist falan var mı diye
6 aylık evliyim canım ben :)
inşallah hamilelik vardır sende

kızlar biraz önce test yaptım gene istediğim testi bulamadım ama miratech diye bi test aldım yine tek çizgi cıktı malesef artık adetimi beklicem test falan yapmıcam bidaha yaa insanın anca morali bozuluyo

evet ya bi hevesle yapıyoruz ama negatifi görünce mora bozuluyor yapmamak en iyisi mi ney bilemedim

inşallah duyarsıntatlım pıtpıtlarını bebişin nasıl geçiyo hamilelik bulantın falan var mı

Sağol canım amin..Bulantım yok sadece hafif bel ağrım var arada kasık sancısı ve iştahım biraz açıldı gibi..Ben normalde çok yemek yiyen bir tip değilim ama yemek yedikten yarım saat sonra acıkıyorum :) sürekli ağzımda birşey olsun istiyorum.

canım üzülme belki de vardır belli olmaz hele belirti falan yaşıyorsan. şuanda bir arkadaşımla oturuyorum 6,5 aylık hamile ve adeti geçeli 8 gün olmasına rağmen negatif çıkmıştı 14. gününde ancak çıkmıştı kanda bile negatif çıkıp hamile olanlar var hatta. sende belirti falan var mı?
gerçi hepimiz kaşımızdan gözümüzden şüphe ediyoruz her ay bütün belirtileri yaşıyoruz sadece bebiş yok.
allahtan hayırlısı hepimiz için ama insan üzülüyo yine de seni çok iyi anliyorum
damdan düşenin halinden damdan düşen...

oyy bebiş acıkmaya başladı demek ki yirimm ben onu maşallah ikinizede

ya şu yazdığın sanırım bize ilaç gibi geldi varya yarın tam 1 hafta olacak adet gelmeyeli her yerde negatifi yedim yanii

Bence biraz daha bekle canım sen 10 gün varmış daha ..Seni heveslendirmek istemem ama bende de adetten 1 hafta önce başladı belirtiler normalde ben adet olmadan 1 gün önce hafif kasık ağrım olurdu ertesi gün sabah hemen olurdum ağrısız sızısız.Benim 1 hafta önce başladı bel ağrısı kasık ağrısı ve idrarda köpürme sonra bekledim adet günüm normalde hiç şaşmaz en fazla 1 gün bugüne kadar hep öyle oldu adetim geçti 3. günü idrar testi yaptım hani şubat ayı falan dedim bekledim.Pozitifti hatta akşam yaptığım test çok belirgin değildi sabah ilk idrarla yaptım koyu bir şekilde çıktı..
Bence adet olacağın gün yap ya da geçince öncesinde ancak kan testinde çıkar diye biliyorum boşuna umudun kırılmasın

Canım üzülme ya senin adetin ilk kez mi gecikiyor normalde böyle şeyler yaşıyormusun o faktörde önemli. Yok gecikmiyor hep zamanında oluyorsan bence hafta sonuna kadar ne azından olmazdan sen bir doktora git ultrasondan baksın..Belki var geç döllenmedir. Yoksa da adetin neden gecikiyor ona bakar doktor böyle idrar testiyle uğraşma ..

aynen canım ya valla dediklerin cok doğru herşey belirti gibi geliyo o yuzden hiç dinlemedim kendimi ama yine de üzülüyo insan yani adetim geçeli 6.gün bugün hala gelen giden yok belirti olarak arada bir midem bulanıyo göbeğimde cok hafif bi çizgi var eşimin dediğine göre ve bikaç gün önce canım deli gibi domates cekti yedim sürekli onun dışında aklıma gelen bunlar ama hala tek çizgi inşallah senin dediğin gibidir canım biraz daha beklicem bakalım

valla canım normalde adetim evet düzensiz ama bukadar geçikmemişti hiç ya 1-2 gün erken 1-2 gün geç taş catlasın yani simdi 6.günüm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…