Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

aynen hemde çok kötü sen kan testi falan yaptırdın mı peki ben 1 gün geçince yaptırdım negatif dün idrardan yaptım negatif poooffff cuma doktora gidicem sen gitmeyi düşünüyo musun

valla canım ben kan testi yaptırmadım hiç 3 kez idrar testi yaptım hepside negatif yani bende kararsız kaldım doktora gitme konusunda negatif cıkınca hiç içimden gelmiyo gitmek

dolunayım canım benim, canım benim, bu belirtilen önceden olmuyordu demek, çok ümitlendim. innnşşaallah bebiş tutunmaya çalışıyordur da belin o yüzden ağrıyordur, miden bu yüzden bir tuhaftır. ama test yapma şimdi bekle, bence 11 gün önceden çıkmaz. geçen ay yaptığımız gibi stres yapma olur mu? benim içime çok güzel hisler doğdu, inşallah güzel haberlerini alırız :)

benim bat 8 nisan dolunayım. bu ay hsg çekildiğim için korunduk, adetimden sonra inşallah çalışmalara tam gaz başlıyoruz :))

askhicbitmez ve mira, umarım bebeişler sizinledir. geçen ay bizim de çok gecikmişti adetimiz, ne zordur beklemek bilirim. hakkınızda hayırlısı kızlar :)

ya yinemi negatiff boşver umudunu yitirme bence bazıların idrarda çılmıo inşşş seninde öyledir cnm 10 gün gecikirse bence doktora git o zaman çkar ne olduğu :) gül bakıyım morelini bozma :)))))))

valla canım hiç umudum yok yani olsa cıkardı diye düşünüyorum yaa gitsem mi gitmesem mi bilemedim

bence git bi kan ver en azından kafanda soru işareti kalmaz ben çok erken verdim kanı değer 1 çıktı gebelik yok dediler ama Allahın işine karışılmaz belki geç döllenme var o yüzden ben cumaya kadar beklicem 10 gün olmuş olacak doktora gidicem

melekkkkim nerelerdesiiin
burdayımmm cnm ama üzülme böyle lütfenn bak bende üzülüldüm ama boşuna ALLAH ne zaman taktir etmişse o zaman gelicekler biz sadece dua edelim tamam stress yapma sakın o daha kötü olmazsa bak nisana girdik belki bu ay olur malaklerimiz gelir umutlu ol her zaman :))))))))))))

ya yinemi negatiff boşver umudunu yitirme bence bazıların idrarda çılmıo inşşş seninde öyledir cnm 10 gün gecikirse bence doktora git o zaman çkar ne olduğu :) gül bakıyım morelini bozma :)))))))

ah canım benim cok sağol yaa gercekten akıntı problemim yuzunden geçen hafta randevu almıştım 8 nisanda artık ozamana kadar beklicem canım yaa

cok doğru soyluyosun canım benim yaa bakalım artık beklemekten ve dediğin gibi dua etmekten baska bi çare yok 8 ine kadar ya

ah canım benim cok sağol yaa gercekten akıntı problemim yuzunden geçen hafta randevu almıştım 8 nisanda artık ozamana kadar beklicem canım yaa

hmm tamam cnm o zamana kadar kafana takma testte yapma varsa inşşş çıkar eninde sonunda yoksada böyle yaparak adetin gecikiyoo o zaman daha köötü bak düzensiz olur bu düşüncelere takılma ve kendini de dinleme akışına bırak varsa süprizzzz oluuuuuuurrrrrrr :)))))))))))))

cok doğru soyluyosun canım benim yaa bakalım artık beklemekten ve dediğin gibi dua etmekten baska bi çare yok 8 ine kadar ya

beklemek ne zor aranızda en iyi bilenlerden biriyim diye düşünüyorum mira01.inan hergün forumu açıp bakıyorum hayırlı haberini almak için ama ben daha umudumu kaybetmedim olacak
Bak ben beşinci haftama geldim bi bilsen nasıl kanamam var.ama takdiri ilahi bebeğe zarar vermeden kanama oluyor,pıhtılaşma yüzünden kullandığım ilaçlar kanama yapıyor.doktor
'haftaya kadar yaşamayabilir' dedi.o an dondum kaldım....öylece bekliyorum şimdi elim karnımda bir haftanın geçmesini.
Rabbim hepinize hayırlısı ile sağsağlim doğumlar nasip etsin.dilerim hiç üzülmeden benim gibi böyle her gebeliğiniz ağlayarak geçmez.

mira01 ve diğerleri....

O bebek buraya gelecek!

valla canım ALLAH razı olsun içimi ferahlattın ya artık bidaha test mest yapmam artık en güzeli dediğin gibi kafaya takmadan kendini dinlememek

bebeğin sağlığı kadar senin sağlığında önemli canım benim Allah ikiniz içinde en hayırlısını nasip etsin inşallah herhangi bir sorun olmaz

canım yazını okuyunca inan gözlerim doldu ne diycemi bilemedim ben kurban olurum meleğine RABBİM yardımcın olur inşallah sağ salim kucağına alırsın hiç üzülme ağlama lütfen bebeğinide üzersin bol bol dua et tüm kapıları açan olmazı olduran dua ALLAH ım dualarını kabul etsin seni ve bebeğini korusun amin.

mira01 canım meraba..
ya çok tre de geciktirir biliyoun..
herşeyde vardır bir hayır..
keşke bi kan verseydin
gerçi kan tahlili de 50 lira az diil daha dk bir gitti 100 lira yandık.
en canını sıkma canım

mira01 canım meraba..
ya çok stres de geciktirir biliyosun..
keşke bi kan verseydin
sen canını sıkma canım

mira01 canım meraba..
ya çok tre de geciktirir biliyoun..
keşke bi kan verseydin
en canını sıkma canım

meraba canım benim valla ne stres yaptım kendimide cok dinlemedim bakalım dediğin gibi vardır bunda da bi hayır canım beklemeye devam etcem bakalım 8 nisana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…