valla canım kafayı yicem ya boyle iki arada kalmak cok kotu:18:
aynen hemde çok kötü sen kan testi falan yaptırdın mı peki ben 1 gün geçince yaptırdım negatif dün idrardan yaptım negatif poooffff cuma doktora gidicem sen gitmeyi düşünüyo musun
valla canım ben kan testi yaptırmadım hiç 3 kez idrar testi yaptım hepside negatif yanibende kararsız kaldım doktora gitme konusunda negatif cıkınca hiç içimden gelmiyo gitmek
arkadaslarrrr benim bata daha on bir gun var ama iki gundur goguslerime el suremiyorum cok aciyo acaba erken mi adet olacam diye dusunuyorum.. hic erken adet olmam ama.. affiniza siginarak idrarimda cok kopuruyo nedense..bide belim cok agriyo.. midem agriyo sabahlari kalktiimda ve yemek yedigimde.. bunlar bende olmayan seylerdi yani adet donemimde olur bu belirtiler ama adete de bi hafta kala baslardi.. acaba diyerekten kendimi umitlendirmek de istemiyorum bi beklentim yok aslinda bu ay dedim ya hic stres falan yok gayet adetimi bekliyorum ama.. icten icede de acabaa tutmusmudur demeden de gecemiyorum...
topidiiiiiiikkkk senin bat ne zamandi arkadasm...
canım adetim normalde 26 subattaydı ama hala olmadım yani şimdi yaptım test yine negatifbu aya umudum kalmadı artık yani.RABBİM inşallah hayırlısıyla verir istediğin sağlıklı evladı canım.bence test için bekle biraz daha ALLAH korusun negatifi görüp moralini bozma hiç cunku gebelik hormonu geç cıkıyo kanda malum ama inşallah hamilesindir
valla bence git bi kan testi ver ne olduğunu orda gör canım sonra doktora git
valla canım hiç umudum yok yani olsa cıkardı diye düşünüyorum yaa gitsem mi gitmesem mi bilemedim
burdayımmm cnm ama üzülme böyle lütfenn bak bende üzülüldüm ama boşuna ALLAH ne zaman taktir etmişse o zaman gelicekler biz sadece dua edelim tamam stress yapma sakın o daha kötü olmazsa bak nisana girdik belki bu ay olur malaklerimiz gelir umutlu ol her zaman :))))))))))))melekkkkim nerelerdesiiin
ya yinemi negatiff boşver umudunu yitirme bence bazıların idrarda çılmıo inşşş seninde öyledir cnm 10 gün gecikirse bence doktora git o zaman çkar ne olduğu :) gül bakıyım morelini bozma :)))))))
burdayımmm cnm ama üzülme böyle lütfenn bak bende üzülüldüm ama boşuna ALLAH ne zaman taktir etmişse o zaman gelicekler biz sadece dua edelim tamam stress yapma sakın o daha kötü olmazsa bak nisana girdik belki bu ay olur malaklerimiz gelir umutlu ol her zaman :))))))))))))
ah canım benim cok sağol yaa gercekten akıntı problemim yuzunden geçen hafta randevu almıştım 8 nisanda artık ozamana kadar beklicem canım yaa
cok doğru soyluyosun canım benim yaa bakalım artık beklemekten ve dediğin gibi dua etmekten baska bi çare yok 8 ine kadar ya
hmm tamam cnm o zamana kadar kafana takma testte yapma varsa inşşş çıkar eninde sonunda yoksada böyle yaparak adetin gecikiyoo o zaman daha köötü bak düzensiz olur bu düşüncelere takılma ve kendini de dinleme akışına bırak varsa süprizzzz oluuuuuuurrrrrrr :)))))))))))))
bebeğin sağlığı kadar senin sağlığında önemli canım benim Allah ikiniz içinde en hayırlısını nasip etsin inşallah herhangi bir sorun olmazbeklemek ne zor aranızda en iyi bilenlerden biriyim diye düşünüyorum mira01.inan hergün forumu açıp bakıyorum hayırlı haberini almak için ama ben daha umudumu kaybetmedim olacak
Bak ben beşinci haftama geldim bi bilsen nasıl kanamam var.ama takdiri ilahi bebeğe zarar vermeden kanama oluyor,pıhtılaşma yüzünden kullandığım ilaçlar kanama yapıyor.doktor
'haftaya kadar yaşamayabilir' dedi.o an dondum kaldım....öylece bekliyorum şimdi elim karnımda bir haftanın geçmesini.
Rabbim hepinize hayırlısı ile sağsağlim doğumlar nasip etsin.dilerim hiç üzülmeden benim gibi böyle her gebeliğiniz ağlayarak geçmez.
mira01 ve diğerleri....
O bebek buraya gelecek!
beklemek ne zor aranızda en iyi bilenlerden biriyim diye düşünüyorum mira01.inan hergün forumu açıp bakıyorum hayırlı haberini almak için ama ben daha umudumu kaybetmedim olacak
Bak ben beşinci haftama geldim bi bilsen nasıl kanamam var.ama takdiri ilahi bebeğe zarar vermeden kanama oluyor,pıhtılaşma yüzünden kullandığım ilaçlar kanama yapıyor.doktor
'haftaya kadar yaşamayabilir' dedi.o an dondum kaldım....öylece bekliyorum şimdi elim karnımda bir haftanın geçmesini.
Rabbim hepinize hayırlısı ile sağsağlim doğumlar nasip etsin.dilerim hiç üzülmeden benim gibi böyle her gebeliğiniz ağlayarak geçmez.
mira01 ve diğerleri....
O bebek buraya gelecek!
mira01 canım meraba..
ya çok tre de geciktirir biliyoun..
herşeyde vardır bir hayır..
keşke bi kan verseydin
gerçi kan tahlili de 50 lira az diil daha dk bir gitti 100 lira yandık.
en canını sıkma canım
meraba canım benim valla ne stres yaptım kendimide cok dinlemedim bakalım dediğin gibi vardır bunda da bi hayır canım beklemeye devam etcem bakalım 8 nisana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?