Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

ya şu kalp atışlarını duyma olayı hamile kalmayı beklemekten dAHA stresliymiş:)
ben haftaya c.tesi duyabilirmiyim acaba çok merak ediyorum..
ben adece haftasonu gidebilirim çünkü h.içi başka ildeyim((

Nurdancım çok geçmiş olsun canım ( inşallah bu günleri atlatırsın canım sen de bebek de, bebeğin sana tutunur inşallah. dualarım seninle.

Nurdancım çok geçmiş olsun canım ( inşallah bu günleri atlatırsın canım sen de bebek de, bebeğin sana tutunur inşallah. dualarım seninle.

teşekkür ederim canlarım benim,çok şükür kanamam azaldı az da olsa.ağrım yok.sadece progestan aptal yapıyor,baş dönmesinden ayağa kalkamıyorum.olsun bebeğim için değer 10 yıl da deseler yatarım.sadece yemek yapmak için kalkıyorum,onun harici yatış.
dualarım sizinle sizde hızlı çalışında bebeğime arkadaşlar yapın

cok sevindim canım kanamanın azaldığına inşallah hersey cok daha güzel olcak.yatıp dinlenmen daha iyi senin ve bebeğin için canım

cok sevindim canım kanamanın azaldığına inşallah hersey cok daha güzel olcak.yatıp dinlenmen daha iyi senin ve bebeğin için canım

yatmaktan her yerim ağrıyor artık tatlım.normalde fazla hareketli bi insanım.yatmak beni strese sokuyor ama napalım
kısmet olursada doğarsa poposuna poposuna vuracağım onun beni bu kadar üzdüğü için

ya şu kalp atışlarını duyma olayı hamile kalmayı beklemekten dAHA stresliymiş:)
ben haftaya c.tesi duyabilirmiyim acaba çok merak ediyorum..
ben adece haftasonu gidebilirim çünkü h.içi başka ildeyim((

evet canım öyle :)

Genelde 6.-7.haftada duyuluyor.Ben kızımda 6+4 'te duymuştum kalp atışlarını .Bunda bakalım inşallah gittiğimde duyarım..

Geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..Rabbim yardımcın olsun.

Canim duramiyorum yainternnet clearblue ismarladim yarina gelir.bende 3 nisanda yaparim.batimda5-7 nisan zaten.

Canim benim dualarim seninle.olsun dinlen bol bol/hayatinda her zaman olan bir donem degil.ac game of thrones izle keyif yapbiraz

Herkese selam kizlar.ilk defa bu ay yakaladimi dusunuyorum yumurtlamayi.iki ay bos gecmis herseyden bir habermisimbu ay olmazsa da psikolojik dicem artik akisina birakcam,iliskiden zevk alamaz oldum beokuldaan geldim biraz alisveris yaptim.simdi de yemek yapicam kolay gelsin sizlerede

dolunaycım sen bi predictor test alıp baksana hassas gebelik testi ve %99 kesin sonuç veriyormuş

bilmiorumki canım pek test yapma niyetinde değilim aslında.. negatifi görüp üzülmektense...
bakalım bi adet günüm gelsin.. o zamana kadar devam ederse belirtiler falan.. sonra bi yaparım bakalım..ne ümitsizim nede umutlu :)

yok zaten ilaç falan kullanmam sadece kontrol olucam hani kist falan var mı diye
6 aylık evliyim canım ben :)
inşallah hamilelik vardır sende
git cnm tabi... bende kistte vardı gitmiştim .. sonra ben sordum engelmi diye değil dedi... hayırlısı bakalım..

hiççççç heveslenmiorum saten canım boyumun ölçüsünü fazlasıyla aldım ben bi önceki aylarda..
bu aydan bi beklentim falan yok.. ama umutsuzda değilim bakalım hayırlısı diyorum..
test de yapmıcam canım bakalım... allah sanada hayırlısı ile sağ salim kucağına almak nasip etsin..

ahhh canım benimmmmm ağzın bal yisin...:)
bende sen bu ayda korunmadın zannettim hadi hayırlısıyla vaktinde gelir inş. bu sefer kırmızılarda... hemen çalışmalara başlarsın sende... allah hayırlısı ile tez zamanda versin inş. cnmmm

ahhh canımm benim... geçmiş olsun... allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin... inş. üzülme.. dualarımız seninle..

evettt kızlar hadi nisana geçin ben geçtim mira01 hadi cnm sende oraya gel bekliyoruuuum seni orda devam edelimmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))

canım bu akşam üstü benden de iki damla şeklinde kahverengi leke geldi. bol bol dinlenmemiz gerekiyor :85: kimseye söyleyip telaşlandırmak istemedim. tabi ki haberdar ederim salı akşamı hamiştaşım

evet cnm haklısın yarın sen k alp atıslarını da duyarsın canım benmde öle olmustu aksam yattım ertesı gunde aynı sekilde yattım dıkkat et kendine canım hayırlı hbrlerini bekliorum

bende test yapanlar kervanına katıldım arkadaşlar ve negatifi gördüm... tek çizgiden nefret edenler diye yeni bir yer açmayı bile düşündüm :)

kırmızıyı görmücem ama o tek çizgi çift olacak işte okadar...
(neyle inatlaşıyorsam artık)

ama üzülmüyorum ve umutla beklicem beklicem işte..

Günaydın kızlar

Dün gittim kan testi yaptırdım.İdrar testi ile öğrenmiştim hamileliğimi ben.Doktora hafta sonu gideceğim için gitmeden kan testide yaptırayım o günde yaptıracak çünkü karşılaştırma olur dedim hem içimdeki merakta geçsin istedim.Kan garanti oluyor bir bakıma:)

11.242 Çıktı Beta HCG Özel bir hastaneydi yaptırdığım yer 5.haftalığa geliyor karşılığı dedi oradaki doktor :) Maşallah kuzum sanırım sıkı sıkı tutunuyor annesine..Darısı herkesin başına .Cumartesi birde kesesine kalp atışını duyarsam inşallah Allah'ın izniyle..Sonra biraz daha rahat olacağım.

Herkes iyimi gelişmeler varmı

günaydın canım
oyyy maşallah annesinin miniğine yaaa :) nazar değmesin size tabii sıkı sıkı tutunacak darısı bizimde başımıza inşallah yarabbim

günaydın canım
oyyy maşallah annesinin miniğine yaaa :) nazar değmesin size tabii sıkı sıkı tutunacak darısı bizimde başımıza inşallah yarabbim

Sağol canım amin inşallahhh ..

Sen nasılsın kırmızılardan haber varmı gelen giden yok dimi .Cuma gidicektin sanırm dimi git bakalım haberlerini bekliyorum

Canım hayırlısı olsun umarım umduğun gibi bir sonuç alırsın bu ay, senden ümitliyim valla. Bu arada doktor kontrolüne falan mı gittin. BU defa yumurtlamanı tutturduğunu nerden anladın.

Yahu her ay yumurtlama dönemini farkeden ben 2 aydır hiçbirşey hissetmiyorum yumurtlamıyoru myuum diye de cok korkuyrum yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…