Bende bu cumartesi doktora gideceğim. Doktorum full doluymuş ancak cumartesi gününe randevu verdiler.Aslında çalıştığım için bana da iyi oldu ama merak ediyorum bir an önce gidip görmek istiyorum neyse ne yapalım 5 gün daha bekleyeceğiz..Hem adetim o zaman 14 gün geçmiş olacak inşallah gitmişken sadece kese değil kalp atışlarını da duyarız.
Hayırlısı bakalım
beklemek ne zor aranızda en iyi bilenlerden biriyim diye düşünüyorum mira01.inan hergün forumu açıp bakıyorum hayırlı haberini almak için ama ben daha umudumu kaybetmedim olacak
Bak ben beşinci haftama geldim bi bilsen nasıl kanamam var.ama takdiri ilahi bebeğe zarar vermeden kanama oluyor,pıhtılaşma yüzünden kullandığım ilaçlar kanama yapıyor.doktor
'haftaya kadar yaşamayabilir' dedi.o an dondum kaldım....öylece bekliyorum şimdi elim karnımda bir haftanın geçmesini.
Rabbim hepinize hayırlısı ile sağsağlim doğumlar nasip etsin.dilerim hiç üzülmeden benim gibi böyle her gebeliğiniz ağlayarak geçmez.
mira01 ve diğerleri....
O bebek buraya gelecek!
Nurdancım çok geçmiş olsun canım( inşallah bu günleri atlatırsın canım sen de bebek de, bebeğin sana tutunur inşallah. dualarım seninle.
teşekkür ederim canlarım benim,çok şükür kanamam azaldı az da olsa.ağrım yok.sadece progestan aptal yapıyor,baş dönmesinden ayağa kalkamıyorum.olsun bebeğim için değer 10 yıl da deseler yatarım.sadece yemek yapmak için kalkıyorum,onun harici yatış.
dualarım sizinle sizde hızlı çalışında bebeğime arkadaşlar yapın
cok sevindim canım kanamanın azaldığınainşallah hersey cok daha güzel olcak.yatıp dinlenmen daha iyi senin ve bebeğin için canım
ya şu kalp atışlarını duyma olayı hamile kalmayı beklemekten dAHA stresliymiş:)
ben haftaya c.tesi duyabilirmiyim acaba çok merak ediyorum..
ben adece haftasonu gidebilirim çünkü h.içi başka ildeyim((
teşekkür ederim canlarım benim,çok şükür kanamam azaldı az da olsa.ağrım yok.sadece progestan aptal yapıyor,baş dönmesinden ayağa kalkamıyorum.olsun bebeğim için değer 10 yıl da deseler yatarım.sadece yemek yapmak için kalkıyorum,onun harici yatış.
Ruzigar maşallah maşallah canimm, aman nazar değmesin, hep böyle guzel gelişsin hersey inşallah :))
Kimim canım 1 hafta onceden idrarda belli mı olurmuş? :))) deli kizzz, bekle birkaç gün daha, öyle başlarsın testleri yapmaya
dolunaycım sen bi predictor test alıp baksana hassas gebelik testi ve %99 kesin sonuç veriyormuş
git cnm tabi... bende kistte vardı gitmiştim .. sonra ben sordum engelmi diye değil dedi... hayırlısı bakalım..yok zaten ilaç falan kullanmam sadece kontrol olucam hani kist falan var mı diye
6 aylık evliyim canım ben :)
inşallah hamilelik vardır sende
hiççççç heveslenmiorum saten canım boyumun ölçüsünü fazlasıyla aldım ben bi önceki aylarda..Bence biraz daha bekle canım sen 10 gün varmış daha ..Seni heveslendirmek istemem ama bende de adetten 1 hafta önce başladı belirtiler normalde ben adet olmadan 1 gün önce hafif kasık ağrım olurdu ertesi gün sabah hemen olurdum ağrısız sızısız.Benim 1 hafta önce başladı bel ağrısı kasık ağrısı ve idrarda köpürme sonra bekledim adet günüm normalde hiç şaşmaz en fazla 1 gün bugüne kadar hep öyle oldu adetim geçti 3. günü idrar testi yaptım hani şubat ayı falan dedim bekledim.Pozitifti hatta akşam yaptığım test çok belirgin değildi sabah ilk idrarla yaptım koyu bir şekilde çıktı..
Bence adet olacağın gün yap ya da geçince öncesinde ancak kan testinde çıkar diye biliyorum boşuna umudun kırılmasın
dolunayım canım benim, canım benim, bu belirtilen önceden olmuyordu demek, çok ümitlendim. innnşşaallah bebiş tutunmaya çalışıyordur da belin o yüzden ağrıyordur, miden bu yüzden bir tuhaftır. ama test yapma şimdi bekle, bence 11 gün önceden çıkmaz. geçen ay yaptığımız gibi stres yapma olur mu? benim içime çok güzel hisler doğdu, inşallah güzel haberlerini alırız :)
benim bat 8 nisan dolunayım. bu ay hsg çekildiğim için korunduk, adetimden sonra inşallah çalışmalara tam gaz başlıyoruz :))
askhicbitmez ve mira, umarım bebeişler sizinledir. geçen ay bizim de çok gecikmişti adetimiz, ne zordur beklemek bilirim. hakkınızda hayırlısı kızlar :)
beklemek ne zor aranızda en iyi bilenlerden biriyim diye düşünüyorum mira01.inan hergün forumu açıp bakıyorum hayırlı haberini almak için ama ben daha umudumu kaybetmedim olacak
Bak ben beşinci haftama geldim bi bilsen nasıl kanamam var.ama takdiri ilahi bebeğe zarar vermeden kanama oluyor,pıhtılaşma yüzünden kullandığım ilaçlar kanama yapıyor.doktor
'haftaya kadar yaşamayabilir' dedi.o an dondum kaldım....öylece bekliyorum şimdi elim karnımda bir haftanın geçmesini.
Rabbim hepinize hayırlısı ile sağsağlim doğumlar nasip etsin.dilerim hiç üzülmeden benim gibi böyle her gebeliğiniz ağlayarak geçmez.
mira01 ve diğerleri....
O bebek buraya gelecek!
:d ☺ ben artık kafama takmamaya karar verdim olursa süprizz herkese benceee ☺
canım bu akşam üstü benden de iki damla şeklinde kahverengi leke geldi. bol bol dinlenmemiz gerekiyor :85: kimseye söyleyip telaşlandırmak istemedim.tabi ki haberdar ederim salı akşamı hamiştaşım
Günaydın kızlar
Dün gittim kan testi yaptırdım.İdrar testi ile öğrenmiştim hamileliğimi ben.Doktora hafta sonu gideceğim için gitmeden kan testide yaptırayım o günde yaptıracak çünkü karşılaştırma olur dedim hem içimdeki merakta geçsin istedim.Kan garanti oluyor bir bakıma:)
11.242 Çıktı Beta HCG Özel bir hastaneydi yaptırdığım yer 5.haftalığa geliyor karşılığı dedi oradaki doktor :) Maşallah kuzum sanırım sıkı sıkı tutunuyor annesine..Darısı herkesin başına .Cumartesi birde kesesine kalp atışını duyarsam inşallah Allah'ın izniyle..Sonra biraz daha rahat olacağım.
Herkes iyimi gelişmeler varmı
günaydın canım
oyyy maşallah annesinin miniğine yaaa :) nazar değmesin size tabii sıkı sıkı tutunacak darısı bizimde başımıza inşallah yarabbim
Canim duramiyorum yainternnet clearblue ismarladim yarina gelir.bende 3 nisanda yaparim.batimda5-7 nisan zaten.
Herkese selam kizlar.ilk defa bu ay yakaladimi dusunuyorum yumurtlamayi.iki ay bos gecmis herseyden bir habermisimbu ay olmazsa da psikolojik dicem artik akisina birakcam,iliskiden zevk alamaz oldum be okuldaan geldim biraz alisveris yaptim.simdi de yemek yapicam kolay gelsin sizlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?