mart ayı uğurlu,bol bebiş haberli gelsin inş kızlar...
iyi akşamlar
Eki Görüntüle 646712
ya bu ne kadar tatlı birşey ya
yiyesim geldi öylece
rabbim hepimize böyle tatlı bebişler versin inşallah
AMİNN inşallahyaa sorma valla,inanılmaz tatlı dimi?nette buldum resmen favorim oldu telefonuma bile aldım resmi
İnş bu belirtiler hamilelikle sonuçlanır
gunaydın arkadaslar benımde son adet tarıhım 13 subat ve 1 haftadan fazla oldu kasıklarımda acayıp agrılar war sankı rahim bölgesi uyuşmuş gibi göğüslerimde cok agrı yok ama büyüdüler we bu 3 gundur de belım fena derecede agırıyo sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi bide akıntı da cok oluyo cevaplarınız için simdiden tesekkurler
Ben 9 şubatta olmuştum heralde şubat olduğu için 2-3 gün falan sarkar.Yumurtalama dönememiz geçmiştir artık yahu.Ay bitti baksana
kızlar merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak kayıt olmak bugne nasipmiş. şimdi kızlar benim size bi sorum var lütfen yardım edin
20yaşındayım ve nişanlıyım. 13ocakta şiddetli adet gördüm çok fazla kanamam oldu. Şubat 11de tekrar regli oldum ancak az geldi ve 7gün sürerdi buseferki 6gün sürdü ve 1.5ped doldurdu.üstüne görmeden şüphelendim ve 22ocakta idrarda test yaptım sonuç negatifti.Gebelik mümkün olsaydı 6haftalık olucaktı ve idrarda çıkardı diye düşünüyorum. Buay ise erken geldi ancak 2martta herzamanki gibi başlarında kahverengi başladı ve şuan belimde ve karnımda ağrılarım var tatlı yeme isteğim herzamanki gibi yine arttı adet sivilcelerimde çıktı ama hala sökülmedi pedimi doldurmuyor ve kahverengi lekelenme gibi oluyor ancak idrarımı yaparken kan geliyor. 1şubattan beri birleşme yaşanmadı. Gebelik mümkün müdür yoksa mevsimsel değişiklik stres gibi sebeblerden böyle görülebilir mi ? Ayrıca birleşme yada boşalma yaşanmadı
Hadi yaaaa.. İlginçç bildiğin adet bu ama yaaa , az buz değil.... gerçi Rabbim istedikten sonra herşey olur , benim arkadaşımı annesi sırtında taşımıştı, bildiğin sırtında... O adet görmüşmüydü bilmiyorum ama farkettiklerinde 4 aylıkmış... Doğduğunda hastaneye gazeteciler falan gelmiş, dünyada anne sırtında taşınan 4. Çocukmuş.. (Bilinen)
aaaa nurum gelmiş :) naptın canım ne durumdasın
İdrar testinde silik ikinci çizgiyi görünce kan testi yaptırdım, sonuc 7.48 di.. Yerleşme kanamasınını anlatmıştım... Bugün baya yürüdüm ondan mıdır bilmiyorum kanamam başladı ,doktora gittim test sonucuna baktı, elindeki kalemle ucunu gösterdi daha bu kadar bile değil salı günü kan testini yenileyelim dedi gönderdi benibu Doktorlara gayet ediyorum... Progestan mı o ilacın adı onu bile vermedi.. Bu sonucu gebelik olarak değerlendirmiyorum şuan dedi ..... Hayıylısıyla olur inş önümüzdeki aylarda... Bir ay sonra hayırlı haberlerle gelirim inş... Yarışmacı arkadaşlara başarılar Rabbim hayırlısıyka gönlünüze göre versin inş...
Arkadaşlar bahsetmiştim zaten bu ay tam yumurtlama dönemimde eşim şehir dışında olacak 1 hafta diye neyse eşim yok halkikaten ama ilginçtir normalde yumurtlamam gereken zamanlar olması gerekirken hiçbir beilrtim yok.
Geçen ay bariz sağ yumurtalığımda ciddi ağrı olmuştu 1 gün boyunca hatta yumurtalığımı tutarak yürüyürdum. Bunun yanında bol miktarda 1-2 gün süren beyaz akıntım olmuştu. Oysa bu ay tık yok hiçbir belirti yok, tek bri damla akıntı yok tek bir ağrı yok
Yoksa ben her ay yumurtlamıyormuyum. Hayır yani daha önce bebek niyetim olmadığından cidden kendimi dinlememiştim yeni yeni farkediyorum bu belirtileri
günaydın kızlarrr acil yardım :))) şimdi ben normalde 23 günde bir hasta oluyorum.normnal şartlarda ayın 3 ünde olmam gerekti daha olmadım diye dün yine ilşkide bulunduk.sabah kalktım şeffah bişey baya aktı benden dokundum yumurtlama dönemimdeki gibi iki parmagımın arasında sıvı uzadı .gebelik testlerinde çıkmıyor daha gögsümde abartılacak kadar olmasada agrı var.ucları ara ara sızlıyor özellikle sol gögsümde noluyorsa oluyor.en erken yarına randevu alabildim .doktor bazına göre 30 dan hesaplarsam 8 mart.ama her şekilde kanda çıkar dimi.yani dün gece hamile kalmış olamam yumurtlama dönemimi biliyorum şubat 22 de oldu.eminim.sabahta arkadaşımın biriyle tartıştımıştım anında midem bulandı öğürdüm durdum ama kusamadım .garibim.ateşim zaten hep 36,5 -37,5 arası öyle leke falan yok ama bende sadece sırtım belim agrıyor ayakta durunca
TAM BU msjını görünce tebrik etmek için saldırdım ki regl oldugunu okudum sonra da ama yine de belli olmaz arkadaşım bir bekle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?