Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

ya bu ne kadar tatlı birşey ya
yiyesim geldi öylece
rabbim hepimize böyle tatlı bebişler versin inşallah

AMİNN inşallah yaa sorma valla,inanılmaz tatlı dimi?nette buldum resmen favorim oldu telefonuma bile aldım resmi

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende mart ayında hamile kalmak isteyenlerdenim... 10 aydır evliyim ve 9 ay oldu korunmuyorum ama hamilede kalamıyorum

aynı şeyler bendede olmuştu fazlasıyla.. şimdi adete az kaldı belirtiler azaldı iki gündür göğüsler hassaslaştılar bide sabahları içim kalkıyo..
umarım bütün bunlar psikolojik değildir...
umarım seninde karnında mercimek oluşmuşturda onun ağrılarıdır :)))

kızlar merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak kayıt olmak bugne nasipmiş. şimdi kızlar benim size bi sorum var lütfen yardım edin

20yaşındayım ve nişanlıyım. 13ocakta şiddetli adet gördüm çok fazla kanamam oldu. Şubat 11de tekrar regli oldum ancak az geldi ve 7gün sürerdi buseferki 6gün sürdü ve 1.5ped doldurdu.üstüne görmeden şüphelendim ve 22ocakta idrarda test yaptım sonuç negatifti.Gebelik mümkün olsaydı 6haftalık olucaktı ve idrarda çıkardı diye düşünüyorum. Buay ise erken geldi ancak 2martta herzamanki gibi başlarında kahverengi başladı ve şuan belimde ve karnımda ağrılarım var tatlı yeme isteğim herzamanki gibi yine arttı adet sivilcelerimde çıktı ama hala sökülmedi pedimi doldurmuyor ve kahverengi lekelenme gibi oluyor ancak idrarımı yaparken kan geliyor. 1şubattan beri birleşme yaşanmadı. Gebelik mümkün müdür yoksa mevsimsel değişiklik stres gibi sebeblerden böyle görülebilir mi ? Ayrıca birleşme yada boşalma yaşanmadı

Ben 9 şubatta olmuştum heralde şubat olduğu için 2-3 gün falan sarkar.Yumurtalama dönememiz geçmiştir artık yahu.Ay bitti baksana

bencede bitmiştir ama benim ovu. testi hiç pozitif olmadı koyu bile olmadı ya bende ya da testlerde var bi sorun. zaten pek çalışmada olmadı umudum yok benim

ee sende var mı belirti falan bu sefer 3 gün geçince test yapalım,gelişmelerimizi falan yazarız? GEBELİK TESTİ İÇİN SON 13 GÜN diyelim mi?

veee geri sayım başlasın..:)))))

Bence bildiğin 3 aydır adet görüyorsun. Bazı aylar az bazı aylar çok olması senin o ayki yemene içmene,hareketlerine hatta psikolojine göre bile değişebiliyor.Hamile olduğunu düşünmüyorum ben .. Hem madem nişanlısın bence daha dikkatli olmanda fayda var.

merhabalar
bende 2,5 yıllık evliyim vajinusmus tedavisi gördüm çok şükür atlattık... ve artık çocuk istiyoruz beklemek gerçekten çok zor (
geçen ay olmadı 17-18 şubat ta regli oldum , 2 günde bir birlikte olmaya dikkat ediyoruz test için 15 marta kadar beklemek gerek tabi zaman geçmiyorrrrrrrrrr
Allah kimseye aratmadan evlat nasip etsin inşallahhhhh...

sırtı derken canım

günaydın kızlarrr acil yardım :))) şimdi ben normalde 23 günde bir hasta oluyorum.normnal şartlarda ayın 3 ünde olmam gerekti daha olmadım diye dün yine ilşkide bulunduk.sabah kalktım şeffah bişey baya aktı benden dokundum yumurtlama dönemimdeki gibi iki parmagımın arasında sıvı uzadı .gebelik testlerinde çıkmıyor daha gögsümde abartılacak kadar olmasada agrı var.ucları ara ara sızlıyor özellikle sol gögsümde noluyorsa oluyor.en erken yarına randevu alabildim .doktor bazına göre 30 dan hesaplarsam 8 mart.ama her şekilde kanda çıkar dimi.yani dün gece hamile kalmış olamam yumurtlama dönemimi biliyorum şubat 22 de oldu.eminim.sabahta arkadaşımın biriyle tartıştımıştım anında midem bulandı öğürdüm durdum ama kusamadım .garibim.ateşim zaten hep 36,5 -37,5 arası öyle leke falan yok ama bende sadece sırtım belim agrıyor ayakta durunca

Son düzenleme:

TAM BU msjını görünce tebrik etmek için saldırdım ki regl oldugunu okudum sonra da ama yine de belli olmaz arkadaşım bir bekle bakalım

Arkadaşlar bahsetmiştim zaten bu ay tam yumurtlama dönemimde eşim şehir dışında olacak 1 hafta diye neyse eşim yok halkikaten ama ilginçtir normalde yumurtlamam gereken zamanlar olması gerekirken hiçbir beilrtim yok.

Geçen ay bariz sağ yumurtalığımda ciddi ağrı olmuştu 1 gün boyunca hatta yumurtalığımı tutarak yürüyürdum. Bunun yanında bol miktarda 1-2 gün süren beyaz akıntım olmuştu. Oysa bu ay tık yok hiçbir belirti yok, tek bri damla akıntı yok tek bir ağrı yok

Yoksa ben her ay yumurtlamıyormuyum. Hayır yani daha önce bebek niyetim olmadığından cidden kendimi dinlememiştim yeni yeni farkediyorum bu belirtileri

tam bende yumurtlamıyorummu diye düşünürken ayın 22 de oldu canım.normalde 17-21 arası yumurtlama yazıyordu bana 23 günde adet oldugumdan eger 30 günde oluyorsan daha vardır ve sanırım dün gece gene yumurtlama oldu.yazıdıgımı okudunmu az önce .anlamadım ama bekliyorum bakalım yakında saglık ocagı yok olsa hemen kan vereceğim.

tatlım ne desem boş,hayırlısını isteyip dua etmekten başka yapacak birşey yok yaa
belirtiler sanki var gibi ama belli olmuyor,benim gibi üzülmeni istemiyorum,git bakalım dr ne diyecek
benim dr gibi salak birine denk gelmezsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…