Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

inşallah canım ama senin kanama ne durumda ?

canım mesajını okuyunca hamile olma ihtimalini düşündüm. ama barianurcum gibi üzülmemen için de ümitlendirmek istemem arkadaşım. inşallah hamilesindir. yarını bekle, dr baksın. yumurtlama gününü 22 şubatta nasıl belirledin canım? ateş ve belirtilen hamilelik düşüncesi uyandırdı bende. hadi inşallah :)

gördüm cnaım yazdığını hayırlısı umarım güzel haberlerle dönersin. Artık regl olmaya yakın olan bu akıntının başka ne sebebi olabilir, inşallahhhh bekeldiğimiz gibi bir sonuctur

arkadaşlar ben eylül'den beri yumurtlayamıyordum yüksek prolaktin yüzünden. dr takibi ile de bunu kesin olarak biliyorum. hem de adetlerim 21 ve 25 gün arası geliyordu (benim için erken yani). 2 aydır prolaktin için ilaç tedavisi görüyorum ve 2 aydır yumurtlama belirtilerim oldu ay ortasında. ancak, dr a takibe gitmedim. gerçekten yumurtlama oldu mu bakılmadı yani. geçen ay 36. günde adetim gelmişti ve daha önce bahsettiğim gibi bu sürede 2 gün evde gebelik testin silik çizgi çıkmıştı ama sonra adetim geldi.

benim sat 2 şubat. 31. gündeyim yani. akşam dayanamayıp nöbetçi eczaneden gebelik testi aldım, sonuç negatif. ama ateşimi de ölçüyorum, 4 gündür sürekli yükseliyor. umutlanmayacağım diyorum kendime ama yine de minicik bir umudum var. 36. günü beklersem hafta sonuna kadar adet olmam lazım. ateşim de düşmezse eğer umutlanmalı mıyım? ne dersiniz sizce durumum umut vaadediyor mu? :))

Son düzenleme:

merhabalar.bende 26 yasındayım.1.60 boy ve 62 kiloyum.6 ay önce sezaryenler dogum yaptım ve 12 gün sonra kızımı kaybettim.şimdi kızımın acısını dindirebilmek için yeniden evlat sahibi olmak istiyorum. ve bu ay calısmalara basladık.inş Rabbim isteyen herkese ve bizlerede saglıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar verir.

cnm testler her zaman dogru cıkmayabiliyo ama umutlandırmakta istemem.cünkü hayalkırıklıgını cok yogun yasıyor insan o zaman ama inş hamilesindir...

Allah sabır versin cnaım, umarım en kısa zamanda meleğine kavuşursun

cnm testler her zaman dogru cıkmayabiliyo ama umutlandırmakta istemem.cünkü hayalkırıklıgını cok yogun yasıyor insan o zaman ama inş hamilesindir...

evet ayşenazım, ben de bu yüzden hala ümitliyim. ama kendime sürekli diyorum negatif olması içni de pek çok nedenin var, umutlanma ki üzülmeyesin diye. hayırlı olsun, sen de denemeye başlamışsın. inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım. :))

:)))
canım benim yaaa Rabbim yardımcımız olsun
inşallah,inşallahh Rabbim gönlüne göre hayırlısıyla nasip etsin...
umutlanma desemde umutlanacaksın o yüzden bişi demiyorumm

aminn inş..
Rabbim sabır versin,meleğin şefaatçin olacak inş..
Hayırlısıyla yine anne olursun inş...

:)))
canım benim yaaa Rabbim yardımcımız olsun
inşallah,inşallahh Rabbim gönlüne göre hayırlısıyla nasip etsin...
umutlanma desemde umutlanacaksın o yüzden bişi demiyorumm

şimdi kendi mesajımı okudum da. ne kadar çok umut ve umutlanmak demişim :))) bir de güyaaa umutlanmıyorum. bariz umutluyum işte :) canım çok teşekkür ederim :) Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin, yüzümüzü güldürsün.

canım 23 günde adet oldugumdan 17-21 şubat yumurtlama görünüyordu hesaplamalarda.ama bende hiç ıslaklık vs.. olmamıştı.22 şubatta 2 yumurtalıgımda şişti yürüyemiyordum sırt bel agrım derken kabızdım bide wc ye gittim.bir sıvı elime aldım iki parmagım arasında uzadıkça uzadı ve adetten sonra ilk defa ıslanmıştım öyle anladım.yumurtlayınca veya öncesi öle oluyormuş.ateşim zaten 37 nin üzerindeydi o günlerde hep.valla ben birazdan çıkıp gidip kan verecem dayanamıycam daha hayırlısı artık.

ya beliki de olmuştur yumurtlama hatta eşin yanındayken olmuştur fark etmemişsindir. ben ovu. testi kullandım hiç pozitif görmedim mesela.

canım umutsuzda yasanmıyor zaten ama beklentiyi cok yüksek tutup tamamen buna odaklı oldugumuzda hayalkırıklıgımız hem daha cok oluyor hemde bebek olma ihtimalini bu odaklanma stresti yüzünden aza indirgiyormusuz. bizde bu ay basladık.banada sürpriz oldu.en umutsuz anımda tamda vazgecmişken eşim yeniden umut verdi.

bence biraz daha bekle canım sonra insan çok üzülüyo. çok istiyorsan gebelik testi yap. ben de geçen aylarda aynısı oldu gittim kan verdim eve geldim adet gördüm. inşallah seninki böyle sonuçlanmaz, inşallah hamilesindir ama olumsuzu insanı depresyona sokar.

ama bizim ilk denememiz hani öyle çokk şeyle beklemiyorum.3 ay deneriz olmazsa doktora giderim diye yola çıktım.tabi sonuç negatif olursa nolurum bilmiyorum.şimdi rahat gibi olsamda.negatifte olsa böle beklemekten iyi iş yerinden arkadaşımla bz hep aynı oluruz o olmuş dün hasta bende leke bile yok .Allahım bakalım nolcak.

inşallah vardır bebişin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…