tatlım ne desem boş,hayırlısını isteyip dua etmekten başka yapacak birşey yok yaa
belirtiler sanki var gibi ama belli olmuyor,benim gibi üzülmeni istemiyorum,git bakalım dr ne diyecek
benim dr gibi salak birine denk gelmezsin inş.
sırtı derken canım
inşallah canım ama senin kanama ne durumda ?
inşallah canım ama senin kanama ne durumda ?
günaydın kızlarrr acil yardım :))) şimdi ben normalde 23 günde bir hasta oluyorum.normnal şartlarda ayın 3 ünde olmam gerekti daha olmadım diye dün yine ilşkide bulunduk.sabah kalktım şeffah bişey baya aktı benden dokundum yumurtlama dönemimdeki gibi iki parmagımın arasında sıvı uzadı .gebelik testlerinde çıkmıyor daha gögsümde abartılacak kadar olmasada agrı var.ucları ara ara sızlıyor özellikle sol gögsümde noluyorsa oluyor.en erken yarına randevu alabildim .doktor bazına göre 30 dan hesaplarsam 8 mart.ama her şekilde kanda çıkar dimi.yani dün gece hamile kalmış olamam yumurtlama dönemimi biliyorum şubat 22 de oldu.eminim.sabahta arkadaşımın biriyle tartıştımıştım anında midem bulandı öğürdüm durdum ama kusamadım .garibim.ateşim zaten hep 36,5 -37,5 arası öyle leke falan yok ama bende sadece sırtım belim agrıyor ayakta durunca
tam bende yumurtlamıyorummu diye düşünürken ayın 22 de oldu canım.normalde 17-21 arası yumurtlama yazıyordu bana 23 günde adet oldugumdan eger 30 günde oluyorsan daha vardır ve sanırım dün gece gene yumurtlama oldu.yazıdıgımı okudunmu az önce .anlamadım ama bekliyorum bakalım yakında saglık ocagı yok olsa hemen kan vereceğim.
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Lütfen Mart ayı içerisinde çalışmalara başlayacak arkadaşlar burada birlikte dertlerimizi umutlarımızı paylaşalım birbirimize destek olalım.
Ben de kendimden bahsedeyim 32 yaşındayım, Ankara'dayım. Şubat 18-19 gibi regl olduktan sonra çalışmalara başlamak istiyoruz hayırlısı ile. Dolayısıyla ilk testimi Mart ayı içerisinde yapmış olucam. Şimdiden çok heyecanlıyım. Umarım Allah en yakın zamanda bizlerin gönlüne göre verir.
Dilerseniz foruma yazan herkes ilk önce kendini bir tanıtsın.
Yaş Boy kilo, ne kadardır istiyoruz ve deniyoruz ve neler yapıyoruz gibi :=)
arkadaşlar ben eylül'den beri yumurtlayamıyordum yüksek prolaktin yüzünden. dr takibi ile de bunu kesin olarak biliyorum. hem de adetlerim 21 ve 25 gün arası geliyordu (benim için erken yani). 2 aydır prolaktin için ilaç tedavisi görüyorum ve 2 aydır yumurtlama belirtilerim oldu ay ortasında. ancak, dr a takibe gitmedim. gerçekten yumurtlama oldu mu bakılmadı yani. geçen ay 36. günde adetim gelmişti ve daha önce bahsettiğim gibi bu sürede 2 gün evde gebelik testin silik çizgi çıkmıştı ama sonra adetim geldi.
benim sat 2 şubat. 31. gündeyim yani. akşam dayanamayıp nöbetçi eczaneden gebelik testi aldım, sonuç negatif. ama ateşimi de ölçüyorum, 4 gündür sürekli yükseliyor. umutlanmayacağım diyorum kendime ama yine de minicik bir umudum var. 36. günü beklersem hafta sonuna kadar adet olmam lazım. ateşim de düşmezse eğer umutlanmalı mıyım? ne dersiniz sizce durumum umut vaadediyor mu? :))
merhabalar.bende 26 yasındayım.1.60 boy ve 62 kiloyum.6 ay önce sezaryenler dogum yaptım ve 12 gün sonra kızımı kaybettim.şimdi kızımın acısını dindirebilmek için yeniden evlat sahibi olmak istiyorum. ve bu ay calısmalara basladık.inş Rabbim isteyen herkese ve bizlerede saglıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar verir.
cnm testler her zaman dogru cıkmayabiliyo ama umutlandırmakta istemem.cünkü hayalkırıklıgını cok yogun yasıyor insan o zaman ama inş hamilesindir...
arkadaşlar ben eylül'den beri yumurtlayamıyordum yüksek prolaktin yüzünden. dr takibi ile de bunu kesin olarak biliyorum. hem de adetlerim 21 ve 25 gün arası geliyordu (benim için erken yani). 2 aydır prolaktin için ilaç tedavisi görüyorum ve 2 aydır yumurtlama belirtilerim oldu ay ortasında. ancak, dr a takibe gitmedim. gerçekten yumurtlama oldu mu bakılmadı yani. geçen ay 36. günde adetim gelmişti ve daha önce bahsettiğim gibi bu sürede 2 gün evde gebelik testin silik çizgi çıkmıştı ama sonra adetim geldi.
benim sat 2 şubat. 31. gündeyim yani. akşam dayanamayıp nöbetçi eczaneden gebelik testi aldım, sonuç negatif. ama ateşimi de ölçüyorum, 4 gündür sürekli yükseliyor. umutlanmayacağım diyorum kendime ama yine de minicik bir umudum var. 36. günü beklersem hafta sonuna kadar adet olmam lazım. ateşim de düşmezse eğer umutlanmalı mıyım? ne dersiniz sizce durumum umut vaadediyor mu? :))
merhabalar.bende 26 yasındayım.1.60 boy ve 62 kiloyum.6 ay önce sezaryenler dogum yaptım ve 12 gün sonra kızımı kaybettim.şimdi kızımın acısını dindirebilmek için yeniden evlat sahibi olmak istiyorum. ve bu ay calısmalara basladık.inş Rabbim isteyen herkese ve bizlerede saglıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar verir.
:)))
canım benim yaaa Rabbim yardımcımız olsun
inşallah,inşallahh Rabbim gönlüne göre hayırlısıyla nasip etsin...
umutlanma desemde umutlanacaksın o yüzden bişi demiyorumm
canım mesajını okuyunca hamile olma ihtimalini düşündüm. ama barianurcum gibi üzülmemen için de ümitlendirmek istemem arkadaşım. inşallah hamilesindir. yarını bekle, dr baksın. yumurtlama gününü 22 şubatta nasıl belirledin canım? ateş ve belirtilen hamilelik düşüncesi uyandırdı bende. hadi inşallah :)
Arkadaşlar bahsetmiştim zaten bu ay tam yumurtlama dönemimde eşim şehir dışında olacak 1 hafta diye neyse eşim yok halkikaten ama ilginçtir normalde yumurtlamam gereken zamanlar olması gerekirken hiçbir beilrtim yok.
Geçen ay bariz sağ yumurtalığımda ciddi ağrı olmuştu 1 gün boyunca hatta yumurtalığımı tutarak yürüyürdum. Bunun yanında bol miktarda 1-2 gün süren beyaz akıntım olmuştu. Oysa bu ay tık yok hiçbir belirti yok, tek bri damla akıntı yok tek bir ağrı yok
Yoksa ben her ay yumurtlamıyormuyum. Hayır yani daha önce bebek niyetim olmadığından cidden kendimi dinlememiştim yeni yeni farkediyorum bu belirtileri
evet ayşenazım, ben de bu yüzden hala ümitliyim. ama kendime sürekli diyorum negatif olması içni de pek çok nedenin var, umutlanma ki üzülmeyesin diye. hayırlı olsun, sen de denemeye başlamışsın. inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım. :))
şimdi kendi mesajımı okudum da. ne kadar çok umut ve umutlanmak demişim :))) bir de güyaaa umutlanmıyorum. bariz umutluyum işte :) canım çok teşekkür ederim :) Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin, yüzümüzü güldürsün.
canım 23 günde adet oldugumdan 17-21 şubat yumurtlama görünüyordu hesaplamalarda.ama bende hiç ıslaklık vs.. olmamıştı.22 şubatta 2 yumurtalıgımda şişti yürüyemiyordum sırt bel agrım derken kabızdım bide wc ye gittim.bir sıvı elime aldım iki parmagım arasında uzadıkça uzadı ve adetten sonra ilk defa ıslanmıştım öyle anladım.yumurtlayınca veya öncesi öle oluyormuş.ateşim zaten 37 nin üzerindeydi o günlerde hep.valla ben birazdan çıkıp gidip kan verecem dayanamıycam dahahayırlısı artık.
bence biraz daha bekle canım sonra insan çok üzülüyo. çok istiyorsan gebelik testi yap. ben de geçen aylarda aynısı oldu gittim kan verdim eve geldim adet gördüm. inşallah seninki böyle sonuçlanmaz, inşallah hamilesindir ama olumsuzu insanı depresyona sokar.
ama bizim ilk denememiz hani öyle çokk şeyle beklemiyorum.3 ay deneriz olmazsa doktora giderim diye yola çıktım.tabi sonuç negatif olursa nolurum bilmiyorum.şimdi rahat gibi olsamda.negatifte olsa böle beklemekten iyiiş yerinden arkadaşımla bz hep aynı oluruz o olmuş dün hasta bende leke bile yok .Allahım bakalım nolcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?