ama bizim ilk denememiz hani öyle çokk şeyle beklemiyorum.3 ay deneriz olmazsa doktora giderim diye yola çıktım.tabi sonuç negatif olursa nolurum bilmiyorum.şimdi rahat gibi olsamda.negatifte olsa böle beklemekten iyiiş yerinden arkadaşımla bz hep aynı oluruz o olmuş dün hasta bende leke bile yok .Allahım bakalım nolcak.
benim 4. ayım 20 yasındayım 1 bucuk yıllık evliyim inş 4. ayda tutarr Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşALLAH ..
Merhaba kızlar benim bat 2Marttı ya 5 inde test yapcam demiştim ama dayanamadım sabah namazına kalktım dua ettim ve test yaptım ama negatif çıktı tam o gün adet olacakmışım gibi acayip kasıklarım ağrıdı sonra tuvalete gittim kesin oldum dedim bi baktım bişey yok sadece peçeteye kan gibi bişeyler bulaştı ama hiç dikkat etmedim nasıl olsa adet oldum dedim ama olmadım. Acaba yerleşme kanamasımı diye düşündüm ama o gün okadar temizlik yaptım ki yavrum yerleşememiştir heralde diyorum. offftestte negatif çıktı ama hala adet olamadım :18:
Merhaba kızlar benim bat 2Marttı ya 5 inde test yapcam demiştim ama dayanamadım sabah namazına kalktım dua ettim ve test yaptım ama negatif çıktı tam o gün adet olacakmışım gibi acayip kasıklarım ağrıdı sonra tuvalete gittim kesin oldum dedim bi baktım bişey yok sadece peçeteye kan gibi bişeyler bulaştı ama hiç dikkat etmedim nasıl olsa adet oldum dedim ama olmadım. Acaba yerleşme kanamasımı diye düşündüm ama o gün okadar temizlik yaptım ki yavrum yerleşememiştir heralde diyorum. offftestte negatif çıktı ama hala adet olamadım :18:
arkadaşlar ben eylül'den beri yumurtlayamıyordum yüksek prolaktin yüzünden. dr takibi ile de bunu kesin olarak biliyorum. hem de adetlerim 21 ve 25 gün arası geliyordu (benim için erken yani). 2 aydır prolaktin için ilaç tedavisi görüyorum ve 2 aydır yumurtlama belirtilerim oldu ay ortasında. ancak, dr a takibe gitmedim. gerçekten yumurtlama oldu mu bakılmadı yani. geçen ay 36. günde adetim gelmişti ve daha önce bahsettiğim gibi bu sürede 2 gün evde gebelik testin silik çizgi çıkmıştı ama sonra adetim geldi.
benim sat 2 şubat. 31. gündeyim yani. akşam dayanamayıp nöbetçi eczaneden gebelik testi aldım, sonuç negatif. ama ateşimi de ölçüyorum, 4 gündür sürekli yükseliyor. umutlanmayacağım diyorum kendime ama yine de minicik bir umudum var. 36. günü beklersem hafta sonuna kadar adet olmam lazım. ateşim de düşmezse eğer umutlanmalı mıyım? ne dersiniz sizce durumum umut vaadediyor mu? :))
şimdi senin aadet olma tarhin geçti mi...
hafta sonuna mı olman lazım...
inşallah vardır hayırlısıyla...
bende bu sabah dayanamadım daha 3 gün var ama test yaptım tabiki negatif çıktı..
ne olurdu silik milik bi çizgi daha görseydim..
:)) canım ben geçen ay 2 ayrı günde 2 farklı marka test ile silik çizgi gördüm. sonra dr a gittim, kan verdim, ve koskoca negatifi görünce moralim bozulduben de dün akşam test yaptım ama yanlış yapıyoruz işte. beklemek ve iyice adet geçince test yapmak en mantıklısı. daha az üzülürüz o zaman. ama bekleyebilene aşk olsun :) birşey değil inşallahhh 3 gün sonra görürsün 2 çizgi birden :)
adet tarihim eski ben için evet geçti. ama temmuzdan beri dengesizliğim var, geçen aya göre geçmiş değil (36. günde adet olmuştum). adetim benimle oyun oynuyor. şöyle bir uyusak, 5-10 gün sonra uyansak, ne güzel olurdu :)
Kızıyorum kendime keşke o gün o kadar temizlik yapmasaydım diye ama dediğiniz gibi eğer olacağı varsa olur..Göğüslerimin ucu şişti kaç gündür nasıl ağrıyor ama karnımda belimde falan ağrı yok adet belirtiside kalmadı... Bekliyorum bakalım ayın 10 una kadar beklemeyi planlıyorum kan testi için . . .
merhaba kızlar.hepimiz umutluyuz bu aydan.hakkımızda hayırlısı olsun.
benim bat tarihim 12 mart.ama şuanki durumumu anlatamam size.mide bulantısı,sürekli akıntı,bir gaz bir gaz gece uyuyamadım 2 gündür.geçen gebeliklerimde böyleydi.umarım hamileyimdir,psikolojik değildir inşallah.
dün eşimde durumuma bakarak bebeğimiz hayırlı olsun dedi
içimin yağları eridii
rosesoulcan sende durumlar nasıl?
benimde gecen ay böyleydi.belim normalde pek agrımazdı benim ama müthiş agrıyordu ve karnımda hiçbi agrı yoktu.bide hissederim ben regl olacagımı normalde ama hissetmedim hiç.bu nedenle şüpheye düştüm gecen ay ve sonucta negatifti.yani test yapmama gerek kalmadan 1 gün sonra regl oldum.aslında süphelenmemde gereksizdi cünkü gecen ay korunma sürecindeydik hala. bosunada kızma kendine.ben kızım vefat ettiğinde kendimi cok sucladım.hala daha bazen suclarım ama takdiri ilahi.bu bi gercek.ne yaparsan yap kaderin önüne gecilmez.
Haklısın canım bu arada başın sağolsun.. ama üzülme öbür dünyada sana şefaatçi olacak bi meleğin var diye düşün... İnş bu ay olurda tüm acıların mutluluğa dönüşür
ya bende hiç bişey yok ne akıntı ne bulantı, benim pek umudum yok.. herkes için duacıyım.
ve bence sen tamamsın allahın izniyle:) hadi kesin sonuşları bekliyoruz senden inşallah...
yedikolik ben de dün akşam test yaptım, aynen negatif. ama senin gibi kanamam falan da olmadı. güvenemiyorum bu evde yapılan testlere. biraz daha bekle, gelmezse adetin kan ver canım.
unlugul, canım kan tahlili yaptıracaksan, sonucunu haber ver.
hepimiz için dua ediyorum, birimizden bile olumlu haber gelse bayram yapacağız burda, inanıyorum :))
kızlar gittim kanı verdim 4 gibi arayacagım.ben 1 haftadır hergün test yapıyorum silik bile çıkmadı.eger benim kanım beta hcg sanırım yüksek çıkarsa evdeki teste inanmayın diyecem yani kanım 20 den yukarı çıkarsa çünkü testlerin üzerinde 20 ye kadar ölçer diyor.bakalım herşey benim kana baglı .eger gebeysemde günlük tuttum aynen yazacağım hepsini size.neler yaptım vs...
inşallah hamilesindir canım ya..bende merakla 12-14 martı bekliyorum..of off...hüsran olmaz inş. hiçbirimizin sonu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?